Моето РС ми прави вече трети път един номер:вади някакви шантави надписи за някакви ъпдейти и аз по неволя трябва да го рестартирам.Обаче след това като пусна браузъра(с "мозила" съм) всичките ми Bookmarks са изчезнали.Съответно и линковете,включително и към този форум.Според мен линковете са някъде из РС-то,но къде?Искам да ги възстановя,но не ги помня всичките.Какво трябва да направя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам нужда от компютърен съвет
Свий
X
-
До: Имам нужда от компютърен съвет
За кое ти иска ъпдейти - за мозилата или за уиндоуса? Ако е за уиндоуса ги забрани , а ако е за мозилата ги отказвай. Аз имах подобно изживяване с ъпдейти на мозилата и след това няколко файла се оказаха в кошчето ми без да съм ги слагал там.Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнениеМоето РС ми прави вече трети път един номер:вади някакви шантави надписи за някакви ъпдейти и аз по неволя трябва да го рестартирам.Обаче след това като пусна браузъра(с "мозила" съм) всичките ми Bookmarks са изчезнали.Съответно и линковете,включително и към този форум.Според мен линковете са някъде из РС-то,но къде?Искам да ги възстановя,но не ги помня всичките.Какво трябва да направя?
-
Интересно това не би трябвало да се получава но все пак ако става въпрос за букмарките на Мозила теса в C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\fpcqai13.default и там има едно файлче което се казва bookmarks.html то е точно това което търсишДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
това не е съвсем вярно. Така е само ако влизаш с Administrator, което не е особено добра идея. Ако напромер влизаш с потребител USER, ще са вПървоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеИнтересно това не би трябвало да се получава но все пак ако става въпрос за букмарките на Мозила теса в C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\fpcqai13.default и там има едно файлче което се казва bookmarks.html то е точно това което търсиш
C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\“When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
Walter Rohrl
GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.
Коментар
-
Аз като по-неграмотен чукнах горе на View/Slidebar/History.
Отляво излиза всичко,което си цъкал последните десетина дни.Чукаш линка,CTRL-D и ги възстановяваш един по един.Но ще пробвам и по другия начин,благодаря.Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
имат право да гласуват на избори.
Коментар
-
Колеги помогайте!
Имам проблем с Mozilla-та,от няколко дни се опитвам да запиша(запаметя) дадена картина по традициония начин-Десен бутон>Запис на избражението и не става.В полето `Запиши като тип:` не излизат форматите,нито маркер за ръчно въвеждане и макар и да дам запис картината не се записва,същото важи и за видеото и не излиза прозореца на изтеглянията!
Къде е проблема,като до миналата седмица всичко беше ОК?!Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Аз бих направил така - първо ъпдейт на Файърфокса. Ако не помогне отварям един Интернет Експлорър и виждам дали и той има проблем с тези файлове. Ако да, проверявам с коя програма са асоциирани файловете от типа .JPG; .BMP; .AVI и т. н., които са проблемни. Проверявам настройките на файъруола, който ползвам....
Коментар
-
Абсолютно правилно , и ще добавя (на снимка се вижда че си с BitCommet) версиите над 0.70 правят подобни проблеми ,защото се асоциират с повечето файлове при download , пробвай с версия 0.70 тя е най-стабилна засега (преди това uninstall на сегашната)Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеАз бих направил така - първо ъпдейт на Файърфокса. Ако не помогне отварям един Интернет Експлорър и виждам дали и той има проблем с тези файлове. Ако да, проверявам с коя програма са асоциирани файловете от типа .JPG; .BMP; .AVI и т. н., които са проблемни. Проверявам настройките на файъруола, който ползвам....
Коментар
-
Mozilla\Firefox имай впредвид че не е лицензиран софтуер,понякога става конфликт между двата браузера,ако с експлорера всичко е ок,слагай си нова мозила,но бих те посъветвал да со сложиш една хубава антивирусна(avast) и си ползвай експлорера.
Един приятелски съвет,спрете си ъпдейтите на виндовса,защото от майкрософт има един така наречен секюрити ъпдейт който проверя дали виндовса не е пиратско копие,ако се отече това ви се блокира операционнта система,при включване на компа не се зарежда виндовса а изписва че има грешка и не може да се зареди операционната система,умната
ПоздравиПоследно редактирано от FiveFinger; 16-02-08, 21:36.
Коментар
-
Нищо не става,преинсталирахме Mozilla-та наново и пак същото,преди се губеха отметките от записаните адреси сега не се изгубиха....
.
Интернет Експлорър-а си работи ОК. с него си записва както трябва/ на мен ми е труден, или по точно не съм свикнал /.
Утре ще търся подкрепление и нападаме наново....Mozilla-та...
....мамка му и прасе наистина за пълна бъркотия е нужен и компютър...Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-02-08, 20:20.Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Коментар
-
Firefox-a също има и БГ версияПървоначално публикуван от optron Преглед на мнениеЕдно универсално решение - инсталирайте си Opera Browser вместо Mozilla. Тя е много по-изчистена и стабилна и има и версия на български. Мозилата има още ток да изяде, докато настигне Операта.
И също така имам леки съмнения в твоите думи относно Опера-та
Аз досега проблеми с Огнената лисица не съм имал никога, а мога да кажа, че от няколко години ползвам само Firefox.
Интернет експлорър-а наистина е много хубава програма - с нея можеш да си даунлоуднеш Firefox-a
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Фактът, че "Лисицата" излезе 3-4 години след Операта на мен ми говори нещо. Не натрапвам на никого мнението си. Не съм казал "Йок - ползвайте само Опера!!!". След като си доволен, не сменяй с друго.
Аз предложих смяната като решение на гореописания проблем.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар