Накратко,праснаха ме вируси и тъй като съм чул че най- хубавата антивирусна програма е format c: , това и направих. При инсталацията след честването на хубавия бг.празник "цветница"
съм направил една глупост , оставил съм неактивен : D ,който е по- големия и важните неща са на него. След инсталацията изискваше формат. Така и направих .
Как да си възстановя , информацията.
съм направил една глупост , оставил съм неактивен : D ,който е по- големия и важните неща са на него. След инсталацията изискваше формат. Така и направих .
Как да си възстановя , информацията.

Сега едно друго питане. Как се инсталира Уиндоус на скъзи твърд диск? Като започне инсталацията и стигне до момента в които те пита къде да инсталира, се появява съобщение че няма твърд диск или не е свързан
По начало, имай предвид, че като изтриеш някой файл, той в същност не се изтрива, а операционната система само маркира мястото му като свободно за запис. Т.е. всеки "изтрит" файл подлежи на възстановяване. За да имаш сигурност, че нещо наистина е изтрито, трябва отгоре върху него да се запишат други данни. Неколкократно. По стандарти на Пентагона - 7 пъти, за да се смятат данните за наистина невъзстановими ...
Коментар