Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за външен, преносим, USB 2/3 харддиск.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за външен, преносим, USB 2/3 харддиск.

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
    От скоро съм с паспорта 500gb+usb3.0 и за сега съм доволен.
    Скоростите варират от 40мб до 60мб на usb2.0, не съм пробвал usb3.0.
    Прощавай колега - точно кой модел е това, защото от WD имат десет разновидности на Passport (и поне още толкова, като други серии).

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
      Прощавай колега - точно кой модел е това, защото от WD имат десет разновидности на Passport (и поне още толкова, като други серии).
      Ако може в допълнение към поста на "господин никой" колегата ANARCHY да посочи с какво е измерил скоросттта на копиране или да пусне някой тест от типа на CrystalDiskmark.

Коментар

Преди време и аз бях се насочил към WD диск, но като почетох колко дефектни и проблемни има между - директно се отказах.
        В крайна сметка взех Maxtor (това преди доста време), който се оказа, че само кутийката му е с надпис Maxtor, а вътре е fujitsu-siemens и до момента не съм имал проблеми. С други думи не гледай каква е опаковката, ами виж какво има вътре като HW. По-отношение на скоростите, винаги можеш да сглобиш нещо сам като външната кутийка може да има каквито интерфейси си пожелаеш. Вярно, че няма да е по-евтино, но поне ще е това което поискаш.
        И не на последно место, погледни какво предлагат Самсунг, наскоро се с добих в външен 2 ТВ диск и съм очарован от тихия и бърз режим на работа

Коментар

Извинявам се, нямаше ме през почивните дни.
          Скоростта я гледам на 7-цата при дърпане на голям файл, не съм пускал допълнителни програмки, може и да лъже.
          Модела е :
          Western Digital MyPassport Essential, 500GB, 2.5", USB3.0, Black, CY5000ABK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X