Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с ADSL доставките на БТК

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблеми с ADSL доставките на БТК

Колега не давай такива съвети че за човек който си няма на идея какво прави и като ресетнеш всичките настройки на рутера и ако си загубиш и DNS настройките и останалите такива спецефични то ти е гарантирано че ще останеш без интернет и трябва да викаш пак техниците от БТК и после ще трябва да даваш и обяснения защо си ресетнал настройките на модема.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
      ... Рутера ми иска потребителско име и парола, някой ако знае, моля да сподели. Марката е Comtrend CT-5367 Wireless ADSL 2+ Router.
      Пробвай с admin - admin или admin - 1234

Тук има списък с пароли по подразбиране на различни модели рутери.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Предполагам че колегата Bodo има впредвид за безжичен рутер-модем собственост на бтк а за него обикновено не важат стандартните пароли тъй като те са променени и остава единствено възможността за настройката на локалната мрежа през my.contact.bg или ако си си забравил паролата за там ти трябва нова предоставена от съпорта на бтк ама да се свържиш с тях е пълен ужас, както спомена един от колегите по горе най-добре е да се пише на имейла им. Там явно са по експедитивни.

Коментар

Към колегите на БТК АДСЛ.
          Бихте ли тествали когато има предаване по freecaster.tv дали ви върви добре или ви прекъсва. Аз най вече гледам световното по мотокрос и дори на ниска резолюция постоянно прекъсва, незнам как е при другите спортове с онлайн излъчвания.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
            Бихте ли тествали когато има предаване по freecaster.tv дали ви върви добре или ви прекъсва. Аз най вече гледам световното по мотокрос и дори на ниска резолюция постоянно прекъсва, незнам как е при другите спортове с онлайн излъчвания.
            Аз съм на БТК АДСЛ,и ще ти кажа когато имат предаване,а сега пише,че е след три дни.
            (0+)
            Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от ikonoma Преглед на мнение
              Здравей!

Това трябва да е паролата:warmWLspot
              Потребителското име е сигурно:root като на всички останали.

Успех!
              Благодаря за инфото, колега. Точно това е. Сега вече ще мога да си направя и настройките на WLAN-a.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Днес гледах световното по мотокрос,при мене не прекъсва.
                (0+)
                Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X