Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коеги дайте съвет , на колко волта да зареждам лаптопа.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коеги дайте съвет , на колко волта да зареждам лаптопа.

Положението е следното : Имам лаптоп HP Compaq 610 , старото зарядно се прецака и си купих универсално. На него има един бутон с който да се регулира колко волта да подава. Има положение 15,16,18,19,20,24 , казаха ми ,че трябвало да го зареждам на 19 волта ,но на батерията пише input 18.5 . Интересува ме при това положение ако го зареждам на 18 или на 19 ще има ли проблем , че с токовете не сум много на ти. И какво може да са евентуалните последици.Благодарско за отговорите предварително.
    Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
    0885544754 Светослав Стоянов

От: Коеги дайте съвет , на колко волта да зареждам лаптопа.

Това колко пише на батерията не е критерии. Най добре да се погледне на старото зарядно колко волта пише

Коментар

На старото пише 19 ,но на това универсалното като му задам 19 и като го замеря ми дава 19.67 .
      Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
      0885544754 Светослав Стоянов

Коментар

Първоначално публикуван от Светослав Стоянов Преглед на мнение
        На старото пише 19 ,но на това универсалното като му задам 19 и като го замеря ми дава 19.67 .
        Колега, зареждай на 19v. Дава ти 19.67 защото го мериш без консуматор. На 18 няма да можеш да заредиш батерията докрай. Успех

Коментар

Какъв ще да е тоя лаптоп с батерия 18.5 волта? Силно се съмнявам че е такава по скоро е 10.8 волта или 14.8 волта ти е батерията.

Това 18.5 дето го пише май се отнася за изискване към захранването.

И в двата случая няма да имаш проблем, Аз за пробата съм пускал моя лаптоп на 16 при положение че иска 19 и работеше.
          Ники

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
            Какъв ще да е тоя лаптоп с батерия 18.5 волта? Силно се съмнявам че е такава по скоро е 10.8 волта или 14.8 волта ти е батерията.

Това 18.5 дето го пише май се отнася за изискване към захранването.

И в двата случая няма да имаш проблем, Аз за пробата съм пускал моя лаптоп на 16 при положение че иска 19 и работеше.
            Тя, че батерията е 10.8V, толкова е, но човека ясно го е написал - input 18.5V и той точно за захранването пита - никъде не е писал, че батерията е 18.5V. Иначе вече отговориха, макар че и на 18V ще се зарежда докрай, но по-бавно.
            Последно редактирано от silverfox; 05-09-11, 21:04.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Нагласяш новото зарядно на 19 волта.
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X