Обява

Свий
Няма добавени обяви.

антивирус

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: антивирус

При положение, че има хубави безплатни анти-вирусни, не бих ползвал кракнати-платени такива.
    От 4-5 години на всички компютри с които се занимавам съм с AVG Free и досега не съм имал проблеми - http://free.grisoft.com

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
      От 4-5 години на всички компютри с които се занимавам съм с AVG Free и досега не съм имал проблеми - http://free.grisoft.com
      Аха, аз досега AVG-то още май не съм го виждал да хваща вирус (затова не го и ползвам)
      Иначе в службата сме с F-Secure - има доста неща в нея, които ме дразнят, но пък иначе е ефективна, особено много ме изуми веднъж, когато откри вирус в собствената си директория и дори не можа да го изчисти/изтрие Преди това бяхме с Nod32, в сравнение с нея F-Secure е по-тежичка, но нода беше само антивирус, пък това е и защитна стена и още една камара неща. Айде стига толкова, че ще се изроди темата в тема за "коя антивирусна е по-добра".
      Не знам дали казах, но и според мене интернет културата е най-важното нещо.
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Според мен не трябват антивирусни програми.Разбирасе това си е лично мое мнениеАз от около 2 години съм без антивирусна,без защитни стени и т.н.Досега проблем не съм имал,просто човек трябва да знае къде влиза и какво прави.Windows-a си го преинсталирам на 6 месеца,незнам дали това има значение.

Коментар

При положение, че има хубави безплатни анти-вирусни, не бих ползвал кракнати-платени такива.
          +1

Коментар

Определено не я харесвам (AVG-то). За нея мога само да кажа - колкото плащаш толкова получаваш... Най-вероятно съм прекалено взискателен, но лично аз не смятам, че програми с ограничен съпорт са подходящи за работна (да не казвам корпоративна) мрежа. Иначе за вкъщи дори не си правя труда за антивирус...

Коментар

Първоначално публикуван от bacata^ Преглед на мнение
              Според мен не трябват антивирусни програми.Разбирасе това си е лично мое мнениеАз от около 2 години съм без антивирусна,без защитни стени и т.н.Досега проблем не съм имал,просто човек трябва да знае къде влиза и какво прави.Windows-a си го преинсталирам на 6 месеца,незнам дали това има значение.

+1
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                не не си търся клиенти, и не нямам фирма за поддръжка на компютри!

Доста се чудих дали да пиша това... и реших все пак да го напиша.
                . Въобще антивируса страда от недомислиците и липсата на опит на тези, които го правят... след някоя друга година ще го пробвам пак - за сега е в "blacklist"-а ми за клиенти, в едно с "blackice defender"-а например, защото подвеждащия интерфейс плюс прекомерните свободи дават отвратителни резултати! Ще има точно обратен ефект в тази ситуация!

Наистина - ако трябва да задълбая в проблемите, които съм виждал клиенти да си отварят с този антивирус ще трябва да пиша романи...
                Аз пък съм този от Dossev&Co
                Доста се чудих дали да пиша това... и реших все пак да го напиша.

ако ти е интересно - мога да ти покажа машини (преносими) на които 6 (шест) години не е преинсталиран Windows само са слагани по-новите версии на Касперски и са обиколили света! Някои от тях са били атакувани и целенасочено ! Всъщност откакто осъдихме за лъжи нодаджиите и шефа им написа това http://lekarstvo.com/kzk.html
                към офиса ни на 12ч. има средно 2-3 flood атаки за забавление и за романа де. А това че преди нямаше такива, определено е божа работа и не свързано с почтените и открити хора

имаме и фирми които подържаме и които за 5 години нямат и 5мин. загуба на работно време заради вирус или преинсталация !

интересно ми е и как те подвежда интерфейса и дали ще напишем роман "Подлия интерфейс"

проблеми с ъпдейти касперски за 8 години е имал 3-4 пъти
                единия от които беше когато падна оптичен кабел и Китай претовари останалите трасета.

Всичко което прави(обработва) Касперски е възтановимо назад !

Не си падам баш по романи, но обещавам да издам твоя мисля ще е забавен

А още нещо, какви са твоите клиенти ?

А иначе е прав колегата че знаещите могат и без антивирус !
                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Колеги,виждам че темата е заинтригувала професионалистите в бранша.А аз понеже не съм свикнал да си оставям магарето,пардон джипа ,в калта ще опиша малко ситуацията с погледа на един потребител без познания по компютрите.
                  -първо става въпрос за пари и то не за малко, а там където мирише на пари нещата имат други измерения от нормалните човешки.И понеже сме в БГ нещата се изкривяват още повече.
                  Голяма част от вирусите ги пишат самите програмисти по няколко причини -забавление, отмъщение,лична амбиция,пари и т.н.Като се види колко струва един качествен софтуер за антивирус веднага става ясно за какво иде реч.

Вирусите са като дупките по пътищата,като полицаите по шосето, като солта за яденето.Неприятно е ,но без тях не може ,гледаш колкото можеш да ги избягваш ,а като те хванат принсталираш и напред.
                  Весели празници

Коментар

Най-добрата антивирусна хм.... може би самият човек пред монитора.Ако знае какво прави и къде цъка няма да има вируси.
                    Преди ползвах avast antivirus и spybot search&destroy, но ако се случи да се заразя с нещо то определено антивирусните не ми вършеха работа. Вадех кабела или под safe mode влизах и от regedit си триех ръчно каквото има или от msconfig-a каквото видя за триене, понеже антивирусната единственно можеше да ми каже че имам вирус но неможе да го истрие.

Коментар

Касперски е най-добрата "неплатена" анти-вирусна според мен.От както я инталнах нямам никакви ядове-единтвенето дразнещо нешто е ,че трябва да се ровиш за ключове но поне си заслужава и я препоръчвам на всеки
                      [I][B]S мЭн - kOйТо иSкА, sРЭЩу мЭн - kОйТо мОжЭ !!![/B][/I]

Коментар

До скоро ползвах АВГ. Но вече нямат поддръжка за win98, а пък не съм си купил по-нова версия, така че търся антивирусна за 98.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от AHATEMA Преглед на мнение
                          Касперски е най-добрата "неплатена" анти-вирусна според мен.От както я инталнах нямам никакви ядове-единтвенето дразнещо нешто е ,че трябва да се ровиш за ключове но поне си заслужава и я препоръчвам на всеки
                          А защо не си я купиш? Двугодишния лиценз не е нищо особено като цена. А забравяш за проблеми, вместо да си губиш през месец-два времето да ровиш за ключове. На мен ми писна, и така направих.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            А защо не си я купиш? Двугодишния лиценз не е нищо особено като цена. А забравяш за проблеми, вместо да си губиш през месец-два времето да ровиш за ключове. На мен ми писна, и така направих.
                            А колко ти излезна 2-годишния лиценз на Касперски ако не е тайна?
                            Аз между другото също се замислям за в къщи дали да не си взема 1 лиценз също 2-годишен , ама за Nod32, защото пък за мене това е антивирусната ...
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Аз съм с тези у дома:
                              Symantec AntiVirus Corporate Edition
                              Symantec Endpoint Protection
                              и откакто съм на BTK-ADSL вирус не е влизал...вече три години и повече.
                              Пробвал съм всички антивирусни програми, до една пускат вируси и троянци. Това горното просто не пуска нищо....всичко трие, без да пита. Само се ъпдейтва, проверява си и понякога даже не те притеснява, че е засякло нещо. Има си и антихактуул вграден...втората. Е, неудобното е, че понякога забранява отварянето на някои сайтове, но пълен кеф няма.

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                                ... Касперски ...
                                Предаде ме два пъти точно купена версия. Крадената не се интересува от датата. На купената и сменят датата, не знам как, и докато Кашперски обяснява, че е ''аут оф дейт'', разните конници влизат на тумби. После нема реално почистване. Минава се през "Формат С:/s...
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X