Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сървъра на агенцията по вписванията brra.bg не работи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сървъра на агенцията по вписванията brra.bg не работи?

Я малко ще изместя темата. Гледам че има електронен подпис за физически лица и за фирми. Аз като имам 4 фирми, мога ли да си регистрирам един подпис на физическото лице и с него да си подавам заявленията или за всяка фирма си трябва специален подпис?

Коментар

Ако си управител на 4-те фирми, или представляващ съдружник - може да си регистрираш подпис на едната фирма, и с нея да представляваш другите.
      Лично проверено!

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
        Я малко ще изместя темата. Гледам че има електронен подпис за физически лица и за фирми. Аз като имам 4 фирми, мога ли да си регистрирам един подпис на физическото лице и с него да си подавам заявленията или за всяка фирма си трябва специален подпис?
        По скоро,си регистрирай подпис на едната фирма,т.е. като юридическо лице,и се упълномощи от другите,и ще можеш да си ги подаваш.
        Но от друга страна ,голям бизнес това за адвокатите,по 45лв. вземат за услугата.Не знам те как са, дали като физическо или юридическо лице им е регистриран ЕП то.

Днес дълго време и сървърите на НАП,които се грижат за връзката с кас.апарати не работеха.
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
          Значи е по-скъпо. Електронен подпис + въпросната такса...
          Сега сложи и загубеното време, и всичко си идва на мястото.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Електронния подпис е голямо предимство... Така че си струва 45 лв годишно от всякъде.... Това НАП, НОИ, ВПИСВАНИЯ, БАНКИРАНЕ... Все пак нали вървим към електронно обслужване/правителство...

Коментар

Банкирането отдавна си го правя и без ел.подпис. Актуални състояния също си вадя за няколко часа без него (когато им работи сървъра де). Сега да не рече някой, че съм против. Наистина се чудя дали да не си го направя и търся плюсовете.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Сега сложи и загубеното време, и всичко си идва на мястото.
                Кое, да стоиш цял час пред скенера и да пиеш кафе или това да почакаш 15 мин на опашка в АП (разбира се разумните хора съчетават минаването от там с нещо друго - например аз купувах памперси от МОЛ-а зад Електроника и купих някаква електронна простотия от Мост)?

Преди, когато опашките бяха по 1 час, да - ясно.

Ако си имаш секлецарка първото не е проблем.

Коментар

Това със сървъра малко не ми мяза на пренатоварване. Отне ми 2ч. едната вечер и се отказах, на следващия ден (понеделника тази седмица) още 2ч. но се получи.

*Интересното беше при прикачането на всеки един файл:
                  -прикачаш първия - service unavailable
                  -почваш наново, прикачаш първия успешно, но на втория файл - service unavailable
                  -и така на всеки следващ... (един път грешка - после го прикача)
                  4 файла - 4 почвания наново
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Кое, да стоиш цял час пред скенера и да пиеш кафе или това да почакаш 15 мин на опашка в АП (разбира се разумните хора съчетават минаването от там с нещо друго - например аз купувах памперси от МОЛ-а зад Електроника и купих някаква електронна простотия от Мост)?

Преди, когато опашките бяха по 1 час, да - ясно.

Ако си имаш секлецарка първото не е проблем.

Това си го представям. Под едната мишница памперси, под другата дънна платка и бам в НАП-а
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Josh+Holloway+Shopping+Ralph+D8wXGmb7tpUx.jpg
Прегледи:1
Размер:57.7 КБ
ID:5386966

На опитен потребител (виждал и работил със скенер)сканирането и подаването няма да му отнеме повече от час. Но за сметка на това ще си спестиш, губене на време, разкарване, чакане по опашки (със сигурност няма да се 15 минутите), ще ти иде половината ден

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                      Но за сметка на това ще си спестиш, губене на време, разкарване, чакане по опашки (със сигурност няма да се 15 минутите), ще ти иде половината ден
                      Ни мъ учи - нека всеки да си смята сам за себе си къде-колко и какво губи. Аз ежедневно работя на няколко работни места. За мен най-голямата загуба на време е "обедна почивка", "по цигара с колежките от долния" и подобни. И когато заради подобни социални дейности се налага и аз да участвам в тях (защото спират и моята работа) се оказва, че предпочитам да се редя в НАП-а. Пък било то носейки пакет памперси и дънна платка под ръка, както ми се присмя ти. Мразя да стоя зад бюро и да нищоправя. Това е.

А електронен подпис от тия бирници няма да си купя до тогава, докогато не започне да ми върши някаква работа на повече от едно място, при това поне едно от местата, където ще ми върши работа, трябва да е смислено и да предоставя услуга, която лично за мен е полезна.

Коментар

За добро или за лошо, нямам си секлецарка. Имам правилен скенер (мултифункционално устройство на HP). Слагам му листовете, а той сам си ги поема, сканира, и слага в PDF. После само го оптимизирам, разделям според това как го искат, и подписвам. Толкоз.

А за да поседиш 15 минути на опашка, а после още 15 докато те обслужат, първо трябва да си занесеш задника, а после трябва и да го върнеш обратно. На мен само пътя до там ми е минимум половин час, извън час пик. Кво правим?

ПП: Електронния върши работа на колкото работни места искаш. Аз работя от 3 например. С един подпис.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За разлика от теб аз съм на противоположният принцип... Нещата ТРЯБВА ДА СТАВАТ САМИ! ТРЯБВА, окей? Без аз да копам, като идиот! Моята цел в живота е да поддържам мрежата си и да си подобрявам квалификацията, а не да се боря с данъчните! Ясно?
                          Последно редактирано от господин никой; 29-06-12, 22:03. Причина: пунктуация

Коментар

Наскоро Вежди сподели пред една телевизия: Турция от последно преброяване 85000000 души. Колко ли фирми има там? Как се нареждат на опашки? Дали е като тук?.
                            ТЛК-120 Николай Колев
                            0898521295

Коментар

С много зор и нахалство стигнах до момента на подписването на документите, обаче там има един жава аплет които на този етап и при това натоварване е немислимо да се зареди. Някакви идеи как да го заредя (или от къде другаде) ?

Между другото колегите от оффмедиа, изпуснаха новината за неработещия сайт... Която според мен по нищо не отстъпва на проблемите преди време на паспортна служба и така нататък... Явно едно хора им правят "системите"

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                                С много зор и нахалство стигнах до момента на подписването на документите, обаче там има един жава аплет които на този етап и при това натоварване е немислимо да се зареди. Някакви идеи как да го заредя (или от къде другаде) ?
                                Te там някъде ми излизаше втори прозорец, на който единият бутон беше "run". И след това стана. Това беше опит № 374957198489388383...., но успях... на секунди преди развода....
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X