Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Outlook express/Live mail към Outlook. HELP!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От Outlook express/Live mail към Outlook. HELP!!!

Може най лесно прехвърлянето да стане, като се инсталира една виртуална машина под Windows 7 и се сложи едно XP.
    Използвате неговия OE след това слагате един Office 2010 на виртуалната машина и импортвате там писмата, след това копирате pst файла на реалната машина. Ако имате машина с XP можете там под друг потребител да си прехвърлите писмата.

Коментар

Спарки и в къщи ли си на х64 ?
      Георги Танев (0+)
      Land Rover Discovery 1 300 TDi
      Land Rover Club Bulgaria
      0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Спарки, настрой си акаунтите на IMAP протокол, а не на POP3 и никога няма да имаш проблем с преинсталации и бекъпи на мейли и каквото и да е било подобно.
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
          Спарки и в къщи ли си на х64 ?
          Да. Същия процесор, същата дистрибуция на windows и office, и същия преход мяжди XP на стар диск и 7-ца на чисто нов диск.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
            Спарки, настрой си акаунтите на IMAP протокол, а не на POP3 и никога няма да имаш проблем с преинсталации и бекъпи на мейли и каквото и да е било подобно.
            Вкъщи съм така, и така съм свикнал откак имам интернет. Не искам да променям това. Искам си мейлите локално. Имам си и причините за това.

ПП: То и причината в работата да слагам Outlook, вместо да ползвам Live mail са същите - вкъщи съм така.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X