Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за логически анализатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за логически анализатор

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Истерия е. Ако не вярваш - пробвай да играеш сервиз на такова, ама не до ъгъла на стаята, ами до елемент До началото на нулевите успявах, после спрях да работя това, по други причини.
    Сега не ми е интересно, понеже знам че сам вече не ставам за нищо, а иначе пак бих, ако има някой. Голяма гадост е. Обаче па е толкова повече кеф като успееш.
    Дискусията за анализатора е повече в контекста на развойната дейност или както е модерно напоследък - девелопмент. Сервиза май не е толкова интересен, поне за момента...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

От: Мнение за логически анализатор

Малко развитие по темата. Накрая май ще си взема ето това чудо описано тука: http://www.epanorama.net/blog/2012/1...sbee-ax-clone/ То даже се оказа че това е точно анализатора от първия ми пост.
      Оказва се евтин 12 доларов китайски клонинг който лесно се модва и може да работи даже с по-читав софтуер чрез промяна на VID и PID през ЕЕPROM чипа. Пък анализатора си е за без пари направо. За анализ на I2C, SPI и други по-нискочестотни интерфейси ще свърши чудесна работа. Даже се чудя да му туря един DIP сокет на платката и така ще мога да си сменям ЕЕPROM чипа лесно ако искам да изплозвам друг софтуер без да си играя да го препрограмирам отново.
      Последно редактирано от icpart; 31-12-12, 00:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X