Обява

Свий
Няма добавени обяви.

windows- софтуерен проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: windows- софтуерен проблем

Е, ми а честито тогава
    Значи задължително сканирай със Spybot например и ще видиш колко много ненужни (и вредни) програмчета ще намери.
    Аз практикувам и друго - на така омазана ОС, също така отивам в Ad/Remove Programs в Контрол панела и деинсталирам всичко, което ми се стори съмнително, после съответно пускам Спайбот-а и обикновено проблемите изчезват.
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Да ползвам темата ако може. Днес до обед всичко беше наред. След обяд нито един броузер не намира мрежата. Пинг минава, упдейти минават експлодер, опера-не. На същата мрежа нотбука върви,от него пиша. Имам подозрения, че оперативната памет нещо се еба2а и ще я сменя ама може ли от нея да се скапе софтуера. Какво може да се направи.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Провери си DNS-ите.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
          Провери си DNS-ите.
          Открих го, мамка ау. По някаква причина са се скапали сокетите. Има прграмка Winsockxpfix която ги поправя. Не знам обаче причината това да са скапе. Докато го намеря с нотбука ми се напукаха очилата.

Благодаря, лека.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

А ,оправил си го
            Браво.
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              А ,оправил си го
              Браво.
              Да ама що се скапало?
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Да ама що се скапало?
                Абе,не съм сигурен,но май е от защитната стена.На мене Операта и Експлолера не ми отваряха нищо.Оправих си настройките и се оправи
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                  Провери си DNS-ите.
                  Ако минава IE-то и Windows Updates няма как да са DNS-ите. Не вярвам проблема да е в сокетите... те са просто резултата от проблема.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                    Ако минава IE-то и Windows Updates няма как да са DNS-ите. Не вярвам проблема да е в сокетите... те са просто резултата от проблема.
                    Така де. Със сокетфикс се оправи, ама защо се скапа?

Windows е нова инсталация на нов диск. Имам подозрение, че паметта нащо или се пукнала някъде леееко или загрява нещо по хардуера.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                      Имам подозрение, че паметта нащо или се пукнала някъде леееко или загрява нещо по хардуера.
                      Не мисля, че проблема в с хардуеара. Ако е така не би трябвало да можеш да го оправиш софтуеарно.
                      Widows е боза голяма, но за съжаление другите алтернативи не са толкова удобни
                      А в описанието на програмката която цитираш има доста причини да се счупят нещата. http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X