Колеги, използвам гугъл преводач който превежда чрез камера и снимки, въпроса ми е, как мога да получавам директен превод на самия екран в реално време, не говорим да превежда уеб страница, а превод в реално време на екрана в зависимост какво съм отворил, дали ще е приложение, страница и т.н. има ли такъв директен преводач?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гугъл преводач в реално време на екрана?
Свий
X
-
Хм... Въпросът ти е доста непълен. Не екрана на? Може би на дистанционното на TV?
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеХм... Въпросът ти е доста непълен. Не екрана на? Може би на дистанционното на TV?
Коментар
-
Съмнявам се, че има. Подобно нещо работещо непрекъснато, в реално време ще е много ресурсоемко - и като трафик на данни и като изчислителн амощ.
Отделно, остава въпроса с правата на достъп. Например, предполагам че не би искал приложението за банкиране да минава през тая услуга. Веротно използваш и други приложения за които това е нежелателно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеСъмнявам се, че има. Подобно нещо работещо непрекъснато, в реално време ще е много ресурсоемко - и като трафик на данни и като изчислителн амощ.
Отделно, остава въпроса с правата на достъп. Например, предполагам че не би искал приложението за банкиране да минава през тая услуга. Веротно използваш и други приложения за които това е нежелателно.
Коментар
-
Не е онова, което се търси но чувам, че ТОВА било не лошо направено.
И работело.
Ап за тамагочи и аз не вярвам да има работещо.
Какво остава за БГ.Враг усраине
Коментар
-
В гугъл плей пишеш -преводач,ще ти излезе синя икона с едно йероглифче на нея.Това чудо гарантирано работи на тамагочи.
Коментар
-
Това го имам, става дума за преводач в реално време докато си цъкам на екрана, така както със камерата получаваш директен превод на живо, колегите по-назад разбраха за какво става дума, но засега няма такова приложение, та ще си карам по стария начин.
-
Работи си в реялно време тук и сега.На мен ми превежда и от китайски(не е майтап)
Да не си забранил нещо от бисквитките,и затова да не работи...Когато отворя сайт на чужд език,автоматично ме пита,да го преведа ли на български...отдолу едно малко прозорче на екрана
-
Правежда ти,защото преводача е интегриран в браузъра. Еделвайса говори за някакво приложение,а то не се отваря през браузъра.
-
-
Добре де, никой не попита за Google learning. Тоест, как бихме могли да обогатим знанията си по английски.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДобре де, никой не попита за Google learning. Тоест, как бихме могли да обогатим знанията си по английски.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар