Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Възпроизвеждане на филми със субтитри на LCD телевизор от USB стик.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Възпроизвеждане на филми със субтитри на LCD телевизор от USB стик.

Първоначално публикуван от Billy Преглед на мнение
    Пробвай с еднакви имена на фаиловете на филма и субтитрите.Може да помогне.
    А ти пробвай да прочетеш темата отначало - малка е. Също може да помогне.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от walker Преглед на мнение
      Не можах да намеря инфо по въпроса, но най - вероятно не поддържа субтитри. Така или иначе си реших въпроса с кабели.
      Провери на сайта на производителя за обновления на фърмуера на ТВ-то. През 2009-та си взех ТВ Филипс, което не четеше субтитри от USB. Обаче на сайта обещаваха да се погрижат и спазиха думата си

Коментар

В повечето случаи хардуера е еднакъв, само някои функции са ограничени заради ценовите разлики. Моето LG има USB порт, но чете само картинки и музика. След вмешателство в сервизното меню (без ъпдейт на firmware) може да чете и видео. Сигурно модела с видео функционалност е струвал 50-100лв повече.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Провери на сайта на производителя за обновления на фърмуера на ТВ-то. През 2009-та си взех ТВ Филипс, което не четеше субтитри от USB. Обаче на сайта обещаваха да се погрижат и спазиха думата си
          За жалост от Сони не трябва да се очакват такива неща

При Самсунг и Филипс политиката е друга, Сони забравете. Това всъщност са разликите между различните модели, примерно - чете субтитри и хайде вече е по-висок клас
          TLC 90 1KZ-TE 2000г.
          "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Фърмуера го изтеглих вече, но все още не съм го обновил.
            Честно казано, обаче се съмнявам да промени нещо осезаемо. Както каза колегата tony553, Sony не са като останалите фирми.

Коментар

Наскоро купихме LG LED 5300 телевизор с USB и ни казаха че може да чете субтитри но се оказа че не чете всички видове къде може да е проблема и как мога да разбера кои субтитри могат да се четат и кои не защото повечето филми които искам да гледам не трЪгват като 2012 пробвах всички видове субтитпре за него но нещО не е както трябва ако някои може да помогне да пише мНого ще съм ви благодарна

Коментар

Пробва ли по начините описани в по - горните постове?

Коментар

Имам Philips 5626 и дори след ъпгрейдване на фърмлера, пак не възпроизвежда субтитрите._Ако му взема dvd плеър дали ще оправят нещата?
                  Последно редактирано от Pacific; 02-01-11, 17:44.

Коментар

Първоначално публикуван от comrade Преглед на мнение
                    имам philips 5626 и дори след ъпгрейдване на фърмлера пак не възпроизвежда субтитрите.Ако му взема dvd плеър дали ще оправят нещата?
                    За стандартен DVD плейър ли говориш?
                    Ако за това става дума, няма да има проблем.

Коментар

мерси!И все пак има ли смисъл да си взимам DVD плейър,при условие,че имам лаптоп със S-видео и VGA изходи?

Коментар

Първоначално публикуван от comrade Преглед на мнение

мерси!И все пак има ли смисъл да си взимам DVD плейър,при условие,че имам лаптоп със S-видео и VGA изходи?
                        Това вече трябва ти да си решиш. Аз например имам и двете.

Коментар

Някой решил ли е проблема с четене на суб. за Филипс.
                          Без покупката на други устройства.

Коментар

За кой модел филипс става въпрос ? Един приятел имаше нещо от рода на 4007 и доскоро със сигурност не ставаше но тия дни четох в "един друг форум" че има нов firmware и с него става работата тия дни ще му кажа да тества и ще пиша тук.
                            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Модела е Philips LED TV 37PFL7605H/12

Коментар

Да помогна и аз ако мога.
                                Какво трябва да се направи.Първо си сваляте програмката Notepad++
                                Преди да започнете конвертирането бъдете 100% сигурни,че файла на филма и този на субтитрите са написани по един и същи начин.
                                Аз за по сигурно си копирам името на филма върху името на субтитрите.След това отваряте програмата.От менюто избирате оформление.След това натискате конвертирай до UTF-8(без BOM).
                                Вече готови отивате в менюто на Файл.От там избирате : Запис като....
                                Ще ви се покаже файла на субтитрите.Преди да го запишете от менюто променете типа на файла от нормален или текстови във всички типове.(или иначе казано от txt > all types.
                                Слагате файла на филма и този на субовете в обща папка и пускате през менюто.
                                Ако ви показва субтитрите на шльокавица вместо на кирилица сменете типа на езика на кирилица отново от менюто.
                                Дано да помогне и приятно гледане.
                                Няма страшно в умирачката...
                                Страшното е да си жив!...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X