Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скапа се диска!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скапа се диска!

Днес бях до един познат дето продава компютри и стана въпрос за 500gb хардове с 32mb кеш. Всички хардове които са продали от тази серия са му били върнати и сега представителите на Seagate нямали с какво да им ги сменят. Имало клиенти които чакали вече дава месеца за смяна.

Коментар

Ми забравете за тая марка бре. Може да имат и добри дискове, но на моменти се осират тотално, поне с тоя клас дискове - за ширпотреба. С нито една друга марка не съм имал толкова проблеми. IBM някога бяха същата боза.

Иначе, не съм наясно в момента кои се броят най-читави, но последно купувах HITACHI. Вкъщи и на повечето колеги в работата, пак са HITACHI. От тях до сега скапан няма. Повечето са 250-ки.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ще си позволя да се самоцитирам:
        Първоначално публикуван от N.Markov Преглед на мнение
        За дисковете две мнения няма- Wester Digital от както закупи най-голямия производител на магнитни носители са се доказали като най-надеждните и бързи дискове
        А Seagate по принцип ги заменят с maxtor, но все пак си зависи от фирмата.

Коментар

HITACHI съм имал до сега два модела, но не ми харесваше, че бяха много шумни при работа.

Коментар

Тоя, с който съм в момента в работата, не се чува изобщо. Компютъра ми е изобщо най-тихия в целия офис, а най-силния същевременно.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X