Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спамер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спамер

Ок. Така да бъде, да не цапаме темата на човека. Пиши ми на лично, ще ти дам името на хостинг компания. Опитай се да изпратиш 2000 имейла по този начин. И ми се обади като успееш
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Re: От: Спамер

Сървъри имам предостатъчно. Малък mail сървър, виртуална машина със смешни ресурси, статистиката му за днес:
      Код:
      # grep 'courieresmtpd: started' maillog | wc -l
      357937
      # grep 'pop3d: LOGIN' maillog | wc -l
      59280
      # grep 'imapd: LOGIN' maillog | wc -l
      46524
      Работи с едно име и на едно IP от 2004-та година, в момента обслужва 35 домейна. Досега никога не е влизал в който и да било blacklist-а. Но и никога не е бил open-relay, а за 99% от mass mailer-ите които потребителите успяват да лепнат изискването за smtp оторизация е непреодолимо.

По темата: 2000 реклами майла накуп към съществуващи адреси е капка в морето. Няма никакъв проблем да се пратят за няколко минути с Outlook или Thunderbird. Никой свестен хостинг няма да им обърне внимание. dir.bg, mail.bg, abv.bg и т.н. оперират с хилядократно повече майлове на ден, никой не се задълбава в такива минимални количества реална поща.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
      Suzuki Grand Vitara 1.6
      LZ1ZPM

Коментар

Имам YAHOO MAIL и GOOGLE MAIL ,единия от двата ще влезе в действие.

Ако обаче емайл-ите са събирани от интернет.............. това какво значи?Мейлите са си истински,майлче по мейлче ще ги плякам в списьк,в една и сьща индустрия са всичките и реално я го ползвам на месец ведньж я не,може да почна / като скромен спамер /с 2-300 майла примерно.

Няма да се смеете нали - едно време като бях млад и надьхан сьм пускал и по 10 000 на копи и пейст,3 дни обаче на заварчик ставаш.Сега пак ме е напьнало и ми се иска нещо по цивилизовано да ползвам.Всички искат около 10-20 кинта на месец което не е много ужасно,НО за 3 изречения на месец и линк кьм интернет страница с една снимка дали си заслужава мьките?

"МЬКИТЕ" са си истински,това горе писаното от хора които му разбират е като Китайски за мен.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

http://www.awwwards.com/best-top-10-...-services.html
          http://www.1stwebdesigner.com/design...ting-services/

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Всички искат около 10-20 кинта на месец което не е много ужасно,НО за 3 изречения на месец и линк кьм интернет страница с една снимка дали си заслужава мьките?
            Когато става въпрос за бизнес, трябва да се инвестира... Но колкото по-добра е инвестицията, толкова по-голяма е възвръщаемостта. Пращаш 1000 меила, от тях 1% се заинтересуват и ти ползват услугите, ще си възвърнеш ли инвестицията?
            Отделно за да изпратиш 1000 меила само с една снимка 100КБ маи са 10ГБ трафик

Още нещо много важно при е-маил маркетинга е да изпратиш меилите в най-подходящото време. Тези системи имат отложен старт, така, че може да си напишеш рекламата и да и зададеш да почне да изпраща в 6 сутринта...

Коментар

Re: От: Спамер

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Ако обаче емайл-ите са събирани от интернет.............. това какво значи?
              За ловене на 'професионални' спамери се ползват така наречените spamtraps. Това са специално създадени зa целта емайл адреси, които се публикуват в сайтове и форуми, но така че да са 'невидими' за браузерите и хората. Примерно скрити са в коментарни секции в html-то, линкове към картинки с размер 1x1 пиксел, div секции с css атрибути които ги правят невидими след рендване, подменяне на spamtrap емайл-а с реалния с помоща на javascript. Т.е. човек няма как да ги види, но роботите които ползват спамерите да си създават 'базите' ги 'виждат'.

Всеки емайл пристигнал на такъв spamtrap адрес се обработва автоматично и веднага се рапортува, на 3-тия емайл изпращащия сървър/мрежа се blacklist-ва за кратко време (4 до 24часа). При повторно 'провинение' срока се удвоява. При трето провинение се blacklist-ва цялата мрежа.

Та ако не си купил списък с емайл адреси и не си ползвал роботи за събирането им, а са хора с които реално си комуникираш пращай смело. Но не прекалявай, един път седмично по 1 емайл според мене е максимума, по-често става досадно за получателите.

Много милиарда емайла трябва да пращаш месечно за да попаднеш в топ 'спамерите':

http://www.spamhaus.org/statistics/spammers/
              http://www.spamhaus.org/statistics/networks/
              http://www.spamhaus.org/statistics/countries/
              Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
              Suzuki Grand Vitara 1.6
              LZ1ZPM

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                Когато става въпрос за бизнес, трябва да се инвестира... Но колкото по-добра е инвестицията, толкова по-голяма е възвръщаемостта. Пращаш 1000 меила, от тях 1% се заинтересуват и ти ползват услугите, ще си възвърнеш ли инвестицията?
                Отделно за да изпратиш 1000 меила само с една снимка 100КБ маи са 10ГБ трафик

Още нещо много важно при е-маил маркетинга е да изпратиш меилите в най-подходящото време. Тези системи имат отложен старт, така, че може да си напишеш рекламата и да и зададеш да почне да изпраща в 6 сутринта...
                Така де,и аз това смятам,но на 1000 майла 1% да кльвнат на година и няма да мога да покрия напьна от клиенти.Другото е,че 4 часа да бачкам и сьм на фитка с тая врьтка,а третото,че аз пари давам да му вляза в офиса,а какво остава той да ми се обади - там и черпя даже.

Едни луди статистики хвьрчат - само си прави диагностика / ако така му викат по компютьрно / колко са влезли,колко са отворени,кое трябва да се промени,кьде го бият филтрите,в колко часа да ги пуска............четох,четох и на финала гледам 8 долара на месец,голямо четене падна.

Трябва да е много зор за да пратя повече от 1 макс 2 на месец,ровя си аз,но и на повече от около 1000 не виждам смисьл да пращам та като гледам на кьде духа вятьра ще си платя като поп и ги мятам,ако изчезна за година или 2 значи фифела работи.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

В тази работа не е важно количеството, а качеството. Просто при събирането на меили трябва да намериш точната таргет група(което всъщност е най-трудното). Ако продаваш електрожени, и си събереш меилите от някои женски форум, колко ли електрожениски, ще уцелиш които да си купят от теб ?

Коментар

А ако карам лодки и вляза в най-големия сайт за продажби на такива,напипам секцията на брокерите и ги подкарам по азбучен ред щат по щат до свьршване на щатите,пия една бира и ги метна дьржава по дьржава и континент по континент как мислиш ще стане

Джиджи биджи последно като гледах бяха кьде 20 'иляди бройки,аз ще отсея статистите и тия по вьтрешните Щати / че в езеро малко пари дават/,но и там са едни брокери сьс свещ да ги тьрсиш,2 броя или 3 на Щат.

Измислил сьм го аз и на количество и на качество.Като гледам май е те тия ще са атакуващите.Само се чудя дали 8 долара да платя или 10,да не се набутам нещо

http://mailchimp.com/
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Нали знаеш приказката "евтиното винаги излиза по-скъпо" В евтиния план, ще имаш нещо орязано, я трафик, а брои съобщения месечно... И тогава обикновено следва - "лимитът ви от 500 съобщения месечно е изчерпан, ако желаете да изпращате повече, моля минете на по-висок план"

Коментар

Минавам,10 кинта горница веднага ще ми вземат,сьмнява ме да има опция Чакай да си платиш

А иначе май за 1000 бройки бяха тия десет кинта,но и колкото толкова,аз не сьм секретарка,очите ми станаха на
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Не при вас е популярна опцията money back guarantee... 30 дни примерно. Но зависи от услугата...

Коментар

Ако идеята е за реклама чрез СПАМ то няма смисъл ,почти всички мейл сървъри имам антиспам защита и директно получения СПАМ отива в кофата .
                            Google рекламата е нещото което ще ти помогне !Грам не е скъпа и е ефективна .
                            Лудак

Коментар

Не е точно реклама,а просто едни побутване или подсещане всеки месец,да не спят с идеята,че ни няма.

ГУгьла и него ще го погледна,но те са си като овце - почват да бачкат с някой и не ровят по нета,няма конкуренция и не е като да си тьрсиш Фотоапарат и да има 100 магазина на една цена та ти се налага да си с вьрхови постижения в спама.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                                Грам не е скъпа и е ефективна .
                                Не с скъпа в сравнение с какво? С БТВ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X