Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Допълнително охлаждане на професионален монитор - HP LP2475w - 24 инча

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Допълнително охлаждане на професионален монитор - HP LP2475w - 24 инча

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
    Самия монитор е включен към лаптопа, а вградената му интелска видеокарта, поддържа външния монитор на максимума си - 1920 x 1200 на 60 херца. Трябва ли да купувам външна видеокарта за да поддържа поне 100 херца?
    Това е честота на опресняване, и както вече ти казаха няма нищо общо с трептенето на подсветката от ШИМ-а. Ако изобщо има такава тя би трябвало да е от 200Hz нагоре, което е абсурдно да те дразни. Работил съм доста време на CRT със 120Hz развивка - дори то не дразни, а изображението е като нарисувано върху екрана.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От: Допълнително охлаждане на професионален монитор - HP LP2475w - 24 инча

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Венци,

Би ли посочил линк към твоя статия относно калибриране на монитори и работа с калибратори?

Предварително благодарим!
      Ей, благодаря за доверието, ама повярвай ми, все още не съм написал статии за всичко което искам. А точно тази за мониторите и въобще как да се организира референтна среда за работа с изображения не знам дали ще успея лесно да я направя. Много подробности и детайли има по въпроса, май ще е по-скоро едномесечен курс... някой ден...
      VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X