Може ли да ми кажете с коя програма мога да направя огледално копие на DVD диск за вградена навигация на BMW? Имам го оригиналния диск просто искам да го презапиша на мой диск едно към едно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
Свий
X
-
От: Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
Clone CD - презаписва всякакви защитени дискове 1:1.
Коментар
-
Неро, Демон туулс (обаче про версията) и сума ти още програми. Обаче има значение и какъв е диска + или – . Наскоро някой се бори с такава навигация и успя само с една марка дискове. Май беше за Кайен темата."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Има ли някой да си каже точно мнението как става копирането 1:1 огледален образ от оригиналния DVD gps диск? Пробвал ли е някой примерно на BMW, Mercedes, Audi от оригиналния навигационен диск да изкара същото копие на друг DVD диск??
Коментар
-
Копирането става с функцията "Copy DVD". Ако имаш 2 ДВД устройства посочваш в настройките кое е източника и кое е записващото. Ако не, първо слагаш оригиналното, програмата го копира върху харда и после слагаш празния диск. Нищо сложно няма. Обаче какъв тип е носителя не знам как се определя. Пробвай с какъв да е, 60 ст. няма да те съборят ако не стане."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Мисълта ми е ако има защитени файлове дали ще ги запише и тях и да не се прецака после нещо навигацията ако не ги запише както трябва!? Затова бях пуснал темата в раздела за GPS карти и не разбрах защо въобще ми я премести някой тук!!!? Все пак в него раздел има доста хора който са се сблъсквали с подобен проблем с вградените навигаций, а и тук става въпрос за презапис на GPS навигационен двд диск!
Коментар
-
По спомен в настройките на някои от записващите програми имаше отметка "Copy protected content" (поне във WMP). За другите не си спомням (Нерото май изкарва само съобщение "CD is copyrighted"), но не е проблем да се прегледат и ако трябва да се сложи една човка. Пробвай, едно празно ДВД рискуваш...."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Re: От: Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
Базовите правила за записване на дискове за навигация за кола са:
imgburn и Windows XP или 7. Всякакво Nero и Виста трябва да се избягват.
свръхкачествена медия - обикновено +R DL verbatim
настройване на book type на -R
най-ниската възможна скорост на писане, допустима от медията и записвачката.
Коментар
-
От: Re: От: Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
Първоначално публикуван от bokomo Преглед на мнение...Всякакво Nero и Виста трябва да се избягват....."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Re: Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
Късото обяснение - личен опит. Дългото - е наистина дълго и се влиза в някои необясними, но за сметка на това трудно доказуеми решения на MS за управление на хардуера под Виста.
За Nero - приеми думата ми.
Коментар
-
Е няма как просто да приема думата ти, щото моя опит друго казва. Искам дългото обяснение.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Re: От: Помощ за клониране на dvd диска за вградена навигация
По ред причини няма начин това да стане скоро. От практическа гледна точка, ако нещо със записването на дискове не ти става, елиминирай последователно вистата и неро и опитай пак. Все пак това не е програмистки или сисадмински форум.
Коментар
-
Няма проблем, шегувах се. Просто обичам логичните обяснения, а не от сорта "Прави така, щото аз така казвам" Не се съмнявам, че имаш причина да твърдиш това, само искам и аз (и евентуално други любопитни) да знам защо. Ако имаш време и желание някой ден опиши по-подробно какво му куца на Нерото и Вистата. Със сигурност ще е полезно на някого."Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар