Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Google Chrome

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Google Chrome

Повече от веднъж забелязвам проблеми при отваряне на сайтове, базирани на PHP. Дава съобщение за проблем при отваряне на страници, които в същия момент се отварят без ядове във Firefox или MSIE.

Също така повече от веднъж ангажира доста процесора. Преди малко - 36-50% при отворени 5-6 таб-чета.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Засега при мен си работи доволно и щастливо и ми се струва по-бърз от Експлоръра и еднакъв с Мозилата.
      До този момент нямам забележки, нито с Jава, нито с PHP.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Повече от веднъж забелязвам проблеми при отваряне на сайтове, базирани на PHP. Дава съобщение за проблем при отваряне на страници, които в същия момент се отварят без ядове във Firefox или MSIE.

Също така повече от веднъж ангажира доста процесора. Преди малко - 36-50% при отворени 5-6 таб-чета.
        Браузърът не му пука дали сайтът е писан на PHP или не, той PHP реално не вижда, това е server side език, който след интерпретирането си на сървъра връща информация към клиента (браузъра), която главно е HTML със CSS и JavaScript. Вероятно проблемът идва от грешки в новия JavaScript Engine, който ползват.
        Последно редактирано от afterburner; 26-09-08, 16:31.

Коментар

Готин е и по-бърз и по-стабилен от експлорър-а, но си има недостатъци, дано да ги оправят

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
            Вероятно проблемът идва от грешки в новия JavaScript Engine, който ползват.
            Напълно е възможно, защото Javascript e доста използван на сайтовете, с които имаше проблеми.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

При отворени 2-3 табчета със страници, на които има по някой у друг Flash банер, Флаш плъг-ин-а на браузъра ангажира процесора до 40-50%
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                При отворени 2-3 табчета със страници, на които има по някой у друг Flash банер, Флаш плъг-ин-а на браузъра ангажира процесора до 40-50%
                А той е? Процесора имам предвид... Защото при мен такъв проблем няма...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                  А той е? Процесора имам предвид...
                  Intel Core 2 T5600 1.83 GHz
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

P4 3Ghz... Имах подобен проблем с "Opera". Реших го с подмяна на "Flash"-а. Може и да има някакво не добро взаимодействие с firewall-а ти, заради повечето "Action script" в "flash" анимациите... Успях да вдигна 50-56% чак след като стартирах над 10 таба и "Opera"-та, с която си пиша поста в момента. Има и повечко HDD активност, но си е нормално при толкова страници отворени.

Коментар

Аз пък съм с 12 отворени таб-а и процесорът е на 1-4%. При това процесорът е Атлон 64 Х2 на 1.8.
                      При мен хром-ът върви много лекичко. Единственият проблем е, че скролира само надолу - за нагоре трябва да ползвам стрелките и PgUp - защо обаче - не знам?
                      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X