Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SEO - що за чудо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SEO - що за чудо?

Колеги, интересувам се от решение на конкретна задачка, склонен съм и да си платя за професионална помощ.

Дадено:
    Предлагам услуга, която е сравнително нова на пазара и има най-много още 4-5 конкуренти. Част от тях са големи и не мога да се меря с тях - те са от 1-во до 5-то място в google. Целта е да застана точно под тях. Доскоро бях, но се появиха други като мен, които изкопираха или се досетиха за модела ми на работа и публикуваха безплатни обяви, поради което търсачките са ме запратили някъде назад.

Имам сайт в hit.bg, като името на url-то съдържа основните ключови думи на дейността ми.

Условие на задачата:

Да се осигури максимално предна позиция в google и по възможност yahoo / bing, но най-вече google.

Бюджета ми е ограничен до 100-тина лева.
    Александър

От: SEO - що за чудо?

Плати си едно ТП в този Форум и пусни обява в "Търговски партньори". Търсачките ще се счупят да те индексират.

Коментар

Със сто лева си купи бира и се почерпи.
      Ефектът ще е същия.
      Не че реализацията е безумно скъпа, ма акъла зад нея струва едни други стотинки.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Плати си едно ТП в този Форум и пусни обява в "Търговски партньори". Търсачките ще се счупят да те индексират.
        Ми не е вярно, пробвай да ме намериш в гуглето, явно ТП не се индексира.
        Напиши например - гедоре - 95 лв. - кукиш.
        Последно редактирано от maystor; 03-10-11, 19:56.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Индексира се подписа, ама не знам дали още я има опцията линк към сайт в подписа срещу заплащане. Май вече не...
          Александър

Коментар

Ех ако сео-то ставаше само с индексиране на подпис
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Знам, че SEO-то не е фасулска работа, но в случая и бюджета е ограничен, но предлагането е сравнително малко. Помня обаче, че като си бях сложил името в подписа излизаше яко форума.
              Александър

Коментар

Драсни ми на скайп какво точно искаш и ще видиме
                Лудак

Коментар

SEO то изисква страшно много работа и постоянство...

Отделно с този домейн(по-точно под-домейн) на хит.бг незнам колко директории ще те допуснат ако тръгнеш да се регистрираш...

Основното с твоя случай е да имаш линкове към сайта, но не къде да е, а в сайтове с висок ПР РЕЙТИНГ. Ако имаш 10 линка в 10 сайта с ПР5 примерно гугъл почва да ти гледа сайта с други "очи"... Макар,че всичко е доста относително, а политиката и алгоритмите по които гугъл индексира и оценява се променят постоянно...

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                    ... Имам сайт в hit.bg, като името на url-то съдържа основните ключови думи на дейността ми.

Условие на задачата:

Да се осигури максимално предна позиция в google и по възможност yahoo / bing, но най-вече google.

Бюджета ми е ограничен до 100-тина лева.
                    С тези 100 лв вземи първо да си регистрираш един собствен домен, щото това с hit.bg просто не е сериозно. Като платиш домена и приличен хостинг за 1 година, даже ще ти остане някой лев за бира и мезе.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Домейна и хоста не е скъп .Прави ме го !
                      Лудак

Коментар

Re: SEO - що за чудо?

Най-добре за нискобюджетно решение е
                        да си купиш домейн както са казали колегите,
                        и да си инсталираш един wordpress има го и на български,

Печелиш - готови SEO линкове, метатагове и метаописание.
                        Има xml карта на сайта и е доста добре SEO оптимизиран.
                        Имаш готови RSS канали.
                        Можеш много лесно да си променяш контента, имаш много теми - безплатни, както и плъгини.

Можеш да го закачиш към webmaster tools и google analytics.

За без пари смятам че е достатъчно добро.

Сайта който имаш в момента не го зарязвай така а го пренасочи към новия домейн (с цел да не си загубиш посещенията).
                        Това може да стане с мета таг за няколко секунди със съобщение ние се преместихме на еди какво си.
                        Последно редактирано от Daniel; 04-10-11, 07:36.

Коментар

Има и нещо друго. дори да успееш да го закараш този хит.бг на първа страница в гугъл, никои няма да погледне на саит.хит.бг на сериозно и по скоро ще го прескочи. Така, че най-добрата ти инвестиция в момента е хубав домейн (с ключови думи). Естествено .бг домейн е по рейтингов(престижен) от .com, .net, .org
                          Колега, незнам с какво точно се занимаваш, но ако разчиташ клиентите ти да те намерят в интернет определено трябва да инвестираш в тази насока. Принципно колкото и да инвестираш в добре направен сайт, клиентите които той ти води в рамките на 2-3 месеца ти го изплащат...

Една крива сметка дал си 1000лв за сайт, сайта ти кара 30 човека на месец които плащат по 20 лв = 600 лв

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
                            Една крива сметка дал си 1000лв за сайт, сайта ти кара 30 човека на месец които плащат по 20 лв = 600 лв

Да ма той иска да даде сто лева
                            Което е има няма десет пъти по-малко. Е ни стаа

Коментар

Re: SEO - що за чудо?

Естествено .бг домейн е по рейтингов(престижен) от .com, .net, .org
                              Това въобще не е вярно за мен.
                              Аз ако правя нещо за себе си 99% няма да е .бг - по скоро .eu или .com, .net, .org в зависимост какъв е сайта.

.com - (Commerce) комерсиални организации
                              .org - (Organizations) некомерсиални организации
                              .gov - (Goverment) официални правителствени организации.
                              .net - (Network) световни организации и служби
                              .mil - военни организации
                              .edu – образователни организации
                              .int – международни организации
                              .eu - European Union

никои няма да погледне на саит.хит.бг на сериозно
                              Тези и аз ги пропускам.
                              Последно редактирано от Daniel; 04-10-11, 09:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X