Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква електронна поща...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква електронна поща...

Ползвате ли електронна поща, каква и защо?
    Предимства, недостатъци, впечатления...

Моля, модератор да добави анкета, че пропуснах!
    Последно редактирано от walker; 29-04-11, 23:18. Причина: Добавяне на текст

От: Каква електронна поща...

В какъв смисъл каква?
    Ако имаш предвид дали абв, яху, гмейл и т.н., аз ги ползвам и трите + служебен имейл;

То дали има някой, който ползва компютър и интернет, пък да не ползва имейл

А на въпроса ти защо - ами защото ми се налага ежедневно да комуникирам и чрез имейли.

Дори си мисля, че малко няма смисъл тая тема, той въпроса ти е малко риторичен ...
    Това като оная анкета "ползвате ли Интернет" - 100% от отговорилите са отговорили с ДА, като анкетата се е провела онлайн
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Имам акаунт в ползвам АБВ и служебен мейл.
      За АБВ - ами предимсвта и недостатаци като при всички безплатни мейл сървари - реклами. Нещото което най не ми харесва е ограничението за изпращане на файлове над 15Мб.
      Като софтуерни продукти (за служебния мейл) съм ползвал Eudora, сега съм с Thunderbird и двете са достатъчно добри.

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
        Ползвате ли електронна поща, каква и защо?
        Предимства, недостатъци, впечатления...
        1. ползвам
        2. такава която се клика с мишката
        3. защото ми се налага
        4. предимства няма
        5. доста тъп начин за комуникация
        6. информативно е - ако реша да си удължа някой орган, знам къде мога да отида и колко $ на сантиметър ще ми струва
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

1 Да, ползвам.
          2 Всички са еднакви. Ама безплатните са по апетитни.
          3 За кеф.
          4 Предимства много - за разлика от чата не си губиш времето в безсмислени приказки а директно се забива въпроса. Можеш да помислиш по-дълго преди да отговориш, часовата разлика е без значение - няма неудобство.
          5 Моя орган не се нуждае от увеличаване .

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
            В какъв смисъл каква?
            Ако имаш предвид дали абв, яху, гмейл и т.н., аз ги ползвам и трите + служебен имейл;

То дали има някой, който ползва компютър и интернет, пък да не ползва имейл

А на въпроса ти защо - ами защото ми се налага ежедневно да комуникирам и чрез имейли.

Дори си мисля, че малко няма смисъл тая тема, той въпроса ти е малко риторичен ...
            Това като оная анкета "ползвате ли Интернет" - 100% от отговорилите са отговорили с ДА, като анкетата се е провела онлайн
            Да, точно това имам предвид - дали е gmail, abv и т.н. Въпроса ми е защо примерно ползваш поща в abv, а не gmail.

Коментар

Преди ползвах yahoo, но като нашумя абв-то се прехвърлих там. Мого съм доволен. Не знам как са другите пощи, но ми е интересно, защо са дадени тези 30 минути да си довършиш писмото.
              Дарин 0897042636
              ВАЗ 2105

Коментар

Аз пък почти всички:Абв, yahoo, gmail, хотмейл, mailbg, временни имейли против спам.
                Ползвам ги главно защото се налага и някои сайтове при регистрация изискват точно определен имейл. Например услугите на Майкрософт като бинг мапс например изискват хотмайл акаунт. Преди време за да ползвам форумите на яху ми изискват yahoo акаунт и така според нуждата ми се налага да ползвам всичките. Като най надежден и с най-добра антиспам защита бих казал че напред излиза gmail. Там имате едно предимство че постоянно ви се увеличава размера на пощата и по думи на гугъл не ви се налага никога да триете писма Например абв го ползвам главно него защото то беше първия български безплатен мейл сайт. Основното което му харесвам е интерфейса но стария, не този новия дето го вкараха последната година. Основен недостатък е че е бъкан с реклами и антиспам защитата имам чувстовото че за нищо не става в общи линии и работи зле. Най доброто средство против рекламите е Адблока на браузера, така че този недостатък не е особено голям. Понякога ако чакате отговор от чужд сайт може да се забави пристигането на писмото например при потвърждаване на регистрация.

Коментар

За лична ползвам на г-майл. Иначе служебната си е най-добра.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не мисля, че въпроса е реторичен... Да, имам акаунти в mail.bg, gmail.com и abv.bg, но на практика не ги ползвам активно. Ползвам основно exchange акаунта си в службата - просто нямам много лична кореспонденция така, че не ми е проблем да мина дори въобще без e-mail.

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                      ... Не знам как са другите пощи, но ми е интересно, защо са дадени тези 30 минути да си довършиш писмото.
                      Това е мярка за сигурност, за защита на вашия акаунт в случай, че сте влезли от публичен компютър (училище, университет, интернет кафе) и забравите да натиснете бутона изход.

Коментар

Служебната поща, определено е добре защитена и е удобство. Предполагам повечето хора работещи в офис ползват такава поща, но не навсякъде разрешават да се ползва и като лична...

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
                          Служебната поща, определено е добре защитена и е удобство. Предполагам повечето хора работещи в офис ползват такава поща, но не навсякъде разрешават да се ползва и като лична...
                          Аз съм един от тези, които няма да позволят точно това поне докато не литнат прасетата... и по твърде много причини. За мен е неприемливо средният потребител да има достъп до Internet извън служебните си задължения. Това не го правя за да тормозя колегите, а защото драстично намаля down time-а на работните станции.

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            Аз съм един от тези, които няма да позволят точно това поне докато не литнат прасетата... и по твърде много причини. За мен е неприемливо средният потребител да има достъп до Internet извън служебните си задължения. Това не го правя за да тормозя колегите, а защото драстично намаля down time-а на работните станции.
                            Само за теб Интернет извън служебните задължения, а...

Иначе абв само ядове са ми създавали. Случвало ми се е хартиено писмо по нормалната поща да дойде по-бързо от електронен документ през тях. Казвам го напълно сериозно! Че ми беше и критично... А за регистрация в който и да е сайт през абв пощата ... абе все при мен ли идват чак на другия ден? С yahoo и gmail пристигат на секундата!

Коментар

Всякаква безплатна електрическа поща, която не е от БГ-доставчик.
                              Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X