Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Забиване на интернет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Забиване на интернет

Ако си близо до рутера и има как - вържи се към него с кабел. Така ще имаш много по малко ядове.

Коментар

От: Re: Забиване на интернет

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
      Ако си близо до рутера и има как - вържи се към него с кабел. Така ще имаш много по малко ядове.
      има известна истина в това мнение... при мен на кабел за 32-ма по-малко ядовете... (32 мрежи на 2,4гхз...) ама лаптопа няма проблеми... а и драйвер да е, кво ще се махне с деиснталацията и нова инсталация на драйвера при ХР е божа работа... стотици пъти съм се мъчил да спася операционната система... драйвери, вируси, библиотеки... няма съксес! съксеса е след преинсталация - чиста...

Коментар

От: Забиване на интернет

смени си dns-а на компютъра с 8.8.8.8
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Пишеш, че си с китайски донгъл за вай-фай, изхвърли го , ако може от поне 16-ти етаж, че да се заземи хубаво.
          После си купи читава платка за същото и няма да имаш грижи, ако толкова държиш на безжичен.
          Иначе можеш да му ръгнеш един кабел и ще имаш даже по-висока скорост.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И аз гласувам за драйвър, пък и някоя проверка за зловредни процеси на заден план няма да навреди. Като второто е най-вероятно.
            висете отпуснато

Коментар

Ако всичко върви по вода, от понеделник ще съм с Вин 7 и ще мога да споделя очарованието или разочарованието от преинсталацията.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

По принцип, ще върви по добре и по чисто от ХП. Създава по малко проблеми и работи по стабилно. Инсталирай си 64 битовата версия.

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                  И аз гласувам за драйвър, пък и някоя проверка за зловредни процеси на заден план няма да навреди. Като второто е най-вероятно.
                  Аз пък в момента, в който си купих хубав рутер, така и не успях да накарам дъртата карта на лаптопа ми да работи с тоя рутер. Пускам я, по некое време (след месец примерно) нещо си решава, и спира. И няма пускане, махане, слагане, драйвъри и прочие - нищо. Вижда 1000 други мрежи, но не и рутера, нищо че е на метър от него (D-link за къде 300 кинта, а май и повече беше). И така до момента в който си сложих 7-ца. Просто тръгна и от тогава си върви, същата карта на същия лаптоп, даже и драйвери не съм инсталирал.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като за начало можеш да видиш какво кара да ти забива Интернет връзката. Не е сложно - натискаш "Start" бутона (долу, ляво) от менюто избираш "run", в полето run пишеш "cmd". Когато ти изведе черната конзола пишеш "netstat -a" правиш скрийншот и след това пишеш "netstat -b", пак правиш скрийншот и постваш резултата. Скрийншот най-лесно става, като натиснеш "prints screen" и след това пускаш Microsoft paint и натискаш ctrl+v (paste). Трябват ни и двата.

Коментар

От: Re: Забиване на интернет

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                      По принцип, ще върви по добре и по чисто от ХП. Създава по малко проблеми и работи по стабилно. Инсталирай си 64 битовата версия.
                      Дани аз ще му препоръчам 32битовата версия понеже, лично аз с 64 -ката не ми вървят коректно диагностичните и сервизните автомобилни програми.. С 32 нямах проблеми, но след заманя с 64 проблемите започнаха..
                      Не е изключено проблема да е в зад-компютърното устройство, но такива са ми съмненията..

Коментар

С 32 битова ще му се губи малко от паметта.

А диагностичните програми ако са критерий.... там обикновено е бЕгай-мАни.

Може да си направи партишън с 32-ка, ако силно му трябва за нещо конкретно.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          С 32 битова ще му се губи малко от паметта.

А диагностичните програми ако са критерий.... там обикновено е бЕгай-мАни.

Може да си направи партишън с 32-ка, ако силно му трябва за нещо конкретно.
                          Не малко, ами второто ядро, ако не се лъжа..
                          А два уйн-а - невър!

Коментар

Десо, винаги съм се чудел тия диагностични програми кой ги пише, ей не ми се е случвало да видя някоя да работи като хората. Проблема не е нито в уиндоуса нито в теб - просто така си ги пишат и то това е от време оно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X