Назад съм с материала. Имам, щерката де, ел. книга Кобо тъч. Дали могат да му се качат кирилски фонтове?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ридър kobo
Свий
X
-
От: Въпрос за ридър kobo
Явно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Благодаря. Ще е потребна чак догодина. Да не мъкна и лаптопа на Г. Беглик. Не, че го нося на гръб, ама това е доста по-малко и консумацията му е никаква.Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеЯвно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.
Коментар
-
Ехххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов
. Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Много бих се радвал. Аз обикновено ходя, да пазя мястото, още средата на Юни. Че сме намерили едно, дето друго такова няма. На брега, питеина вода на 100м, лодката излиза направо на брега на 2м. от палатката....... Абе няма такъв кеф! Имам и топла вода на корем, хладилник с ледена бира, както и други екстри. И интернет даже.Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеЕхххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов
. Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо 
п.с. За проблема не мисли имам CISA и CISM.в къщи
Коментар
-
Това с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви
.
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Аз за 200 кинта друго не съм очаквал. То за това и го взех. За местата, ами няма друг начин да ги запазим чисти. То и за това не сме се събирали цялата компания накуп отдавна. Все някой трябва да е там, че става страшно. И катун цигани се се намърдвали, докато отидем до фурната за хляб. Кой е чичо ти, че аз ходя там над30г?Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеТова с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви
.
Коментар
-
200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове
.
Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караваните
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Така кажи, Крумчо! Прати му много здраве от Пенчо. И от Паци, абе надявам се да се сети, че обикновено се виждаме на направени манерки. Аз съм този със сивата гуменетка с Меркюрито, дето бръмчи посреднощ.Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове
.
Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караваните
Коментар
-
Да звънне, та да го ориентирам. В час съм със тези неща.Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеСети се и още как
Специални поздрави и от него! Хванах го тъкмо докато се рови отново за нова лодка
.. че тая му омаля нещо 
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар