Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новото PC. С или без OS?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новото PC. С или без OS?

Който търси - намира. Не отоварям ей така напук. Просто този тип информация не е подходяща за публикуване из форумите. Пък и не е на сергия та да напиша адреса. Достатъчно е да се консултирате при покупката на нов компютър от сериозен играч на пазара и със сигурност варианта ще изскочи
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

няма легален начин да си купиш уиндоус за 79лв към момента...
      Варианта за които се сещам, е да си се объркал... Home Premium ОЕМ към момента струва точно 79 ЕВРО с ДДС
      Другия вариант е да си купиш компютър с уиндоус 7 и да го ъпгрейднеш към 8... за 79 лв

Коментар

Тц, тц, тц! Не се сещай за варианти просто

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
          Тц, тц, тц! Не се сещай за варианти просто
          Много ще се радвам ако помогнеш на колегата trapper да си купи лиценз за 79 лв

Коментар

Добре де - има ли начин да бъдем полезни на колегата, не да си мерим връзките!
            Ако искаш да ти е легална бозата - най-евтино е да търсиш такъв "с ОС". Варианта да го купиш отделно винаги е много по-скъп.
            Ако нямаш претенции - дрънкаш на приятел да ти го качи, ако нямаш такъв - дрънни ми - ще ти инстална един.
            Говорим за 7-ца, щот за ХР едва ли ще има драйвери.
            Ако искаш да си легален, бозата е по-малкият проблем - офиса вече е едни други пари.
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
              Много ще се радвам ако помогнеш на колегата trapper да си купи лиценз за 79 лв
              Не виждам необходимост от каквато и да е помощ оттук нататък. Това което съм написал до тук в тази тема е напълно достатъчно.

Коментар

И аз преди 3 дни си купих Лаптоп без ОС, сложих му 7-ца, но половината драйвери не тръгнаха, иска 8-ца, ама аз не искам.
                След 2 дни борба почти подкарахме всичко, но остана дисплея, цветовете не ми харесват, с 2 видеокарти съм, 3-ма специалисти се мъчиха през уйкенда и нищо.

Ако някой от София може да помогне, естествено срещу заплащане.... цветовете са ОК, но са много бледи, все едно са избелели на слънце.

Машината е:

• Модел процесор
                  Intel i7 (4-ядрен)
                • Процесор
                  Intel Core i7-3630QM 2.40GHz/3.40GHz
                • Характеристики на процесора
                  6MB L3 Cache
                • Рам памет
                  16GB DDR3 1600MHz
                • Хард-диск
                  1.120TB (120GB Solid State Drive + 1000GB HDD), – комбинация от ново поколение ултра бърз SATA диск без движещи се части и класически 7200 об./мин. твърд диск
                • Дисплей
                  18,4 инча / 46,73 см Color-Shine (лъскав) с икономична LED технология за по-реалистично изглеждащи цветове
                • Резолюция на дисплея
                  FULL HD 1920×1080
                • Видео карта
                  NVIDIA GeForce GT 635M с 1GB DDR3 собствена памет

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  И аз преди 3 дни си купих Лаптоп без ОС, сложих му 7-ца, но половината драйвери не тръгнаха, иска 8-ца, ама аз не искам.
                  След 2 дни борба почти подкарахме всичко, но остана дисплея, цветовете не ми харесват, с 2 видеокарти съм, 3-ма специалисти се мъчиха през уйкенда и нищо.

Ако някой от София може да помогне, естествено срещу заплащане.... цветовете са ОК, но са много бледи, все едно са избелели на слънце.

Машината е:

• Модел процесор
                    Intel i7 (4-ядрен)
                  • Процесор
                    Intel Core i7-3630QM 2.40GHz/3.40GHz
                  • Характеристики на процесора
                    6MB L3 Cache
                  • Рам памет
                    16GB DDR3 1600MHz
                  • Хард-диск
                    1.120TB (120GB Solid State Drive + 1000GB HDD), – комбинация от ново поколение ултра бърз SATA диск без движещи се части и класически 7200 об./мин. твърд диск
                  • Дисплей
                    18,4 инча / 46,73 см Color-Shine (лъскав) с икономична LED технология за по-реалистично изглеждащи цветове
                  • Резолюция на дисплея
                    FULL HD 1920×1080
                  • Видео карта
                    NVIDIA GeForce GT 635M с 1GB DDR3 собствена памет
                  Това не мога да го повярвам... Можеш ли да посочиш марка и модел?

Коментар

Това не мога да го повярвам... Можеш ли да посочиш марка и модел?
                    ASUS K95VJ-YZ076D
                    Ако искаш може да се пробваш, но ако съм прав, ти ще черпиш бирата!!!

Коментар

ASUS K95VJ-YZ076D
                      Ако искаш може да се пробваш, но ако съм прав, ти ще черпиш бирата!!!
                      Такава глупост наистина само АСУС могат да направят Абе хора хората още на ХР работят, вие "таковахте" и седмицата...
                      http://support.asus.com/Download.asp...95VJ&p=3&s=404

Коментар

Такава глупост наистина само АСУС могат да направят Абе хора хората още на ХР работят, вие "таковахте" и седмицата...
                        http://support.asus.com/Download.asp...95VJ&p=3&s=404
                        И тоя линк какво да го правя, утре го показвам на разбирача, аз съм само оператор на мишка.

Коментар

...
                          ...
                          Имам един Spyder3 (калибратор за монитори) и ако искаш, може да го пробваме дали ще промени нещо по картинката.

А двете видеокарти са за намалена концумация, когато не се ползват разни 3д ускорения, та с драйвери от сайта на интел и nvidia не би трябвало да има проблем с win7. Много е вероятно скоро да има и драйвери за 7-ца на самия сайт на асус - доста често забавят драйверите за по-стари версии на уиндоуса, тъй като трябва първо да се грижат за актуалния, за който е "правен" лаптопа.

Коментар

Има, фирмите продаващи компютри втора употреба, предлагат и лицензирани операционни системи към тях и цената е горе-долу толкова. Но за да се вземе на тази цена трябва да се купи с компютър - настолен или преносим. Не можеш да си вземеш само софтуера от тях за тези пари, нова машина от друго място и да я сложиш, точно както е при новите ОЕМ софтуери. Не знам обаче дали в случая става въпрос за това ......
                            2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                            2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                            2007 HOMDA FMX 650

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100387
                              Какво не му харесвате на Убунту? За не особено засукани документи (проблемите най-вече са със съвместимост с M$ Office)- безплатния офис пакет върши прекрасна работа.
                              https://i.chzbgr.com/maxW500/6997508608/hFFA51A51/

Коментар

Да, към момента вече не
                                инак до оня ден си беше точно толкова, при някои условия, де

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X