Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прехвърляне от VHS в цифров формат

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прехвърляне от VHS в цифров формат

При наличие на VHS видео вероятно не е проблем.

Обаче, нямам видео....

А имам няколко касети, които ми се иска да прехвърля.

Някой знае ли къде се предлага такава услуга?

До: Прехвърляне от VHS в цифров формат

НА пазара на МЛАДОСТ 1 тъг. център РЕЯ 2 етаж .
    FORD MAVERIK 2.7TD
    Тел.0898662817
    LZ1IID

Коментар

Или иначе казано почти във всяко Фото
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

А аз по тази причина още не съм си гледал сватбата 4 години
        Ще видя в Младост, където казва колегата. Касетка имам от аналогова камера - да се кодира на DVD...
        Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Благодаря, ще се ходи до Младост.

Обаче, идеята първо да видя в местното фото също трябва да се провери

Коментар

Аз мога. Краен продукт - DVD от VHS-а с меню и без загуба на качество. Дори евентуално с малко подобряване. Евентуално подобряване и на звука.

Коментар

Дай подробности как може да стане имам касетка от аналогова камера Video 7 мисля... и цялата на DVD-та.
              Работата е че нямам кола в момента и не мога много да мърдам... на Цариградско 7ми км ми е офиса или до Пирогов

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
                Дай подробности как може да стане имам касетка от аналогова камера Video 7 мисля... и цялата на DVD-та.
                Работата е че нямам кола в момента и не мога много да мърдам... на Цариградско 7ми км ми е офиса или до Пирогов
                Video 8 е. Това не мога. Ако ми дадеш и камерата, за да я ползвам като видео плеър тогава ще мога. А как става - аналоговото устройство подава сигнал на кепчъра, който оцифря /дигитализира/ сигнала и го подава в компютъра. Следва обработка /рязане на дефектни, ненужни кадри, евентуално подобряване - доколкото и ако е възможно на картината, обработка на звука, експортиране на готовия филм и създаване на ДВД или DivX. По този път има доста уловки и изисквания, които ако искаш ще кажа.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                  Video 8 е. Това не мога. Ако ми дадеш и камерата, за да я ползвам като видео плеър тогава ще мога. А как става - аналоговото устройство подава сигнал на кепчъра, който оцифря /дигитализира/ сигнала и го подава в компютъра. Следва обработка /рязане на дефектни, ненужни кадри, евентуално подобряване - доколкото и ако е възможно на картината, обработка на звука, експортиране на готовия филм и създаване на ДВД или DivX. По този път има доста уловки и изисквания, които ако искаш ще кажа.
                  Мерси! Наистина е 8 мм, 60 мин... Камерата я нямам беше на един познат... само касетката имам
                  Ако намериш някаква възможност, адаптер... ми пиши.

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
                    Мерси! Наистина е 8 мм, 60 мин... Камерата я нямам беше на един познат... само касетката имам
                    Ако намериш някаква възможност, адаптер... ми пиши.
                    Въпросът не е в адаптера, а в разполагането на пътечките по лентата, както и на габаритите и осевите разстояние на касетата.

Коментар

Провери в по големите копирни центрове.Ако имаш касета "майка" ще е добре -иначе, както каза колегата-камерата като плеър.Успех.
                      [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от GECATA Преглед на мнение
                        Провери в по големите копирни центрове.Ако имаш касета "майка" ще е добре -иначе, както каза колегата-камерата като плеър.Успех.
                        Аз досега не съм видял видеоплеър Video 8. В този смисъл, касета-майка няма причина да съществува. Video 8 е формат на Сони, който те противопоставиха на VHS-C на Matsushita , но който като Betamax не се наложи на пазара. Въпреки, че Betamax е доста по-добър от VHS, но и осезаемо по-скъп, а това за масовия потребител е решаващо. С Video 8 е същото. Камерен формат и нищо повече. Няма плеъри за него или поне аз не знам да има.

Коментар

Мдааа... нещо съм се заблудил, май само с камера ще стане.Прозвъни все пак до някоя фирма за видеозаснемане.
                          [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Става с касета майка или с камера.Единствено.Минавам сигнала през ТВ тунер,конвертирам го с програмка и си го записвам на ДВД.Така правя аз.Не мога да играя с качеството на видеото и аудиото,меню също нямам но е добро.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Аз камера нямам, нито адаптор така че ако някой се сети за нещо конкретно ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X