Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за свързване на монитор към PC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за свързване на монитор към PC

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Хрумва ми и нещо съвсем елементарно, каквото понякога се оказва решаващо.
    Сигурен ли си, че кабелът е хубаво включен и VGA изхода на дъното (респ. на видеокартата) е бил чист. Ако не контактува, няма как да се подаде сигнал към монитора. Понякога, ако даден изход не е ползван дълго време, се натрупва прах, който може да стане изолатор за някое от "крачетата" и се получават проблеми.
    Собственикът на компютъра - с какъв проблем ти го остави за преинсталация?
    Обичайното- бавен, затлачен- ползван от деца за игри и скайп- вирусясал...
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
      Да не казвам-100%ама 99% дъното е заминало.
      И ЦПУ може да прави подобни.....
      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
        Да не казвам-100%ама 99% дъното е заминало...
        До колкото разбрах е потеглил работещ, което изключва това, като вариант. Не прибързвайте със заключенията!

<off-topic>
        Ползвам Asus дъна от 96-та... до сега нито едно не ми е дало дефект! Адски трудно се развалят дъна - това не са кисели млека. Моля въздържайте се от крайни изказвания без достатъчно допълнителна информация, защото може да подведем човека.
        </off-topic>
        Последно редактирано от господин никой; 26-01-11, 21:24. Причина: off-topic tag...

Коментар

Никой не казва, че Асуса е калпава марка...
          За съжаление всяко правило има изключения... Естествено се надяваме да не е подобно изключение...
          Публикувайте отговор

Коментар

А като нулирам БИОС- а от батерийката- ще ми затрие ли данните. Много ъп въпрос ама не съм го правил преди...
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
              А като нулирам БИОС- а от батерийката- ще ми затрие ли данните. Много тъп въпрос ама не съм го правил преди...
              Ако става въпрос за данните на харддисковете, не, няма да пипа нищо по тях. Тази батерия отговаря само за настройките на BIOS-а. Ако толкова се напрягаш за HDD-тата просто им спри тока, за да не може компютъра да работи с тях, но пак казвам - не, няма да ти се затрият данни от тях.

P.S. Махни батерията и включи машината за секунда-две. След това изключваш и оставяш трийсетина секунди да разреди кондензаторите. Това би трябвало да ресетне BIOS-а със сигурност.
              Последно редактирано от господин никой; 26-01-11, 21:40. Причина: P.S. добавка

Коментар

Абе тая кутия няма Спийкър. Сега я огледах обстойно- еми няма... Тва възможно ли е? Щот на мойта е една колнко направо. На тоя няма нищо...
                JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Абе тая кутия няма Спийкър. Сега я огледах обстойно- еми няма... Тва възможно ли е? Щот на мойта е една колнко направо. На тоя няма нищо...
                  Малко на чат го обърнахме в тази тема, но няма как...

Спийкъра не винаги е на външен вид голяма колона. По-новите кутии имат малък, сив, пластмасов цилиндър съставен от две части с отвор в средата, който на практика виси почти свободно от кутията. Ширината му е малко по-голяма от тази на показалеца ти например. Това е новият вид speaker-и. За да разбереш дали кутията има такъв по-скоро виж какво е вързано към пиновете на дъното, които отговарят за speaker-а. Ако наистина такъв няма те съветвам да свалиш твоя и да го поставиш за да видиш дали няма да писне със съобщения от производителя (бийпове).

Последно редактирано от господин никой; 26-01-11, 21:50. Причина: Смислова корекция - дъна/кутии, снимка...

Коментар

СВЕТНА. О БОЖЕ, СВЕТНА. Сега работи. С външната карта! Извадих батерийката! Благодаря много на всички и особено на господин никой! Спаси ми... задника! Бири- мири, жакузита- макузита- казваш и са твои! Сега ще му го върна с гадна преинсталация.
                    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

СВЕТНА. О БОЖЕ, СВЕТНА. Сега работи. С външната карта! Извадих батерийката! Благодаря много на всички и особено на господин никой! Спаси ми... задника! Бири- мири, жакузита- макузита- казваш и са твои! Сега ще му го върна с гадна преинсталация.
                      "Пей сърце, фърчи г*з!" Радвам се, че си се оправил - това е най-важното.

Коментар

Брат, и аз искам бири, и аз писах за батерийката... Даже 2 пъти писах...
                        Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                          Брат, и аз искам бири, и аз писах за батерийката... Даже 2 пъти писах...
                          p-pleven, ако имаш път към Кърджали, или на мен, като ми се отвори път към стария (той живее в плевенско) аз ще те черпя една бира - грижи няма Айде е ти една, макар и виртуално

Коментар

Нещо по Еконт не може ли да се измисли?
                            Обещавам и друг път да пиша за батерийката...
                            Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X