Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ERROR проблем
Свий
X
-
До: ERROR проблем
кликнах го, а на втората е другото клик...Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеоще не се е показало,(доста се забави....)но ще го кликна аз
а за кондезатори.....незнам как изглеждат...
Коментар
-
Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеНали знаеш как ги лекувам с флекса
? Ааа,ми той май се оправи......
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
? Ааа,ми той май се оправи......

Коментар
-
Извинявам се, ако съм останал неразбран - имах предвид преинсталация на операционната система (в случая Windows), защото съм почти 99% сигурен, че е омазан нещоПървоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
?
, я вирус, я Ad-Aware или Spyware
Може дори да мине без преинсталация, но за целта ще се загуби повече време да се сканира за вируси и гореспоменатите програми и пак не е сигурно, така че най-бързо и лесно ще е да се преинсталира Windows-а
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
По-бързо и лесно ще е Start->Run->msconfig и да прегледа какви програми и сервизи се стартират. Може да ги изключи и да види дали проблема ще изчезне.Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеИзвинявам се, ако съм останал неразбран - имах предвид преинсталация на операционната система (в случая Windows), защото съм почти 99% сигурен, че е омазан нещо
, я вирус, я Ad-Aware или Spyware
Може дори да мине без преинсталация, но за целта ще се загуби повече време да се сканира за вируси и гореспоменатите програми и пак не е сигурно, така че най-бързо и лесно ще е да се преинсталира Windows-а
Интересно ми е дали има и нещо в Scheduled Tasks.
Друго полезно е да си пусне Process Explorer (може да се изтегли безплатно от сайта на Microsoft) и да види кое, какво и защо.
Поздрави
Коментар
-
След преинсталацията, почистване от прахоляк, смяна и смазване на вентилаторчетата компа работи перфектно . Беше спряла да се върти дори перката на захранването
Коментар
-
Че кво, голяма работаПървоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеБеше спряла да се върти дори перката на захранването
Ама никак не му е готино било
Значи все пак е бил софтуерен проблем?
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Абе ако е на 3-4 години захранване окей обаче тоя комп е нов а вентилаторчето на видеокарта и на захранаването не работеха . Иначе да, просто уиндоуса беше омазанПървоначално публикуван от HD Преглед на мнениеЧе кво, голяма работа
Ама никак не му е готино било
Значи все пак е бил софтуерен проблем?
Коментар
-
Той е! (ъъъъ имам предвид "това е!").Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнениепочистване от прахоляк, смяна и смазване на вентилаторчетата компа работи перфектно . Беше спряла да се върти дори перката на захранването
При спиране на вентилатор (независимо дали на видеото или на процесора) първо започва работа на компютъра в тежък температурен режим, което може да се изрази в различни грешки които на пръв поглед изглеждат като софтуерни, след това сработва термичната защита и съответно процесора "забива".
Друг дефект който води до същите резултати е "блуждаеща" грешка на паметта (лекува се само със смяна).
На трето място е дефект на кондензатор, и чак на четвърто омазан драйвер или софтуерен конфликт...
P.S. от опит съм установил, че най-добрата защита от компютърни проблеми е глава от черно пиле в левия джоб...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар