Обява

Свий
Няма добавени обяви.

eSIM при пътуване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
    И аз не знаех за това!
    И нямаше да разбера ако колегата не го беше споменал и не ползвах търсачката на ревулюцята!
    Не изглежда зле, направо и е ОК при положение, че не се налага да ходиш в офис.
    И ако работи както пише, де!

Цените на Ариало са примерно същите. За Турция съм го използвал, работи без проблем. Сега си купих една симка за цял свят /124 страни/, 20 гигабайта, една година действа, около 120 лева ми излезе. Скъпичко, но по евтино отколкото да купувам за всяка страна, за по месец например. За роуминга да не говорим.
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Има условности обаче.
      За град и в цивилизацията става всичко. За тираджия - също.
      Ако основно трябва за аутдор активност и пущиняк НЕ е толкова просто.
      "Някаква изгодна карта" обикновено не е офера, търси се карта на оператор с по-добро покритие.
      И за това най-добре да се поразпитат местните.
      Та карта с глобално покритие не знам дали е добра идея в точно такъв случай.
      Иначе гледам ревулюцята също предлага такива.
      Последно редактирано от Esper; 24-06-24, 08:10.
      Враг усраине

Коментар

Сега го пробвах Револютския еСим в Тасос, Гърция. Ми не работи. След контакти със съпорта им, поименно: Фаруг, Сиет и Мюмюн, не се разбрахме, упорити пичове... И ми върнаха парите. После друг от екипа ни с друг телефон, пробва - със същия резултат. Изводът ми е че не може да се разчита на тях, поне засега.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Сега го пробвах Револютския еСим в Тасос, Гърция. Ми не работи. След контакти със съпорта им, поименно: Фаруг, Сиет и Мюмюн, не се разбрахме, упорити пичове... И ми върнаха парите. После друг от екипа ни с друг телефон, пробва - със същия резултат. Изводът ми е че не може да се разчита на тях, поне засега.
          В ЕС нали няма роуминг, за какво ти е там еСим отделен?
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение

В ЕС нали няма роуминг, за какво ти е там еСим отделен?
            Дълга история, свързана с Виваком и Комисията за регулиране на съобщенията.
            ​​​​

Коментар

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
              ИВАН НЕДОКЛАНОВ коментира
              Редактиране на коментар
              Я раздуй, че тъкмо днес забелязах, как ме таксуват за резговори с Испания.

• Паджеровод
              Паджеровод коментира
              Редактиране на коментар
              Моето беше абсурд некЪв. Имам 5 карти в бизнес група и точно моята, на титуляра, и тази за данни само, която е в колата ми, при излизане зад граница, независимо къде, отказваха да се свързват в мрежи за данни, само разговори имаха. Страшно и с години ходене по мъките...

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Ревото ЕСИМ работи в Мексико - преди 10 дни. Явно варират нещата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X