До: Биометрични устройства
Изказа се неподготвен, колега. Мога да ти дам на лично точно каква е системата /не искам да пиша тук, защото ще излезе като самореклама, тъй като я дистрибутираме/ - погледни, че съм написала, че с нея е оборудвана Токийската полиция, а онези там разбират нещо от техника и не се славят с високо чувство за хумор.Естествено, че като пиша "професионална" и за "доста пари", това не означава notebook или мишка за редовия потребител с вграден софтуер за биометричен контрол.
Изказа се неподготвен, колега. Мога да ти дам на лично точно каква е системата /не искам да пиша тук, защото ще излезе като самореклама, тъй като я дистрибутираме/ - погледни, че съм написала, че с нея е оборудвана Токийската полиция, а онези там разбират нещо от техника и не се славят с високо чувство за хумор.Естествено, че като пиша "професионална" и за "доста пари", това не означава notebook или мишка за редовия потребител с вграден софтуер за биометричен контрол.

Cherry и HP имат такива клавиатури и мишоци, сигурно има и други, ама сега не съм в офиса да погледна. Не са скъпи. Има и отделни системки /доста евтини от порядъка на около 150 лева/, които включват само четец и софтуер и можеш да си ги инсталираш за всякакви нужди. А като опре работата до системи за сигурност, става малко по-различно, но то винаги си е така - зависи какво ще пазиш, срещу кого евентуално, какво е нивото на заплаха и от къде може да произлиза и не на последно място - колко ще ти се откъсне от сърцето да дадеш.

Коментар