Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ридър kobo

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ридър kobo

Назад съм с материала. Имам, щерката де, ел. книга Кобо тъч. Дали могат да му се качат кирилски фонтове?

От: Въпрос за ридър kobo

Искаш да кажеш, че като качите книжка на кирилица не се чете ? или не иска да го отвори ?
    Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
    A POS
    0885600200
    За момента пасажер

Коментар

Доколкото знам Кобо може да чете кирилица само от pdf файл. Може да четеш e-pub файловете ако има съответния фонт сложен не в Кобо, а в самия e-pub файл. Има някакви завъртяни начини това да се прави.

Коментар

Не,не. Той си чете, ама аз изкам и да пиша. Че потрбителското ми име е на кирилица и не мога да влизам във форума през него.

Коментар

Такава екзотика ли е? Продават се и тука.

Коментар

Явно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.
            A POS
            0885600200
            За момента пасажер

Коментар

Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение
              Явно кирилицата е екзотика за момента. Предполагам в някой нов фърмуер ще се появи поддръжка на кирилицата при клавиатурата. До тогава можеш да ползваш този сайт http://bg.translit.cc/ да ти върти латин към Български за да можеш поне да си влезнеш с юзера. Другото е ако имаш време да драснеш едно писъмце към съпорта и да ги попиташ. Обикновено не е сложно да се импортне език към поддръжката.
              Благодаря. Ще е потребна чак догодина. Да не мъкна и лаптопа на Г. Беглик. Не, че го нося на гръб, ама това е доста по-малко и консумацията му е никаква.

Коментар

Ехххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов . Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо
                A POS
                0885600200
                За момента пасажер

Коментар

Ехххх поредния който ме дразни в добрия смисъл за В.Коларов . Втора година пропускам, а преди това не съм пропускал 2-те седмици с години. Следваща година живот и здраве съм там и ще оправим ридъра на живо
                  Много бих се радвал. Аз обикновено ходя, да пазя мястото, още средата на Юни. Че сме намерили едно, дето друго такова няма. На брега, питеина вода на 100м, лодката излиза направо на брега на 2м. от палатката....... Абе няма такъв кеф! Имам и топла вода на корем, хладилник с ледена бира, както и други екстри. И интернет даже.
                  п.с. За проблема не мисли имам CISA и CISM.в къщи

Коментар

Това с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви .
                    A POS
                    0885600200
                    За момента пасажер

Коментар

Това с пазеното на мястото ми е познато. Чичо ми ходи последните 10-11 години на едно и също място за по 1 месец всяка година. Или той пази.. или някой друго от компанията е там преди това. И се редуват. Малко останаха хубавите места и ако не ги пази човек.. стават ... сещаш се. Иначе за ридъра не е хубаво човек когато плаща да не получава пълно обслужване. Най-малкото да се бяха постарали когато се продава нещо на Българският пазар поне да има поддръжка на Българска клавиатура.. Но търговци секви .
                      Аз за 200 кинта друго не съм очаквал. То за това и го взех. За местата, ами няма друг начин да ги запазим чисти. То и за това не сме се събирали цялата компания накуп отдавна. Все някой трябва да е там, че става страшно. И катун цигани се се намърдвали, докато отидем до фурната за хляб. Кой е чичо ти, че аз ходя там над30г?

Коментар

200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове .
                        Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караваните
                        A POS
                        0885600200
                        За момента пасажер

Коментар

200 кинта са си 200 кинта. В момента фирмата за която работя се опитва да започне продажба на подобни инк четци. Но искаме всичко да е ОК и за това за момента се правят само преводи и тестове .
                          Иначе чичото се казва Крум. Мястото където ходи е на една линия с западния връх на острова малко след големия ветрилник с караваните
                          Така кажи, Крумчо! Прати му много здраве от Пенчо. И от Паци, абе надявам се да се сети, че обикновено се виждаме на направени манерки. Аз съм този със сивата гуменетка с Меркюрито, дето бръмчи посреднощ.

Коментар

Сети се и още как Специални поздрави и от него! Хванах го тъкмо докато се рови отново за нова лодка .. че тая му омаля нещо
                            A POS
                            0885600200
                            За момента пасажер

Коментар

Сети се и още как Специални поздрави и от него! Хванах го тъкмо докато се рови отново за нова лодка .. че тая му омаля нещо
                              Да звънне, та да го ориентирам. В час съм със тези неща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X