Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лаптоп, но какъв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лаптоп, но какъв

Първоначално публикуван от RadoR Преглед на мнение
    Повечето лаптопи се сглобяват в Китай, а ти си плащаш само за марката. Няма голяма разлика между Sony и Aser например, ако и двата са с еднакви параметри. Единствената съществена разлика, е марката.
    Всички лаптопи се правят в Китай, обаче зад марката стой, качествения контрол и ГАРАНЦИЯТА. DELL ти дават 3 години NBD а АСУС - 1 година. Sony пък реално нищо не ти дават, но това е друга тема на разговор...

Коментар

Марките лаптопи са обсъдени в тази тема: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=42844
      Предлагам ви да се ограничим до съвети касаещи автора на темата. Който го интересуват марките лаптопи и счете, че горната тема е стара, може да си пусне нова. Не е много сложно.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Аз също бих се изказал положително за тошиба.Имам 2 едната на около 6 години другата на 3 години.До сега никакви проблеми с тях а не ги пазя и определено не им преперя,работят където и както се налага,единият го бях забравил на строителен обект няколко дни и беше се напълнол с прах,след прахосмукачка никакъв проблем.След това преживя и една дъждовна нощ...........след като изсъхна няма ядове.
        А това ,че всичко се сглобява в Китай-с две ръце съм съгласен.Преди време си купих 10 инчов таблет-лаптоп/външен вид на таблет с тъч дисплей,уиндоус 7 160 гб. хард,2 гб. рам/ работи безупречно а е никаква марка,дори и аутокад 12 му качих и си работи.....малко бавно но все пак...........върши работа да погледна нещо.
        Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
        GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
          Какво значи всички видове комуникации - 3G модем?
          Тук също може да помогнат знаещите. Както за момента 'WI-FI' и 'bluetooth' са почти задължителни, какви други комуникативни възможности са желателни или направо задължителни. Камера, микрофон, 'USB', мрежа ясно.
          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Тези си ги имат всички нови лаптопи с малки изключения. Единствено проблем за този ценови диапазон е 3G модем. Това принципно не е проблем, тъй като се дават безплатно с data плановете на мобилните оператори. Ако е ултрамобилен, може да няма LAN, но пък и те излизат от цената.
            Пред време Acer имаха slimline серия, включително 15". Леки и с добър живот на батерията. Нещо не се наложиха и позамряха. Не знам защо.

Коментар

Не се сглобяват всички в Китай, ама няма значение.
              Купих си ирландски Dell XPS с всички екстри за 1300 лева, когато същия с по-малък хард се продаваше за 2800.
              Изгоря му видеокартата, лепиха нова, ама ден до пладне.
              Продадох го за 300 на части.
              Леново поне си ги знаем, а и от IBM са научили доста, докато ги правеха за тях.
              Имах IBM Edge E 530, ама не случих - процесора прегряваше и изключваше, в Русе в читав уж сервиз не го оправиха, после в София - пак се предадоха, да се сменяла дънна платка за 500+/- лева и си купих нов за 1300, като оправих данъка с добри хора.

Коментар

Нещо за 'HP'? В момента се ползва едно 'Fujitsu-Siemens', на който батерията не държи и има странността да се запуска след повторно включване 5 мин, след първото...нещо да загрее трябва явно. То е с RAM 500МВ и ПроФесор на 2600, та се търси нещо, което по си заслужава. Ако До 1200-1300 не се намира нещо , което ще върши повече работа, давайте някакви разумни финансови параметри, за да се получи осезаема разлика и да му мислим.....Или да вземам батерия за 100тина лв.......

Коментар

Какво за HP? HP е голяма фирма, трудно ще ти се събере в бюджета.
                  До и над 1200лв всичко, което намериш, ще върши повече работа.
                  Доста въпроси ти се зададоха по-напред, на никой не отговори. Вземи помисли какво точно те интересува и тогава да питаш като че ли...
                  Последно редактирано от silverfox; 26-08-12, 16:57.

Коментар

Колега ,за последните години ,лидер за мен сред лаптопите / цена ,функций,качество,здравина,сервиз,р.части и т.н/ е АСУС !
                    Имат и различни модели, според нуждите на всеки човек-за какво ще се използва!
                    Това е марката за лаптоп ,с най-малко дефекти ,според мен и познати от три сервиза ,за такава техника!
                    Имам 3-бр.-АСУС ,най-стария е на 6-г. и едва миналата година влезе в сервиз, само за почистване, а по другите два нищо не е пипано !
                    Една Тошиба ,се скъса от ремонт, а Дела от който ти пиша сега, на 5-месеца задължително влиза за почистване, иначе спира /грее като печка/-нещо не са му измислили охлаждането!
                    Не се занимавам с лаптопи и не ти правя реклама, а само изказвам моите наблюдения!
                    Успех в избора!
                    Последно редактирано от emicha1; 26-08-12, 17:13.
                    / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                      Колега ,за последните години ,лидер за мен сред лаптопите / цена ,функций,качество,здравина,сервиз,р.части и т.н/ е АСУС !
                      Имат и различни модели, според нуждите на всеки човек-за какво ще се използва!
                      Това е марката за лаптоп ,с най-малко дефекти ,според мен и познати от три сервиза ,за такава техника!
                      Имам 3-бр.-АСУС ,най-стария е на 6-г. и едва миналата година влезе в сервиз, само за почистване, а по другите два нищо не е пипано !
                      Една Тошиба ,се скъса от ремонт, а Дела от който ти пиша сега, на 5-месеца задължително влиза за почистване, иначе спира /грее като печка/-нещо не са му измислили охлаждането!
                      Не се занимавам с лаптопи и не ти правя реклама, а само изказвам моите наблюдения!
                      Успех в избора!

Това ми звучи като неделен виц
                      Точно на противоположното мнение съм, и никога не бих си купил АСУС, но както каза колегата оставете марките, предлагайте конкретни модели....

@agogov - още в началото ти предложих 2 от най-добрите марки на пазара. Принципно от почти всеки производител може да се намери свестен модел, ама цената няма да е много различна, качеството и гаранцията също...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Какво за HP? HP е голяма фирма, трудно ще ти се събере в бюджета.
                        До и над 1200лв всичко, което намериш, ще върши повече работа.
                        Доста въпроси ти се зададоха по-напред, на никой не отговори. Вземи помисли какво точно те интересува и тогава да питаш като че ли...
                        Ако те затруднявам с темата, не ми отговаряй. Ако го правиш си промени изказа/тона, имформативността на мненията. Благодаря!

Коментар

+1 за Леново
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Слагам го сред фаворитите 'Леново'. Дори имам интересна оферта за него.
                            Това, което ми е интересно още са ниско бюджетните модели на 'HP', защото марката ми е тръпка от минало време. Някой твърдеше, че продадат качество на себестойност с цел да продадат компанията на цена..... И пак не това е интересното, а съотношението цена/качество/възможности. Някой от първа ръка да има наблюдения?

Не се интересувам къде е произведена дадена стока, а за кой пазар, от което зависи и качеството й......

Коментар

+1 за Тошиба,4бр с лицензиран уиндоус ,никакви проблеми за близо 3г
                              AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
                                'HP', защото марката ми е тръпка от минало време. Някой твърдеше, че продадат качество на себестойност с цел да продадат компанията на цена.....
                                Някои го е твърдял, но няма нищо вярно... Поне не и по това което продават, особено в ниския ценови клас... С гаранция 1 година... HP в моята класация е преди
                                ASUS, но след ACER...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X