Положението е следното : Имам лаптоп HP Compaq 610 , старото зарядно се прецака и си купих универсално. На него има един бутон с който да се регулира колко волта да подава. Има положение 15,16,18,19,20,24 , казаха ми ,че трябвало да го зареждам на 19 волта ,но на батерията пише input 18.5 . Интересува ме при това положение ако го зареждам на 18 или на 19 ще има ли проблем , че с токовете не сум много на ти. И какво може да са евентуалните последици.Благодарско за отговорите предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Коеги дайте съвет , на колко волта да зареждам лаптопа.
Свий
X
-
От: Коеги дайте съвет , на колко волта да зареждам лаптопа.
Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнениеНа старото пише 19 ,но на това универсалното като му задам 19 и като го замеря ми дава 19.67 .
Коментар
-
Какъв ще да е тоя лаптоп с батерия 18.5 волта? Силно се съмнявам че е такава по скоро е 10.8 волта или 14.8 волта ти е батерията.
Това 18.5 дето го пише май се отнася за изискване към захранването.
И в двата случая няма да имаш проблем, Аз за пробата съм пускал моя лаптоп на 16 при положение че иска 19 и работеше.Ники
Коментар
-
Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнениеКакъв ще да е тоя лаптоп с батерия 18.5 волта? Силно се съмнявам че е такава по скоро е 10.8 волта или 14.8 волта ти е батерията.
Това 18.5 дето го пише май се отнася за изискване към захранването.
И в двата случая няма да имаш проблем, Аз за пробата съм пускал моя лаптоп на 16 при положение че иска 19 и работеше.Последно редактирано от silverfox; 05-09-11, 21:04.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар