Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LCD монитор-въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: LCD монитор-въпрос

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
    Колега, къде отиде ти, може би
    И аз това се питам :> в офиса имам 16 еизо 17" половината до третата седмица им се появиха hyper active пиксели и чат пат по някой dead

иначе еизо имат и хубави монитори .. но цените са четирицифрени и първата не е единица :>
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
      половината до третата седмица им се появиха hyper active пиксели и чат пат по някой dead

иначе еизо имат и хубави монитори .. но цените са четирицифрени и първата не е единица :>
      Е това да го видя с очите си не мога да го повярвам Да не са AIZU или EAZO нещо Шегата настрана, но EIZO са наистина най-добрите монитори, които съм виждал и звучи невероятно да им се появят dead пиксели за три седмици Дори в ниския си клас те са много добри.
      Warp. Timewarp.
      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
      LZ1VAS

Коментар

И аз не мога да го повярвам това , но пък колегата едва ли ще ни лъже, щото ако е така щу ме се разсърдим и повече няма да играем с него

Доколкото съм чел някъде из нета, в nVidia също работят на EIZO

Инсталирал съм няколко Ейзо-та 17", модела не си го спомням точно, и направо ми останаха очите в тях , вярно, че струваха по към 400 евро без ДДС-то , това на един архитект, който не иска и да чуе за друго, освен Ейзо, и вече ще стане повече от година нищо им няма на мониторите
        Hristo Draganov
        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Ако си решил да дадеш повече парички за нещо хубаво - SAMSUNG SM-740B
          Samsung към момента правят едни от най-добрите монитори в средния клас.
          Може да видиш статистика за най-продавани монитори в техномаркет - http://www.technomarket.bg/top_tft.php

Едно от най-важните неща можеби е да гледаш какъв стандарт за вредни емисии покрива монитора (TCO99, TCO03 и др). Тези с TCO99 въобще може да не ги гледаш. Обикновенно свясните монитори имат лепенка на видно място, където го пише. TCO03 е добър избор
          Също е добре монитора да има цифров вход (DVI) и да го вържеш през него ако видеокартата ти го поддържа.
          Има една подробност която е добре да се знае... TFT работят най-добре на native резолюцята им, която обикновенно е дадена в характеристиката им. На всяка по различна резолюция всичко изглежда размазано и гадно.
          За това ако си свикнал да работиш на 1024x768 не си взимаи монитор с native резолюция 1600x1200

Коментар

Благодаря,ще го имам в предвид следващият път .

Коментар

Явно е че човека не търси еизо а монитор за офиса, но несъм съгласен че дават дефекти и са калпави, дори и ниския им клас ако изобщо може да се нарече нисък е на много високи ниво и качество.

По отношение на самсунг изобщо несъм съгласен че са читави, даже мога да кажа че са нискокачествени в сравнение с LG и Philips, a и с лошо гаранционно обслужване от К&К
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от pneumothorax Преглед на мнение
                Е това да го видя с очите си не мога да го повярвам Да не са AIZU или EAZO нещо Шегата настрана, но EIZO са наистина най-добрите монитори, които съм виждал и звучи невероятно да им се появят dead пиксели за три седмици Дори в ниския си клас те са много добри.

eizo са си баш точно купувани от официялния вносител - доколкото помня цената им обаче не беше точно като на eizo - смисъл почти народен монитор ако не се лъжа матрицата е самсунг. Инак имам и 22" eizo-та и не може да става въпров за сравнение.
                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X