Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форматиран диск , искам си информацията!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: помощ - форматиран диск , искам си информацията!

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Може и още как ... По начало, имай предвид, че като изтриеш някой файл, той в същност не се изтрива, а операционната система само маркира мястото му като свободно за запис. Т.е. всеки "изтрит" файл подлежи на възстановяване. За да имаш сигурност, че нещо наистина е изтрито, трябва отгоре върху него да се запишат други данни. Неколкократно. По стандарти на Пентагона - 7 пъти, за да се смятат данните за наистина невъзстановими ...
    Дори и тогава дори самите производители на шреддинг софтуеър препоръчват, че единствения сигурен начин за унищожаване на иформация е физическо унищожаване на диска... и то не всяко
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Деееба! Човек се учи цял живот!!! Откъде да гепя драйвер за скъзи - дискета йок!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
        Откъде да гепя драйвер за скъзи - дискета йок!

Какво ти е дъното и SCSI контролера? Виж какви са марка, модел и после - от сайта на производителя.

Ако не ги знаеш - дръпни ZIP-а, дето съм го прикачил, разархивирай го къде да е и инсталирай програмата. Тя ще ти покаже информация за компа, в т.ч. и модела на дъното, освен ако не е твърде ново.
        Прикачени файлове
        Ние не сме неутрални!

Коментар

10х

Коментар

Абе ....
            В старите БИОС-и имаше формат на ниско ниво.
            Сега още се намира по дискети (на произвидителя на съответния хард диск)
            А пък после ти си пускай какъвто искаш софт за възстановяване
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Абе ....
              В старите БИОС-и имаше формат на ниско ниво.
              Сега още се намира по дискети (на произвидителя на съответния хард диск)
              А пък после ти си пускай какъвто искаш софт за възстановяване
              И туй не помага Само едно замазване отгоре е... а ти не си мисли, че информация се възстановява само по софтуеърен път
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                Накратко,праснаха ме вируси и тъй като съм чул че най- хубавата антивирусна програма е format c: , това и направих. При инсталацията след честването на хубавия бг.празник "цветница"
                съм направил една глупост , оставил съм неактивен : D ,който е по- големия и важните неща са на него. След инсталацията изискваше формат. Така и направих .
                Как да си възстановя , информацията.
                Късно виждам темичката, но все пак да те посъветвам нещо - не бързай при следващ такъв случай с форматирането, проблема така като го описваш е с разрешенията /permissions/ и една друга опция наречена ownership. За Win2000 е сравнително просто да се намери през disk properties, за WinXP трябва да изключиш use simple file sharing което се намира на невероятното място folder options->view в контрол панела /**** споменават се уместни думички за компанията от Редмънд /
                May the Force be with You

Коментар

Какво точно става, като изключа "use simple file sharing"?
                  Ако може по-простичко .
                  Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Ами получаваш достъп до доста функции които са скрити от редовия потребител понеже има възможност да оплеска много неща - например нивата на достъп (permissions) Там се намира и таб-а "owner" в който се определя кой е "собственика" на дадения диск и има достъп до него. Всъщност точно това подозирам че е станало и в твоя случай - новата инсталация на Windows не е била разпозната като owner на диска и затова ти е бил отказан достъп ... и на мен ми се е случвало при преинсталация
                    May the Force be with You

Коментар

Форматиран диск , искам си информацията!

Искам да кача снимките от телефона си на компа, но когато сложа кабела и ми излезе диска ми изписва че не е форматиран. Когато дам да го форматиран пише че ако избера "да" ще се изтрие информацията в диска т. е. телефона. Въпроса ми е какво да направя за да си кача снимките от телефона в компа? Благодаря предварително.

Коментар

От: Форматиран диск , искам си информацията!

Какъв ти е телефона ?
                        LZ1RED

Коментар

Проблема, който описваш често е заради проблеми с USB кабела или интерфейса. Според мен е добре да опиташ на някоя друга машина с друг кабел за да видим дали това е проблема...

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            Какъв ти е телефона ?
                            nokia N97

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              Проблема, който описваш често е заради проблеми с USB кабела или интерфейса. Според мен е добре да опиташ на някоя друга машина с друг кабел за да видим дали това е проблема...
                              същия телефон на друг комп без проблем вижда и отваря дисковете, само на моят комп не става.
                              п.п. така става не само с този телефон, веднъж пробвах с ериксон и с фотоапарат - същата работа иска форматиране

Коментар

Проблема е в твоя компютър - зацапни са USB портовете или пък драйверите за USB-тата не са добри. Опитай да свържеш АКТИВЕН USB hub (такъв със захранване) към някое от тях и след това телефон, апарат и всякакви други.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X