Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква електронна поща...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каква електронна поща...

И аз се зарибих по прехвалената Gmail, направих си поща там, разгласих я. Сега се чудя как да разглася повторно, че съм се върнал към нещо не толкова юзър френдли, интуитинвно и фешънитивно. Направи си регистрация с каквото и да е име и си пусни сам 2-3 мейла от другите пощи, за да видиш дали ще ти хареса. Аз по-объркваща, по-грозна и по-неинтуитивна поща не съм виждал. Въпрос на вкус. А от всичките пощи, които съм ползвал най-много ми е харесвала seznam.cz. Махнах се от нея, защото беше прекалено екзотично да имам такава странна пощта.
    www.offnews.bg

Коментар

Вярно е екзотична, пък и трудна за изговаряне.

Поне има ли възможност да се ползва през мобилен телефон?

Коментар

Когато я ползвах нямаше много мобилни телефони, даже пощите бяха кът и затова съм попаднал на нея. Не съм влизал в нея от 9 години, само помня, че ми беше удобна. Моят съвет е пробвай преди да обявиш пред приятелите и още повече пред деловите си партньори новата си поща. Всеки има различен вкус.
        www.offnews.bg

Коментар

Няма да я обявявам пред бизнес партньорите си, за тази цел си имам друга поща.

Коментар

hotmail
            Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
            :D

Коментар

Gmail определено е лидер. И ако имаш телефон с Андроид е крайно необходима.
              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
              СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

От няколко месеца ползвам поща ...@live.com и определено мога да кажа, че съм доволен.

Телефона ми е HTC с Windows mobile и си работи перфектно с новия акаунт.

Коментар

Скоро ще се откажеш от HTC с Win Mobile... Трудно ми беше да си призная грешката, но се радвам, че го направих все пак. Android или iOS са двата най-добри варианта. А за пощата - се тая.
                  ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                    Скоро ще се откажеш от HTC с Win Mobile... Трудно ми беше да си призная грешката, но се радвам, че го направих все пак. Android или iOS са двата най-добри варианта. А за пощата - се тая.
                    Защо мислиш така?

Малко факти, от едно проучване за таблети и смартфони, което правих наскоро:

Като цяло крайния потребител все още не е добре информиран за тези нови „джаджи” (смартфони и таблети). Тепърва ще се запознават с тях и ще ги оценяват, а от това следва, че ще се повишават и техните изисквания.

Относно операционните системи:
                    -Android, въпреки, че е с отворен код, не е за предпочитане, защото по-голяма част от полезните и интересни приложения са платени, а и потребителите често срещат трудности при инсталирането им;
                    -Масово таблетите, които се предлагат са с по-стари версии на тази операционна с-ма – 2.1 или 2.2;
                    -Имат проблеми с кирилизацията;
                    -Не могат да работят с USB модеми (бисквитки) за мобилен интернет;
                    -Windows таблетите и телефоните са с добре познат за клиентите интерфейс и обикновено нямат тези проблеми, но са малко по-скъпи;

Windows таблетите и телефоните са предпочитани от по-информираните потребители и от тези, които ги използват предимно за бизнес и по-малко за забавления.
                    Android се купуват защото са с по-ниски цени и затова, че са с новата „модерна” операционна система. Клиентите на тези модели са тийнейджъри и млади хора, които ги използват предимно за забавление.

Освен това от Microsoft се заканват да отвърнат на удара със следващата версия на Windows.

Това не е мое мнение, а на хората, които продават такива у-ва - компютърни фирми и GSM магазини.

Коментар

Абсолютно не съм съгласен с горното, не знам кой го е писал, но нищо не разбира.
                      LZ1PER

Коментар

И аз мисля че gmail е по добра, т.е. по удобна е за работа. Ползвам я и на мобилния телефон, който е с Windows и нямам никакви проблеми.
                        За сравнение,ежедневно ползвам и abv, не че е лоша но е на второ място.
                        HUNDAY Tucson 2.0 CDi

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          Абсолютно не съм съгласен с горното, не знам кой го е писал, но нищо не разбира.
                          Пак казвам, че това е обобщение от мнения на част от хората, които продават такива продукти. Аз също бях изненадан.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                            Пак казвам, че това е обобщение от мнения на част от хората, които продават такива продукти. Аз също бях изненадан.
                            Аз не споря с теб, разбрах, че мнението не е твое, а си го прочел някъде.
                            LZ1PER

Коментар

За разлика от андроид, при уиндоус почти всичко е платено.
                              А това, че повечето приложения са платени и трудни за инсталиране е откровена заблуда! Ако на андроид са платени повечето, то не знам тогава на коя ОС приложенията са безплатни! Хихихи! Това къде го прочете, че наистина е много смешно?

С кирилизацията от версия 2.3.3 нагоре - никакви грижи.
                              Че е по-евтина - вероятно е така, но не защото е по-лоша, а защото е спонсорирана и е с отворен код.
                              А че е в пъти по-стабилна като работа - повярвай ми, имам преки наблюдения и статистика колко често съм си рестартирал уиндоус телефона заради забиване чрез изваждане на батерия и колко пъти ми се е налагало за една година да си рестартирам Galaxy S2 - нула!

Всички приложения, които съществуват за мобилни телефони се правят първо за андроид (или iOS) и после за каквото и да било друго... Включително е пълно с такива, които въобще не излизат за други ОС. Модерна ... едва ли. Практична по-скоро.

Всичко това го пиша като човек ползвал уиндоус телефон една година и след него андроид за една година. Жена ми през това време ползва iPhone... .
                              Последно редактирано от Stas; 12-02-12, 23:34.
                              ДНЕВНИКЪТ НА СТАС

Коментар

Аз пък съм на мнение, че в повечето случаи крайният потребител няма нужните знания и умения за да оцени адекватно дадена ОС. В общия случай, потребителят клика на иконка и чака да се случи събитие. С това приключват знанията му в материята...
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X