Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Микро ревю на Lenovo Yoga 2 11

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Микро ревю на Lenovo Yoga 2 11

Мерси Алекс, беше полезно, само не мога да разбера защо чат толкова се сринаха леново - иначе изглежда супер и по параметри е добро, но си мисля, че лаптопче за толкова пари би трябвало да е излекувано от детски болежки.

Коментар

От: Микро ревю на Lenovo Yoga 2 11

Напоследък се нагледах на такива странности, особено с WiFi-a - определени карти Не работят добре с Конкретни рутери (аз до скоро имах 4 сега Само два). И това леново прави проблеми с единият Линксис, с другият работи (макар и Бавно ).
      Днес ще се опитам да го сменя за 13" вариант (заради размера на шрифта) със ССД, стискайте палци да се навият и ще пиша и за него!

Коментар

Според мен трябва да се навият или да ти върнат парите. Няма за всеки комп да си купуваш рутер. Това е смешно. Дано другия е по добре. Ще чакам да прочета

Коментар

От: Re: Микро ревю на Lenovo Yoga 2 11

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          Според мен трябва да се навият или да ти върнат парите. Няма за всеки комп да си купуваш рутер. Това е смешно. Дано другия е по добре. Ще чакам да прочета

Сменихме го за 13" вариант на същата машина, Но със ССД и i5 - по-бърза, но вече с Вентилатор (предишната беше Без - голяма благина! ), а и с Интелски WiFi (предишната беше с Бродком). Чакам жената да го види, да каже за буквичките и тогава и ще тествам мрежата на нейното "работно място" (при мен е ОК, макар и отново доста по-бавно от моята машина?). Стискаите палци!

Коментар

Повече ядра повече жега Ох тези вентилатори как ми се иска да ги няма. Алекс как би се държала подобна машина на натоварена работа - демек да компилира, да кодира видео или нещо такова - ресурсозаемащо. Интересно ми е дали, ще има ресурс да се охлажда.

Аз не се сетих да ти кажа да пробваш да смениш канала на рутера. Попадал съм на карти които не работят добре на определен канал.

Коментар

Тестовете Приключиха - жената Одобри новата машина и сега е 24х7 върху нея
              Поразен съм колко голяма е разликата между двете машини! Само вентилатора е минус (голяма благина е без него!), Всичко друго е по-добро! ССД-то е Game changer за всички машини и тук не прави изключение (някакъв ЛаитОн), има повече памет (8 вместо 4), процесора е по-бърз (но това не мисля, че се усеща при експлоатация!) Екрана е по-добре като размери и гъстота (не се налага Скалиране дори за жена ми (за мен не се налагаше и при предишният ), WiFi-a за сега не е показал недостатъци, клавиатурата е с подсветка (голяма екстра за нощни работи).
              Сега няколко мисли за форм фактора - хем компютър, хем таблет - не го разбирам ако се откачаше клавиатурата (да става по-лек в таблет режим) ОК, ама просто да си махнеш клавиатурата (отива отдолу и се изключва) - Не ме кефи. Тъча е готино нещо което почти НЕ ползвам, Но пък заради него екрана е със стъкло и има отражения който не одобрявам при нито един екран и винаги съм държал на матовите
              Повече впечатления, след ден два реална експлоатация

П.С.
              Във връзка с одобрението на новата машина, някой може ли да предположи колко би могло да се търси на ASUS Zenbook UX21A i5, 128GB SSD (mSATA) 1366 x 768 11.6-inch HD display Алуминиева красота (подобрено копие на Макбук еър)? Че ни става излишен.
              Последно редактирано от alex_markov; 27-10-14, 20:05.

Коментар

Щом го е харесала, да и е честит.

Следващата стъпка беше да смениш жената

Коментар

Вече няколко дена жената Не слиза от новият си Фаворит (разделихме се със старата).
                  Страхотно компютърче, Бързо, прекрасен дисплей... нямам почти никакви забележки, само малки странности - има две УСБ-та 2 и 3, но кое, кое е трябва да гадаеш или да четеш ръководството, означение не видях??? На УСБ3 външният диск (АДАТА 2ТБ 2.5" УСБ3), не тръгва, на УСБ2 работи??? (на другите компютри УСБ3 работи както си трябва!)
                  Минаха и два дни тестове на батерия - 4-5 часа спокойно изкарва (жената не ползва зарядното докато е на работа, а не го спира, постоянно работи на него!

Коментар

Синьото USB е 3.0.
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                      Синьото USB е 3.0.
                      По принцип си прав!
                      Но тук син не видях (в момента не е пред мен).

Коментар

Имам ги и двете 11 и 13 ". АП тп-линк - 11 не работи (т.е. както при теб) а 13 е ок.
                        Смених АП-то с ubiquiti pico - и двете бачкат без проблем, разстояние, скорост и т.н.
                        пробвах с линксис - не, с д-линк - ок.
                        Същият проблем с асер с3 - абсолютно аналогичен, пък безжичните карти са със различен чипсет, т.е. няма логика.
                        Относно уиндовса - асер с3 - с уин 7 е ок, ъпгрейднах до 8.1 (имаше по-едно време оферта за 20 кинта онлайн) и проблем.
                        По форумите пише,че проблема бил в драйверите на атероса, ама с леново йога - пак същото, пък картата е риълтек.
                        --
                        Така че, си си купил лаптоп за рутера - а, не рутер за лаптопа.

Коментар

Майтапа е, че смених и рутера (в случая е Аксес Поинт) защото ми изпадна една "промоция", но вече 11" пръчка я няма да тествам
                          Новият работи без забележки (за сега)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X