Предстои ми пазаруване на такова, но от 2-3 години не ми се е налагало, и съответно съм поръждясал какво е актуално към момента. Макар никога да не съм бил фен на WD, някак погледа ми хващат WD Caviar Black. Иде реч или за терабайт, или за RAID от 2 диска по 500GB. Цената, да речем, не е водещото. Търси се надеждност най-вече, както и добра скорост и нисък шум.
Последно бях фен на HITACHI, но към момента съм невеж. Със Seagate все като съм се подлъгвал, съм гризвал дръвцето, та в момента са ми по-скоро в периферията на полезрението. От LG нямам представа. Нямам идея и кой са купили, а и не ми се рови.
Диска е за десктоп система с Core I7 и 4GB памет. Чипсета май беше Intel P55 с дъно на Gigabyte, до колкото виждам дивайс менажера с допълнително GIGABYTE GBB36X контролер.
Вашите предложения?
PP: Дъното е GA-P55A UD4
Последно бях фен на HITACHI, но към момента съм невеж. Със Seagate все като съм се подлъгвал, съм гризвал дръвцето, та в момента са ми по-скоро в периферията на полезрението. От LG нямам представа. Нямам идея и кой са купили, а и не ми се рови.
Диска е за десктоп система с Core I7 и 4GB памет. Чипсета май беше Intel P55 с дъно на Gigabyte, до колкото виждам дивайс менажера с допълнително GIGABYTE GBB36X контролер.
Вашите предложения?
PP: Дъното е GA-P55A UD4
Коментар