Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търговец на GSM-и - измамник!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търговец на GSM-и - измамник!!!

Значи си е баш измамник, действал си е така от самото начало.

Пожелавам ти добро развитие в твоя полза, но направо нямам какво да те посъветвам. Той ще я е окъсал доста, ще дължи много, а на босия цървулите е трудно да се вземат.
    Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

До къде го дакара с нещата? Понеже го знам човека - доста гафове е направил до сега. Ама то при него това си е начин на работа.

Коментар

Бяхме миналата седмица в 5-то районно да даваме обяснения. Човека дава вид, че не му пука много та даже и вика, че съм го заплашвал. Нещата се движат и няма да го оставя така. По принцип ми се искаше и някой друг пострадал да се включи за тежест но уви всеки си е преглътнал нещата. Разследващия полицай обеща да го изчака и тази седмица дано да му дойде ъкъла и да оправим нещата но ме съмнява и продължаваме по ред. Другата седмица отива на прукорор и ако и там одарим на дърво вероятно ще има и частна жалба в съда.
        [FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
        [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнение
          Бяхме миналата седмица в 5-то районно да даваме обяснения. Човека дава вид, че не му пука много та даже и вика, че съм го заплашвал. Нещата се движат и няма да го оставя така. По принцип ми се искаше и някой друг пострадал да се включи за тежест но уви всеки си е преглътнал нещата. Разследващия полицай обеща да го изчака и тази седмица дано да му дойде ъкъла и да оправим нещата но ме съмнява и продължаваме по ред. Другата седмица отива на прукорор и ако и там одарим на дърво вероятно ще има и частна жалба в съда.
          Браво колега! Сигурен съм, че не ти е толкова за парите /поне при мен би било така/ колкото за наглостта на тоя идиот! Не се отказвай до последно!
          2015 KTM EXC 450 six days Argentina
          Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X