Назад съм с материала. Имам, щерката де, ел. книга Кобо тъч. Дали могат да му се качат кирилски фонтове?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за ридър kobo
Свий
X
-
От: Въпрос за ридър kobo
Явно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеЯвно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.
Коментар
-
Ехххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов. Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеЕхххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов. Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо
п.с. За проблема не мисли имам CISA и CISM.в къщи
Коментар
-
Това с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви.
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеТова с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви.
Коментар
-
200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове.
Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караванитеLyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове.
Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караваните
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнениеСети се и още какСпециални поздрави и от него! Хванах го тъкмо докато се рови отново за нова лодка
.. че тая му омаля нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар