Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволни ли сте от БТК АДСЛ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Доволни ли сте от БТК АДСЛ?

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
    Аз си го обяснявам с факта, че в голяма част от провинцията и някои крайни квартали на София е наистина най-малкото зло
    Да-това за мен е единственият разумен довод за подобна стъпка.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

За качеството на връзката имам наблюдения от голям брой пръснати в страната офиси. Общ резултат - където е добра кабелната мрежа, забравяш за него. Където не е - ще ти ходи по нервите като кварталната кабеларка в дъждовен сезон.

Има ясна и меродавна връзка между качеството на телефонната връзка и интернета на съответното място. Ако гласа не докарват, забрави за интернет. На някои места има и силна връзка на гласа (и интернета) с метеорологията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Има ясна и меродавна връзка между качеството на телефонната връзка и интернета на съответното място. Ако гласа не докарват, забрави за интернет. На някои места има и силна връзка на гласа (и интернета) с метеорологията.
        тук си много прав...
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Доволен съм!
          Миналата година август им станах абонат, защото офертата им беше неустоима - в сравнение с бившия ми доставчик МНЕТ. От МНЕТ бях много доволен близо 9 години. Накрая не ме удовлетвориха със скорост и цена и ги смених.
          БТК си направиха нова цена и промоция и автоматично ми увеличиха скорстта и свалиха цената. Без да ходя да им се моля и да преподписвам. Ето затова съм доволен. Не падам под 870 к от където и да тегля. Нямам фрапиращи сривове. Понякога се дропва за 2-3 мин. но е рядкост. До колкото разбрах още щели да се подобряват като цена и скорост.
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

В момента и аз се двоумя и питам патилите:Живея в къща в центъра и висят кабелите и на БТК и на доставчика и на кабеларката-всичко е въздушно трасе.За 2 години покрай гръмотевични бури смених 3 мрежови карти,правих ключ да разкачам мрежата при лоши метереологични условия и т.н.Въпроса ми е:като и на "Любо" му висят жиците до мен съществува ли същия риск или има някаква превенция срещу аварийни ситуации/не им знам нивото на обезопасяване/.
            Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              В момента и аз се двоумя и питам патилите:Живея в къща в центъра и висят кабелите и на БТК и на доставчика и на кабеларката-всичко е въздушно трасе.За 2 години покрай гръмотевични бури смених 3 мрежови карти,правих ключ да разкачам мрежата при лоши метереологични условия и т.н.Въпроса ми е:като и на "Любо" му висят жиците до мен съществува ли същия риск или има някаква превенция срещу аварийни ситуации/не им знам нивото на обезопасяване/.
              Благодаря предварително!
              Примерно: http://stimar-bg.com/malniezashtita/...ta_zashto.html

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Точно поради тази причина се осмелих да допусна включване към БТК, защото съм се нагледал на примери, достойни за "Пази Боже сляпо да прогледа". Искрено се надявам поне половината от рекламираното да е вярно и да не се налага да търся съдействие от "Технически отдел", защото доста години съм работил в сферата на комуникациите и доста често ми се е налагало да общувам с тях, та са ми ясни
                Aко не го ползваш да теглиш филми ще ти върши много добра работа.На БТК съм почти от самото начало и хубавото е че нямам спомен за някакво драстично отсъствие на нета .Имат проблем с модемите,просто трябва да свикнеш да си го рестартираш.Даже сега като се замисля,откакто сложиха новия модем /около месец/не съм рестартирал.Да чукна на дърво не съм имал проблем с изгорели устройства въпреки че живея в къща и мрежата им е въздушна.Е късмет.
                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Като цяло ми се иска да кажа, че в последно време БТК се излагат. Спадна качеството и на услугите а обслужването падна в пропаст..........

Интернета прекъсва доста често - следва сагата с модеми и тн а и ми се струва, че на моменти е по-бавен от нета на кабеларка (все пак говорим за прилична скорост предлагана от тях)

Скоро един техен Акаунт мениджър ми каза за района на софия прес за оборудвано офис помещение с изкарани тел. линии, - къде съм тръгнала да искам ISDN в една дупка извън София

- уж с временни обикновени линии сме - защото първо проблем номерата а после устройствата

Алтернативата - пример Cabel Tel - прекъсва ви интернета и всички телефонни линии, а те питат картината как Ви е - въпроса е към бизнес абонат - и не се плашете за бизнес абонати , съвета е рестартирайте си модемите ако не стане за какво са ви телефони и нет - просто си плащайте сметките
                  а посещение на техник е много мръсна дума

Моя опит сочи, че по-добрата идея за момента е БТК

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                    Aко не го ползваш да теглиш филми ще ти върши много добра работа......
                    В интерес на истината, тегли се доста. Не само от мен, ами и децата свалят игри и разни филмчета. Затова питам колко е реалната скорост на даунлоуд.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      В интерес на истината, тегли се доста. Не само от мен, ами и децата свалят игри и разни филмчета. Затова питам колко е реалната скорост на даунлоуд.
                      Специално за тези цели ще е несъизмеримо по-малка от който и да е ланаджия. БТК просто не е в БГ пиъринг...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Аз не гласувах, защото нямам достатъчно наблюдения, за да дам някакво еднозначно становище, но ще си позволя да изразя своето мнение.
                        Както видях по-рано в темата, колегата Ясен поясни, че зависи от инфраструктурата в района - дяволски е прав. Когато инфраструктурата е нестабилна, ДСЛ-сигналите трудно се промъкват през проблемните свръзки и съединения.
                        Тук ще добавя - зависи и от модема. Дълго време в нашия офис си имахме дертове с връзката и накрая се установи, че модемът просто си прегрява. Сложих му един вентилатор да му духа и проблемът изчезна. После сменихме модема с друг модел и всичко се оправи.
                        Та така - БТК има смисъл, когато ще ползваш услугите им години наред (не само Интернет), защото техните договори са пропити с тромавост и ако искаш да променяш нещо, минава време, което може и да нямаш. Да не говорим, че при последните няколко проблема, когато им звънях, изобщо не можах да се добера до Хелп-деска (колко модерно название), защото "всички наши консултанти в момента са заети" или нещо такова ми бръщолевеше машината отсреща.
                        Аз за вкъщи БТК няма да ползвам - нито Интернет, нито телефон. Имам си мобилен, с много по-гъвкав пакет от услуги. Вярно, по-скъпо ми излиза, но пък супортът е класове над този на БТК. И изобщо не съм зависим от кабелна инфраструктура. Само ако можеше и Интернетът ми така да стане ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X