Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свързване на LAN кабел.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свързване на LAN кабел.

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
    Ако си пловдивчанин,мога да ти свърша работа със оптиката и всичко друго.Ако си решил да слагаш втори рутер,първия си остава,зад него слагаш втори ,като на втория ползваш само лан порт,на wan не включваш нищо,на втория рутер задължително спираш DHCP то,пак на втория рутер сменяш ИП то на веб-а да не съвпада със ип-то на първия във вътрешната мрежа,Ссид-то на двата рутера може да е еднакво или различно,във втория случай ще имаш (виждаш)две мрежи,а устройствата ще се връзват със това с по силния сигнал.Това с TTL=1 беше вървежно преди 10-13 години,сега незнам доставчик да си пази мрежата по тоя аматьорски начин.

Във Бг ли си или навън?
    От Добрич съм.
    Иначе вече мога да се похваля, че вторият рутер си предава сносен интернет сигнал, доволен съм и от обхвата.
    Крипнахме с клещи кабела и направо работата заспа.
    Първоначално бях останал с впечатлението, че на вторият рутер кабела трябва да влезе в WPA или в Internet (както пише на Linkys-a) порта.
    Но щом ти прочетох мнението, го пъхнах в ЛАН порт и работата потръгна.
    Не съм спирал DHCP или сменял IP-та, просто сложих кабела и интернета тръгна.
    Искам само да попитам още нещо.
    В случая ако реша да свържа компютър, лаптоп, принтер или телевизор с кабел в някой от останалите 3 свободни ЛАН порта на вторият рутер, дали ще има интернет?
    Безжичният за сега си върви идеално?

Коментар

Да ще има,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спри DHCP то на единия от двата рутера

п.п
      Първоначално публикуван от wsxqaz Преглед на мнение
      От Добрич съм.
      Оптиката от Варна до Добрич в участъка на златни пясъци съм я правил аз/ние
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Щом акъла за тая работа го търсиш в тоя форум , вече имаш една грешка .
        Ако мислиш , че без инструмент и части ще свършиш механичната работа , която по принцип не знаеш как да стане - вече втора .
        Трета грешка правиш като не дигнеш телефона и да се обадиш на бергонците - читави момчета са , винаги са били коректни с мен и реагират бързо .

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Оптиката от Варна до Добрич в участъка на златни пясъци съм я правил аз/ние
          Рони(нн) ако си дигнеш задника да минеш 460 км и да му оправиш рутерите та признах .

Коментар

Работата вече е свършена , но типично по български сега дойде ред да се критикува и осмива някой (в случая мен).

Rachido4x4, коментарите ти са ти излишни.

Коментар

Кво стана.. извадихте ли кемпера?

Коментар

Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнение
                Рони(нн) ако си дигнеш задника да минеш 460 км и да му оправиш рутерите та признах .
                Щот не го познаваш, всичко де е оптика, камера и т.н. у БГ той го правил, не случайно попита човека дали е в БГ.
                2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от wsxqaz Преглед на мнение
                  Работата вече е свършена , но типично по български сега дойде ред да се критикува и осмива някой (в случая мен).

Rachido4x4, коментарите ти са ти излишни.
                  А ти типично по български вместо да дадеш на някой 10лв да ти оправи нещата загуби 2 дена да пишеш и да се цупиш по форумите. Хубаво е да се научим, че всяка услуга има своята цена,но не ние разбираме от всчко .....
                  2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                  2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                  2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
                    А ти типично по български вместо да дадеш на някой 10лв да ти оправи нещата загуби 2 дена да пишеш и да се цупиш по форумите. Хубаво е да се научим, че всяка услуга има своята цена,но не ние разбираме от всчко .....
                    В коментар 31 съм написал: "Крипнахме с клещи кабела и направо работата заспа."
                    Би трябвало да се се разбрало, че в крайна сметка не съм го направил сам, а някой ми го е свършил било то срещу заплащане или срещу друг метод на възнаграждение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X