Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Умряло ПС след спиране на тока

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Умряло ПС след спиране на тока

Няма бушон или нещо приличащо на такьв обаче сьм ви направил репортаж от мястото на сьбитието.
    ДС аутпут пише 350W ако гледам това което трябва да видя,снимки пристигат,задрьжте така
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ясно. Пращай адреса на лично, че от последния път май съм го затрил.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Имаш лично,ще ти напиша и точните си имена да ме впишеш в паспорта си........или ще черпя че по-лесно

Форума не иска да ми качи снимки от айпада по някаква причина,снимка бг и тя се опьва та трябва да го пращам на майлче

Жената да му беше пуснала една прахосмукачка и на това.......хихиихихих
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          ...Жената да му беше пуснала една прахосмукачка и на това.......хихиихихих
          Хе хе хе

Виж дали ставаш за този конкурс, или си още далеч.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Извинявай за въпроса... да не се опитваш да го подкараш през същия "таковазащитен" разклонител?
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аааа не,моя от време на време яде по някой шут та явно му се изтрьсква прахоляка,рестартира се без причина еле като загледам някой клип и току му надам шутовете.Не ми се хвьрля обаче,копаше си из нета,а аз за друго не го ползвам

Мамка им Китайска,едно корейско няма вьтре
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Извинявай за въпроса... да не се опитваш да го подкараш през същия "таковазащитен" разклонител?
                Ми да,той си работи,на него са вьрзани още 5-6 щепсела и всичко си бичи.Има копче рестарт,има копче за изключване,кабелите са му ок........5пьти го пробвах и според мен поне там си бачка.

Да го изхвьрлям ли?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Жената да му беше пуснала една прахосмукачка и на това.......хихиихихих
                  Това не се прави със смукателка, а с компресор нанавънка!

Коментар

Странно. Макар и безсмислено бавни, бушоните на тези устройства също горят. След като пораженията по техниката са факт, но горят.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      Странно. Макар и безсмислено бавни, бушоните на тези устройства също горят. След като пораженията по техниката са факт, но горят.
                      По мойта моряшка логика щом има копче Рестарт не би трябвало да има други бушони вьтре които да ми играят сечено.При смяна на щепселите гнездото или контакта си работят та май не е това

За компресора ясно,все едноме вьздушен филтьр ма работешемси и на шутове та.....
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

За компресора ясно,все едноме вьздушен филтьр ма работешемси и на шутове та.....
                        Духането, поне веднъж годишно, никак не е за пренебрегване. Особено ако компа е на пода или под бюро. И особено вентилаторите, както на кутията, така и на процесора и захранването.

Коментар

Да, това е вече друго. Просто, в яда си или чисто машинално съм правел такива глупости, а повредата се е оказвала толкова елементарна, че рекох да те питам... забрави. А-а-а-а тези "защити", на принципа на биметалната пластина са още по- бавни, но това е друг въпрос. Ако е някаква много читава гяволия, може и да върши работа, но ме съмнява.

Коментар

И мене макар че ми взеха едни хубави пари за тоя разклонител,от нам си кво пазел та нам си кви защити имал.......и на финала пак аварийната техника.много читава гяволия беше,принципно купувам това с повечето екстри еле като не му разбирам,наредиш ли ми 5 разклонителя избирам тоя с най-многото екстри на най-дебелата цена и лежа на ухото,че мойта сьм я свьршил.Да ама не,лежа на земята с челник на главата,гол с Латермана в рька,пия кафе и го смятам дали да е лев ьперкьт или воле ше му е достатьчно.
                            Жената с Мака няма проблеми,гледа си БТВ и ми се хили

Хич не сьм го духал тоя и няма да го духам,подкарвам го сьс смукачката и каквото падне,той и без това стои под бюрото години вече,а и имам дръг резервен там та чак да го духам няма да стане.Тия по офисите не ги духат и пак си работят,ега не го завлека до бензиностанцията и това.

Админе как са снимките,да наснимам от друг ьгьл ако трябва?

Или да кажеш кой Мак и от кьде да си взема?
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Ако ще е воле, си сложи маратонките. Моя след воле се оправи forever. 3 дни след като го завлякох на боклука ме болеше крака. Ритай с левия!
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Re: Умряло ПС след спиране на тока

Админе как са снимките,да наснимам от друг ьгьл ако трябва?
                                Днес не схващам, нещо много съм преуморен
                                Опс тва май е за Гоблин ама толкова ми е акъла.

А за кой МАК ами за никой не ги харесвам тези пущини (лично мнение).

А мака и той може да си подпали мотора но късмета ти бил такъв.

Все пак пробвай го на друг щепсел ей така да си сигурен (има АПЦ с такава защита с неработещо гнездо ей така за майтап), опс а светка ли някой диод по него.
                                А бушона на тези гадости е самия ресет - в повечето случаи първо гърми техниката после разклонителя, а не е ли заземен ефекта е още по малък.

Решението за БГ е УПС както е казал колегата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X