Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте - за лаптоп в кола да питам!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте - за лаптоп в кола да питам!

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
    Знам аз защо си свикнал на голям екран.
    Нека този, който ще шофира буса да каже дали ще е с покет или лаптоп ...
    Аз като DJ имам друг поглед за нещата
    Взема се един лаптоп на v0id, а именно Panasonic-а който ползваха USA военните.Виждал си го и знаеш за какво става дума.Прави се един кейс в който се монтира принтера,отгоре се намества лаптопа и като се отиде на обект: Набира на лаптопа спазарените продукти, хваща си кейса с принтера и лапа, влиза в магазина, подава захранващия кабел на продавачка и с мила усмивка казва "Пепиии боцни този щепсел в контакта Ти "
    Отпринтирва си необходимите бланки и си прибира кейса в буса.
    Илиминтарну Уотсън
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

поставяли сме какви ли не измислени системи на бусове и камиони.... и с лаптоп, и с мобилен принтер на HP, и с блутут принтер само за стокови разписки и фактури и отделно касов апарат на батерии и какви ли не още измишльотини....
      Покет ПС с мобиле виндовс комбиниран с термо принтер с фискална памет е оптималното решение, за да не се занимавата повече с кабели, захранвания, хвърчащи хартии и да стискате палци на кое ще му свърши батерията в най-неподходящия момент....отколкото да вършите някаква реална работа... Аргумента, че екрана е малък е валиден за случаите когато искаме да играем игра или да разглеждаме снимки... За работа е важна ергономичността..... С други думи - ако бюджетът го позволява - това е най-доброто решение за мобилна търговия. Ако на човек просто му се заниомава с техника и покрай другото мисли и да продаде нещо - то комбинациите от пригоден хардуер за кола са безброй.....

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
        ...Има и по икономични лазарни принтери, но всичко е относително.
        Да, ама икономичните лазерни принтери са икономични, защото включват за кратко печката, а не защото е много по-слаба. Без изменения в колата няма лесно да го захраниш.

Коментар

Благодаря за отговорите

Аз си работя с покет в моя бизнес, но френда ми НЕ ИСКА покет Иска някакъв обикновен лаптоп за около 1300 лева и един принтер-- а термо принтера е малък--имам предвид -- стоковите разписки са малки....на магазин се изписват от 40 до 60 позиции трябва да е голяма и прегледна стокова, за да може бабата магазинерка да прочете лесно какво е доставено и да си го провери. Ще тествам с инвертора и ще пиша резултата...мен принтера ми е по-голеемия пробллем---а е направено в бусовете , дето разкрават цигарите Виктори. Лек ден.

Коментар

Ми като ще е с инвертор, тогава по-добре е със струен принтер, защото консумират по-малко мошност.
            Успех ти желая !

Коментар

С лаптоп и масленоструен принтер не би трябвало да е проблем. Най-много да е необходимо да е запален двигателя докато печата.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                С лаптоп и масленоструен принтер не би трябвало да е проблем. Най-много да е необходимо да е запален двигателя докато печата.
                Да...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Да...
                  в офиса гледах - мобилни принтери на Hp доста стари (над 7 години) мастиленоструйни с батерия(незнам колко държи) големи горе долу колкото кутия от натурален сок и с инфраред порт - никога не съм ги пускал просто ги мернах в едно помещение което ползвам за склад :> тоест пълно със всякакви боклуци - ако ги намеря ще напиша модел

ps: за батерията не съм сигурен
                  Последно редактирано от persuader; 26-01-08, 19:22.
                  When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Да, ама икономичните лазерни принтери са икономични, защото включват за кратко печката, а не защото е много по-слаба. Без изменения в колата няма лесно да го захраниш.
                    Грешиш колега. На новите принтери печката нагрява до по-ниска температура. Самия тонер е нискотемпературен. Керамичния нагревател в тефлоновия ръкав започва да загрява в момента в който листа вече е влязъл във фюзера и спира нагряването при излизане на задния край на листа. Отделно с цел поевтиняване започнаха да правят ръкава пределно тънък което пък доведе до много по-краткия му живот. Основен консуматор се оказа стъпковия мотор. Той е с много голям пусков ток за да успее да подкара принтера с висока скорост. Там спасението е в леко преправяне захранването на принтера чрез добавяне на сериозен кондензатор във вторичната част. Подходящ за използване е НР1010.
                    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Не мога да дам конкретен съвет на колегата защото не съм се интересувал, НО почти всички дистрибутори които карат стока в магазина на жена ми имат принтери в бусовете и джобни компютри за поръчки. Явно това е нещо популярно и непроблемно. Просто попитай в компютъните фирми кое е най евтино и ефикасно решение за вашия случай.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

теб ти трябва нещо такова за да може лесно да се маха от колата.
                        Лап топ и нормален принтер отнема много място и ще го откраднат ако го оставиш в колата.
                        Иначе ако искаш да спестиш пари за начало не виздам проблем да използваш конжертер от 12 на 220. и да си включиш лап топа и принтера в него.
                        ато линк към софтуеар за пда.
                        http://www.merchantanywhere.com/pock...cketChange.htm
                        http://www.merchantanywhere.com/pdfs....PALM.V1.2.pdf
                        за самия пда сигурно има хиляди възможности.
                        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

трябва ти инвертор 600 вата,той ще ти задоволи нуждите и за лаптопа и за принтера,но не по малко,този който го ползвам аз е 350 вата,но ползвам само лаптоп

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
                            трябва ти инвертор 600 вата,той ще ти задоволи нуждите и за лаптопа и за принтера,но не по малко,този който го ползвам аз е 350 вата,но ползвам само лаптоп
                            ако,неможеш да си намериш се обади

Коментар

До: Благодаря за отговорите

Първоначално публикуван от DRAGONLTD Преглед на мнение
                              Аз си работя с покет в моя бизнес, но френда ми НЕ ИСКА покет Иска някакъв обикновен лаптоп за около 1300 лева и един принтер-- а термо принтера е малък--имам предвид -- стоковите разписки са малки....на магазин се изписват от 40 до 60 позиции трябва да е голяма и прегледна стокова, за да може бабата магазинерка да прочете лесно какво е доставено и да си го провери. Ще тествам с инвертора и ще пиша резултата...мен принтера ми е по-голеемия пробллем---а е направено в бусовете , дето разкрават цигарите Виктори. Лек ден.
                              ами продават се вече,за около 1000 лева може да вземе съвсем приличен,вярно куча марка,но нов и с гаранция

Коментар

А защо Лаптоп?
                                ПДА с Bluetooth, има и такива мобилни принтери с Bluetooth. И всичкото това се побира в една чанта.
                                Последно редактирано от Pacific; 08-02-08, 18:42.
                                LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X