Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Google Chrome

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Google Chrome

Току що разбрах че Google въобще се занимават с броузъри, и виж ти - днес пускат бета версията. В момента пиша от нея - до тук забележки нямам. Импортна си всичко от модзилата, показва форуна нормално, до тук съм доста доволен. Ще пробвам после на по-тежки сайтове.

Другото весело нещо е че табовете са динамични - можеш да ги изтеглиш извън прозореца, при което отварят нов прозорец, в който после могат да се преместят други табове. Абе като обяснение е гола вода, но всичко е обяснено тук:

http://www.google.com/chrome
    Последно редактирано от Goblin; 03-09-08, 00:24.
    Издъних се на Тюринг теста

До: Google Chrome

Ммм, да! Приятно, изчистено интерфейсче, а също и доста бързичко работи. Май няма нужда от много обяснения.

Коментар

Намерих му вече един кусур, на домашния комп въобще не ще да отчете че има файърфокс та да му импортне настройките... Само експлорера засича гадта. А на служебния нямаше проблем.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Хм, а на мен плъзгача ми работи само надолу. Дали не трябва да се бутне някоя настройка.
        Иначе, приветствам увеличаването на конкуренцията между браузърите.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Microsoft vs Google... Google wins - сайта на Dirt right работи идеално през "Хром"-а, за разлика от Internet Exploder.

Коментар

Дотук на няколко пъти забива Flash плъг-ин-а.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

За сега - Много Добре, после ще видим

Коментар

Няма Java плъгин.

Като за начало е добре, но има доста неща които да се добавят.

Ето ТУК има доста интересна статистика. Личи че от Гугъл са наблегнали на скороста на JavaScript, и дори енджина им се казва V8 JavaScript Engine

Но все пак ми се струва че тези графики са доста пресилени.

Голям + за мен лично е таск мениджъра което си е абсолютна иновация за браузър. Може да гледаш кой таб колко ресурси заема и целия браузър обобщено.

Голям - няма разделители за Bookmarks. Аз имам доста и ползвам тези разделители за да ги организирам по прилежно. Също така няма Undo Closed tab което също е нещо което често ползвам.

Но да не забравяме че това е Бета версия.
                Последно редактирано от jkolarov; 03-09-08, 09:38. Причина: допълнение

Коментар

Интересно защо ми иска сервис пак 2 на ХР то
                  и нещо доста програми почнаха да ми го искат ,а не мога да разбера защо.
                  Като го кача всичко ми става много по бавно

Коментар

За момента тествам "Crome" на няколко места - включително и корпоративна мрежа. Броузера ИМА Java, "плъгин". Нещо се е омазало при инсталацията на Java-та ти колега. За сега единственото, което ми е направило проблем е youtube видео - най-вероятно заради flash-а в който зарежда видеото. Общо взето чудесен броузер за начинещи потребители, но аз си харесвам "Opera"-та... съжелявам от Google имат още да работят за да ме накарат да я сменя с техния. Все пак thumbs up! Браузера има почти всички базови функционалности и е с собствена security система - т.е. дори определен сайт да не се достъпва с Internet Explorer, защото не отговаря на неговите норми за сигурност (например time stamp на сертификата или време на сесията), "Chrome" ще работи чудесно!

P.S. След кратък тест установих, че у дома и на мен нещо не ми бачка Java-та... Приложенията, които използвам в работата са малко по-пипнати и може би за това работят... не знам - ще с поприказвам с developer хората.

- - == Offtopic == - -

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                    Колега, кой сървъс пак си инсталираш? Защото моят опит показва, че от 6-7-8-те версии, които съм намерил до сега този от "Tech net" е най-свястен. За съжеление вече не е достъпен за download и ще трябва да го търсиш по сайтовете... Аз самия го изтрих, защото си направих собствен Windows с вградени драйвери и сървис пакове... Иначе във съответния service pack има доста неща, които са необходими за новия софтуер - например новите OCX контроли за интерфейса, който използват много от новите програми - Nero Burning Rom, Opera, ITunes, Crystal player и много други. Всяка програма, която има интерфейс със собствена форма - т.е. не познатата ни Status bar лента, най-вероятно ще го изисква... До някъде може да се тушира, ако спреш темите, защото така ще спреш и този тип интерфейси - ако разработчика го е предвидил!
                    Последно редактирано от господин никой; 05-09-08, 22:11. Причина: P.S. добавка...

Коментар

Много много не разбирам от хардуер,но това е от 4 години когато излезе ХР то не съм ъпгрейтвал нищо.Пробвах още когато излезе сервис пак 2 ,но почна наистина да забива и да работи доста по бавно и го разкарах.А тези програми които си изброил си тръгват без проблем.Не иска да тръгне новия Вин плейер .
                      това пише на систем инфо:
                      Version 5.1.2600 Service Pack 1 Build 2600

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                        Майкрософт...

Винаги така правят, и си имат причини. Напъхат нещо полезно, съчетаят го с куп гадости, щеш, не щеш - слагаш. Иначе - по-лошо.

SP2 оправя ВАЖНИ бъгове.

Коментар

Подкарах и Java на Chrome...

Сваляте версия 6.10 бета, триете cоokies и кеша, рестартирате броузера (Chrome) и сте на 6

Download Java 6.10 beta - инсталатора е около 100-200 килобайта, а после си досваля около 11 мегабайта

Тест с който удостоверяват, че Java работи според стандарта.
                          Последно редактирано от господин никой; 12-09-08, 12:19. Причина: typo...

Коментар

Всъщност това е преоблечен Webkit, същият който ползват Макинтош за Сафари. Заедно с всичките му бъгчета... т.е. не очаквайте да няма проблеми, защото те са си там по наследство .
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

С втората версия се надяват да са изчистили повечето бъгчета...и са доставили нови! Свалил съм го, но още не съм пробвал.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X