Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спамер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спамер

Та така,спамер ми се става,полупрофесионално,че ми е друга професията,но ще я вьржа сьс спама,рекламка един вид.

Трябва ми програма или някаква друга магария която да ми позволи да пускам 1-2 пьти месечно около 1000-2000 майла които аз си ги знам.Един по един си е хамалогия.

Майла я сьдьржа една снимка я не,2-3 кратки изречения ще има,адресите си ги знам,не знам как става номера.

Айде вие сте.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

От: Спамер

А хората съгласни ли ще са да ги спамиш ?
    Че при вас законите не се шега, а с тая косица в Сан Куентин ще си атракцион

Коментар

МС УЪрд, мейл мърдж

Или пък нещо подобно
      http://www.addins4outlook.com/emailmerge/screens.htm

ООО пак се справя чудесно.

Проблемът е в ИСП-то ти дали няма да те набие щото заради тая работа могат да го блеклистнат.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не сьм ги питал сьгласни ли са и няма да ги питам,бизнес майл един пьт в месеца няма да им натежи много.

Това с блаклиста трябва да го проверя как е.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Не е нужно и да ги питаш. Ако нещо им е криво, сами ще ревнат. Блеклиста не те засяга пряко. Ще блеклиснат или техни IP-та или мейл сървъра им. Но заради теб Ще ти спрат акаунта, а те ще се оправят с листа. Това е от опит по нашенско. Там при вас не знам дали няма да нахлуят DEA, LAPD, NYPD или некоЕ друго PD `дет вика Венци
          Което, логично навежда на въпроса: защо не го направиш в БГ?
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Щото гледам всичко да ми е законно като не падат много пари та се оглеждам за нещо легално и нормално,не ми се занимава с глупости и нарушаване на закона за няма нищо.

Ще разпитам и тук,знам,че не е шега и не ми се цапа през просото само и само да видя как ше ме ушамарят.

Месечни новини ми пращат някои тук,законно си е като чета,вратичка в закона.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Има един два софтуера дето в платените си версии ползват свои мейл сървъри и разни други шашми за да се избегне блеклистването.
              Порови, че не сещам точно име сега.
              Последно ползвах февруари за една кампания от някъде 10 000 мейла и мина номера безгрижно
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Най-добрия вариант. Има платени такива услуги, пусни едно търсене на "e-mail marketing" и ще ти излязат сумати. Е не е безплатно, но си спестяваш сумати главоболия, включително и да те съдят за спам.
                А тези услуги освен , че са легални(повечето) даже може да ти дадат някои друг е-маил на техни клиенти СЪГЛАСНИ да получават реклама. + това ти дават хубав интерфейс от които да може да си оформиш "спама" да изглежда както трябва естетически... Отделно към меила се прибавя линк unsubscribe от където може всеки които не иска да получава да се отпише и така нататък... Споменах ли, че забравяш с главоболия с доставцици, блеклистове и т.н.
                Иначе тези спамове не се пращат от домашния си компютър от твоето ИП, а примерно през някои занзибарски e-meil сървър... Друг е въпроса, като меила ти е анонимен, каква услуга въщност рекламираш... Ама това вече е друга тема на разговор

Коментар

^^^^^^^^

Е те това е приказка

Отивам да ровя

Оле майкоооооу..............About 198,000,000 results (0.25 seconds)

Тез да не ги пита нещо човек,я кажете сега кой е добьр от всичките тия?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Re: Спамер

Това всеки mail клиент го може. Правиш си група, слагаш в нея е-майлите, правиш нов емайл и слагаш групата в полето BCC и Send. Mail клиента ще прати само 1 емайл до сървъра, а той от своя страна ще има грижата да прати 1000-2000 копия на майла на всеки получател по отделно.

Тука има само една уловка: много mail сървъри има рестрикция за максималния брой получатели на 1 емайл ( без значение дали са в TO,CC или BCC). Лимита може да е 20, може да е и 2000. Ако има такъв лимит и достатъчно голям ( 200-500 ) тогава си правиш няколко групи с разрешения лимит получатели и пращаш на всяка група по 1 емайл.

Правилния начин е да си направиш ( или платиш да ти направят ) mailing-list. Това всеки хостинг го може. Който иска да не получава кликва на линка unsubscribe и се 'самоотписва'.
                    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
                    Suzuki Grand Vitara 1.6
                    LZ1ZPM

Коментар

От: Re: Спамер

Първоначално публикуван от Zarhi Преглед на мнение
                      Това всеки mail клиент го може. Правиш си група, слагаш в нея е-майлите, правиш нов емайл и слагаш групата в полето BCC и Send. Mail клиента ще прати само 1 емайл до сървъра, а той от своя страна ще има грижата да прати 1000-2000 копия на майла на всеки получател по отделно.

Тука има само една уловка: много mail сървъри има рестрикция за максималния брой получатели на 1 емайл ( без значение дали са в TO,CC или BCC). Лимита може да е 20, може да е и 2000. Ако има такъв лимит и достатъчно голям ( 200-500 ) тогава си правиш няколко групи с разрешения лимит получатели и пращаш на всяка група по 1 емайл.
                      Само дето има няколко слаби моменти:
                      1. Всички получатели виждат всички адреси
                      2. Хващат те на момента, че спамиш.

Коментар

Re: От: Re: Спамер

Първоначално публикуван от Pacific Преглед на мнение
                        Само дето има няколко слаби моменти:
                        1. Всички получатели виждат всички адреси
                        2. Хващат те на момента, че спамиш.
                        1. Виждат ако сложиш групата в TO или в CC. Ако я сложиш в BCC всеки ще получи собствено копие, в което ( в хедерите ) ще има само емайл-а на изпращача и получателя. Това ще го направи всеки mail сървър.

2. Това е малко вероятно. Майла ще бъде проверено за спам според съдържанието му. Това че е много получатели го знае само първият mail сървър, към който все пак се оторизираш с user/pass за да relay-ваш. Писмото много лесно да бъде обявено за спам: пишеш го в msword и от word-а казваш email... Word-а ще генерира толкова ужасно неправилен html, че веднага ще бъде обявен за спам, но това е по съдържание, не по брой получатели. Изключително лесно може да се провери оценката за спам: пращаш първо едно копие на себе си и поглеждаш в хедерите каква е оценката, редове от типа:

X-spam-checker-version: SpamAssassin 3.3.1 (2010-03-16)
                        X-spam-level: ***
                        X-spam-status: No, score=3.8 required=5.0 tests=DOS_HIGHBIT_HDRS_BODY, UNPARSEABLE_RELAY autolearn=no version=3.3.1

Лимит под 10 е рядко срещан в публични услуги.
                        Suzuki Grand Vitara 1.6
                        LZ1ZPM

Коментар

dox_20120407211410699.rar
                          Това съм си го запазил отнякъде, но още не съм го пробвал.

Коментар

От: Re: От: Re: Спамер

Първоначално публикуван от Zarhi Преглед на мнение
                            2. Това е малко вероятно. Майла ще бъде проверено за спам според съдържанието му. Това че е много получатели го знае само първият mail сървър, към който все пак се оторизираш с user/pass за да relay-ваш. Писмото много лесно да бъде обявено за спам: пишеш го в msword и от word-а казваш email... Word-а ще генерира толкова ужасно неправилен html, че веднага ще бъде обявен за спам, но това е по съдържание, не по брой получатели. Изключително лесно може да се провери оценката за спам: пращаш първо едно копие на себе си и поглеждаш в хедерите каква е оценката, редове от типа:

X-spam-checker-version: SpamAssassin 3.3.1 (2010-03-16)
                            X-spam-level: ***
                            X-spam-status: No, score=3.8 required=5.0 tests=DOS_HIGHBIT_HDRS_BODY, UNPARSEABLE_RELAY autolearn=no version=3.3.1

Лимит под 10 е рядко срещан в публични услуги.
                            ISP -to въобще не гледа съдържание, а брой, трафик и т.н.

Коментар

Re: От: Re: От: Re: Спамер

Първоначално публикуван от Pacific Преглед на мнение
                              ISP -to въобще не гледа съдържание, а брой, трафик и т.н.
                              ISP-то пък изобщо няма какво да гледа. От провайдери дето се правят на хитри и филтрират 25 порт се бяга далече. А даже и да го филтрират има и порт 465, поддържа се от всички mail клиетни и повечето сървъри. Порт 25 поддържа както clear протокол така и SSL/TLS и ISP-то може само да преброи пакетите и какво от това? И изобщо изпращането на 2000 майла с 1 получател или 20 с по 100 получателя през пощенския сървър на твоя домейн не се брои за спам. Вероятноста да те обявят за спамер, заради пращането на емайл(и) за кратко време към 2000 реално съществуващи адреса с които си комуникираш е нищожна. Ако обаче емайл-ите са събирани от интернет и попаднеш на няколко spamtrap-а тогава вече е друго. За да бъде блеклистнат един реален майл сървър с правилни MX и PTR записи трябва да relay-не в десетки и стотици пъти повече от 2000 майла за съвсем кратко време.
                              Suzuki Grand Vitara 1.6
                              LZ1ZPM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X