Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети за закупуване Лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвети за закупуване Лаптоп

Спикан дисплей или откъртената панта не са никакъв проблем. Да ти ги праща, когато изпраща нещо друго и ще ги оправим. Т'ва все едно да си спукаш гумата и да си купиш нова кола ;-).

Относно препоръка... в този ценови клас, според мен може да намери много висок бизнес клас но втора употреба. Можеш да разгледаш и прочетеш също за elitebook 8470p. Аз имам 8460p и въпреки че падна от около 2 м. височина, отворен, му няма нищо. Ходи на море, планина, офроуд... бар на морето(открит, с парашут за покрив, 30 дни във ветровит Крапец) ;-) и т.н.

Днес по стечение на обстоятелствата му е последен ден ;-)
    ;-)
    Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
    нула 999 нула 3 нула 9 нула 3

Коментар

Абе то моичето проосто е решило да си сменя лаптопа. Иначе варианти за лечения колкото истига модела да не е от тези дето след няколко месеца пак щше е така( говоря за пантата)

Коментар

Според мен всеки съвет би бил субективен, следователно - грешен. Това, че на някого му харесва даден модел изобщо не е гаранция за нищо. Ако човекът реши да се довери на чуждо мнение, попадне на някоя бройка "късата клечка" и има проблем - познайте кой ще е виновен? Звучи като "Каква кола бихте ми препоръчали" - абсурдно е. Още повече пък когато крайният потребител ще е дама.
        Моят съвет - отива в първия специализиран магазин, определя къде в редицата се вмества ценово, избира си този, който й харесва и е щастлива и доволна. За работна машина - едва ли ще направи разлика между 4 и 6 RAM или пък двуядрен на 2.4 - 2.8 (примерно). И после няма да има "тате, татееее... какъв боклук ми препоръча....".
        Поздрави и успех!
        Honda XR600
        Kawasaki KLX650
        Honda XL600V Transalp
        +359 888 6З5 9З4

Коментар

Така е, колега, ама явно четенето е пренебрегнато при писането.

Явно детето е спец по трошене на лаптопи, затова препоръчах нещо от тия!!!
          И ако не я кефи, да си вземе нещо със застраховка, която покрива щети, които са нормални при горните.

Няма марки, няма производители, няма лични предпочитания..

Каквото ми докарат в сервиза, това ремонтирам!

Коментар

Да, твоят съвет всъщност беше най-адекватен.
            Примери бол - купихме си еднакви телевизори с комшията, заедно бяхме в магазина. Моят - чук, безгрижие и наслада. Неговия стана редовен посетител в гаранционния сервиз.
            И какво сега - да препоръчам марката и модела? Ами ако питаме него? Чие мнение би взел колегата за меродавно в нашия случай?
            Honda XR600
            Kawasaki KLX650
            Honda XL600V Transalp
            +359 888 6З5 9З4

Коментар

Вени .. на моя синковец купих Toughbook 31 ... само в банята не го носи. Не че не го е мил на чешмата де ....
              Пада от къде ли не. Стои в раницата, а тя както е известно, си е футболна топка по призвание.
              Още работи безупречно!
              Хи-хи-хи.

Преди месец гледал тест .. как с джип го "газят" ... и ... искаше да проверим дали бил истински клипа ...
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Благодаря на всички отзовали се в темата. Събрах предложенията ви в списъче и го пратих на дъщерята. Обсъдихме доколкото е възможно проблема и остана тя като отиде в магазина кой от предложените модели ще е наличен и до колко ще и хареса визуално /нали си е жена/. Тя не е лошо момиче, просто е немарлива към вещите си и каквото и попадне в ръцете не издържа много. Колкото аз си пазя моите неща, толкова тя е на другия полюс за съжаление. Радва ме само това, че вече работи и като харчи собствените си пари може да стане по внимателна
                Още веднъж Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Вени .. на моя синковец купих Toughbook 31 ...
                  Лаптоп за толкова пари за дете... не знам, но за мен е мааалко прекалено

Коментар

Първоначално публикуван от DaGa Преглед на мнение
                    Лаптоп за толкова пари за дете... не знам, но за мен е мааалко прекалено
                    Ще си ги мерим ли ...
                    Лаптопите?
                    Не съм казал колко струва!
                    А и месечния ми доход е МНОГО под цената.
                    Другото е .... находчивост, късмет или ...

Просто знам какво искам и .... (понякога) си го постигам.
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Абе то в много случаи скъпото излиза по-евтино.
                      Примерно като счупи 2-3 "евтини"...

Коментар

След много четене и обрзоване на тема "качествени лаптопи" разпродадох всичките ми събрани до момента лаптопи и минах изцяло на Thinkpad w510

Процесор: Intel Core i7 (Nehalem)
                        Х-ки на процесор: i7-820QM, 1.73-3.06GHz, C4/T8, 45nm, 45W, 8MB L2
                        Големина на дисплея: 15.6" (16:9) Wide
                        Резолюция: 1600 x 900
                        Тип на дисплея: TN+Film, LED
                        Видеокарта: NVidia Quadro
                        Х-ки на видеокарта: FX 880M, 1024MB GDDR3, DX 10.1, OGL3.2, DP
                        RAM памет: 8192MB (8GB) DDR3
                        Твърд диск: 320GB SATA2
                        Оптично устройство: DVDRW
                        Комуникации: WiFi, LAN, Card Reader, Display Port, E-SATA, 1394
                        Клавиатурна подредба: QWERTY, разни
                        Клас: Workstation, CAD, CAM, 3D дизайн
                        Батерия: 8-Cell, над 70% капацитет, 1-4ч. авт. работа

Допълнителна информация:
                        Графична станция (Mobile Workstation) от най-висок клас с топ-качеството на Thinkpad. Професионален лаптоп с мощен хардуер и хибридно (мат-гланц) покритие за невероятен контраст с минимални паразитни отблясъци. Идеален за проектиране, дизайн, предпечат видео- и фото-обработка. С традиционният ThinkLight, осветяващ клавиатурата. Уникална особеност на модела са 4-те слота за So-Dimm памет и лесният и евтин ъпгрейд. Магнезиево шаси (Magnesium Roll Cage) за максимална здравина, най-добрата охладителна система за максимална надеждност.

Перфектна изработка, просто нямам забележки. На мястото на двд-то сложих SSD HDD и за 12 секунди системата е готова за работа.
                        В петък очаквам и бекъп машинката ми:

Lenovo Thinkpad T410, Core i7

Пак от същото място, с отделна видео карта и много наточени характеристики и същия дизайн като w510 в корпус с размер 14.1" и 9 месеца гаранция след пълна профилактика, смяна на термо подложки, пасти и почистване.
                        Ако някой иска инфо за тъговеца, на лично да не правим излишна реклама.
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Re: Съвети за закупуване Лаптоп

И аз така направих - купих си ibm/леново Т500 - и за мен проблема е решен, страхотна матрица и резолюция, работи много добре, направен е от каквото и както трябва.

Неудобство - не е модерен, дебел, тежък - но на хора като мен на дали им дреме от това

Коментар

Препоръка без Бюджет е бошлаф работа
                            Аз от 4 години съм само с АСУС (преди това по разбираеми причини бях само с НР) и мога да препоръчам по-високият клас АСУС, не е да са неубиваеми, но са много прилично сглобени, с Прекрасно охлаждане, тихи, с добри компоненти, абе прекрасни машини за парите си! (в момента съм с N550!)

За момиче Препоръчвам NOTEBOOK LENOVO YOGA2 /59431620 /13 - взех такъв на жената - Много е доволна - Оранжев, Страхотен екран, ССД, прилично бързодеиствие, Страхотна батерия, тъч (става и на "таблет"), Абе Перфектния Женски компютър (но не взимайте 11: варианта, там гредата е голяма http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=189667)
                            Последно редактирано от alex_markov; 05-11-14, 09:46.

Коментар

Re: Съвети за закупуване Лаптоп

Съгласявам се веднага и с Алекс, за мен от новите лаптопи АСУС са най прилични като цена качество - неубиваем НЯМА.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Препоръка без Бюджет е бошлаф работа
                                Аз от 4 години съм само с АСУС (преди това по разбираеми причини бях само с НР) и мога да препоръчам по-високият клас АСУС, не е да са неубиваеми, но са много прилично сглобени, с Прекрасно охлаждане, тихи, с добри компоненти, абе прекрасни машини за парите си! (в момента съм с N550!)
                                Аз също съм сменил няколко лаптопа - първото HP, беше яко куче, но за сметка на това зимата нямах нужда от друг отоплителен уред . Сещате се лятото ...
                                След това 2 Асуса, в момента пак съм с Асус (N56). Нямам никакви оплаквания към който и да било, винаги съм гледал да са в средния и високия клас. Досега дори и първия Асус, дето ползвах (8 годишен) работи безотказно, батерия все още държи .
                                Но както вече казахте - неубиваем няма! За работен съм се спрял на Тинкпад Т61. Перфектен за разнасяне насам натам, без да му се замислям..

Като цяло аз препоръчвам Асус от средния клас нагоре, на база лични наблюдения и "лек" сервизен опит

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X