Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продажба трансфер на co.uk домейн

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Продажба трансфер на co.uk домейн

Точно това описах по-горе... как точно ще удостоверят, че си прехвърлил домейна? Остава твоята дума срещу тяхната. Това с кода кучета го яли. Имах подобен проблем с код за игра (знам, че не е точно домейн, но добре илюстрира ситуацията)

От Ubi (френско студио за игри) предлагат почти виртуално игри - без медия - само сериен номер. От три години ги тормозя да ми unban-нат напълно легално закупената игра (Splinter Cell: Conviction), която никога не е играна от друг освен от мен и освен всичко никога не съм нарушавал никакви правила (дори и чисто морални, ако щеш - разбирай да псувам идиоти или нещо подобно). До ден днешен все още не мога да се преборя с Ubi по въпроса. Излизат ми с обяснението, че "вероятно е пиратска/или се играе пиратски от трето лице"... Ми окей... Живи и здрави...

Коментар

Хм странна схема е тая наистина. От друга страна ако всички замесени лица са в Америка почти сигурно не е измама. Мейлите там са доказателство, страха от закона е голям, съдебната система работи бързо и раздава тежки присъди. А и като цяло системата там е по различна от тукашната. Тук е пазим се отвсякъде да не не излъжеш нещо, всичко се проверява и прочее. Там е - ние ти вярваме за всичко, нищо не проверяваме ако се окаже че си излъгал наказанията са несъразмерно големи и тотално неизбежни.

Като пример, кола там се продава с един подпис върху талона. Който има талона, подписан на това място от предишния собственик може да отиде да си я регистрира на негово име. Или да прати документите по пощата и да получи номера и нов талон пак така. За българските условия тая система е невъзможна. Но там си работи и работи по-добре от нашата тука. Така че по скоро няма страшно.

Коментар

А колко си сигурен че контактите са въобще с escrow фирмата която твърди че контактува с теб ? А не с някой който се прави на тях ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Е вие съвсем го зехте за зелен.
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            А колко си сигурен че контактите са въобще с escrow фирмата която твърди че контактува с теб ? А не с някой който се прави на тях ?
            https://escrow.com/ би трябвало да точно ескроу. Меилите към този домеин съшо приемам за официални и надеждни...
            Друг е въпроса, доколко фирмата клиент е реална регистрирана американска фирма.

Коментар

Ето какво отговориха преди малко от ескроу на въпроса ми - Защо на мога да прехвърля домейна към вас а вие да го дадете на клиента - Because this transaction is just a domain name transfer transaction not a domain name holding transaction.

Коментар

Май ходовете ми се изчерпаха. Остава да им прехвърля домейна и да разчитам на Американската строгост на закона и ескроу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X