Mикротика от къде взима интернета?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разширяване на GSM обхват
Свий
X
-
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
VoLTE е готина опция, за която клиентът осигуряван инфраструктурата и свързаността, а оператора прибира парите. От същия тоя клиент.
Както казваха в "Ало-ало": Голям прецак.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеVoLTE е готина опция, за която клиентът осигуряван инфраструктурата и свързаността, а оператора прибира парите. От същия тоя клиент.
Ако клиента осигуряваше всичко - нямаше да има оператори.Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 20-11-24, 22:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеVoLTE е готина опция, за която клиентът осигуряван инфраструктурата и свързаността, а оператора прибира парите. От същия тоя клиент.
Както казваха в "Ало-ало": Голям прецак.-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
Коментар
-
Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнениеИцеее а мое ли да ми обЯсниш, като за бавноравиващ се, как така клиентът сам осигурява ЦЯЛАТА инфраструктура и СВЪРЗАНОСТТа? че нещо недовдяаам...
Мое ли? Да обЯсна? Като на бавноразвиващ се? Ти изтрещя ли или вече си се наквасил?
На въпроса - едва ли ще мога да ти обясня като на бавноразвиващ се. Повечето хора, и аз в това число, не са имали контакти с такива, и не знаят как трябва да се обяснява на бавноразвиващ се.
Може ли да опитам да обясня като на нормално развит индивид или ще си загубя времето?
И аз имам въпрос към теб: Откъде се появи това за "ЦЯЛАТА" свързаност, след като аз не съм писал за такава?
Коментар
-
Ок, ще се дървим подобаващо. Та изнавъпроса - как така клиентЪт осигурява инфраструктурата и свързаността че ми е интересно? пък била та и не цялата вързаност, щом си рекъл...
п.п. Ти па откога станА толко сЮрозин пич?
Последно редактирано от KingofROAD; 20-11-24, 22:13.-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеVoLTE
В ало ало,не съм го чувал това,по скоро малкия ми танк...ииии няма да повтарям...Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Съвсем накратко за резултата от експеримента.
Китайския боклук не работи! Изобщо! Резултата тотално отрицателен.
Даже поставен на мястото на друго подобно устройство което работи там, на място - пак нищо.
Или както казваше един бивш премиер - За Бога братя, не купувайте.Панайот Бърдарски
0887 60 77 22
Коментар
-
Деа!
Не е съвсем типично, вдигни им кейс за рефънд.
И не хвърляй / троши нищо, искат да направиш фотки/видео.
Връщат пари дори да не го пратиш обратно, което едва ли някой прави.
Това по последни наблюдения и ако става въпрос за пещерата.
Последно ми върнаха парите за дефектен кабел - type c към 12V на жак.
От 6 броя единият просто не бачкаше и върнаха пари в disposable card на револют.
Аз мислех, че в такъв тип картова сметка нема връщане ма се оказа, че е възможно и работи!Враг усраине
- 1 like
Коментар
-
В тая тема ли обсъждахме цветистият изказ в "Ало-ало"?
Китайците от "експреса" масово са измамници и мизерници? Голям прецак?
Да, в данните от регистрацията ти виждат че си далеч от тях, и няма шанс да отидеш на място и да им раздадеш по едно карате или винкел, и затова правят каквото си искат.
Коментар
-
Да,ама не. Щото те парите си ги получават чак като потвърдиш получаването на пратката. Принципно търговеца сам решава проблема,защото ако се пъне,хем парите вместо при него се връщат при теб,хем му пада рейтинга.😉 Никой няма файда от недоволни клиенти!Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Връщат пари както вече писах.
Загубеното време не се брои но ако нещото не работи от началото искат малко кадри и възстановяват сумата.
Стотина лева не са пренебрежима сума и аз задължително бих отворил диспут в платформата!
Кабела с PD тригер в него струваше само 10лв и пак ги върнаха след диспут.
Сега ако става въпрос за още по-ниска сума вероятно няма да си правя труда.
Но определено не е чист хазарт пазаруването от там.
Вече не е като едно време!Враг усраине
Коментар
-
Първоначално публикуван от kameno karp Преглед на мнениеДа,ама не. Щото те парите си ги получават чак като потвърдиш получаването на пратката...
Коментар
-
За Ибей нямам идея как е,ама за Експреса не е така. В Експреса имаш примерно обявен 1 месец за доставка. Ако я получиш по-рано и нямаш претенции,потвърждаваш и продавача си получава парите. След изтичане на тоя месец има някакъв срок за оспорване. Ако нито потвърдиш,нито оспориш в упоменатите срокове,чак тогава продавача си получава парите.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар