Първоначално публикуван от Esper
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
eSIM при пътуване
Свий
X
-
יעבור
«И това ще мине»
-
Има условности обаче.
За град и в цивилизацията става всичко. За тираджия - също.
Ако основно трябва за аутдор активност и пущиняк НЕ е толкова просто.
"Някаква изгодна карта" обикновено не е офера, търси се карта на оператор с по-добро покритие.
И за това най-добре да се поразпитат местните.
Та карта с глобално покритие не знам дали е добра идея в точно такъв случай.
Иначе гледам ревулюцята също предлага такива.Последно редактирано от Esper; 24-06-24, 08:10.Враг усраине
Коментар
-
Сега го пробвах Револютския еСим в Тасос, Гърция. Ми не работи. След контакти със съпорта им, поименно: Фаруг, Сиет и Мюмюн, не се разбрахме, упорити пичове... И ми върнаха парите. После друг от екипа ни с друг телефон, пробва - със същия резултат. Изводът ми е че не може да се разчита на тях, поне засега.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеСега го пробвах Револютския еСим в Тасос, Гърция. Ми не работи. След контакти със съпорта им, поименно: Фаруг, Сиет и Мюмюн, не се разбрахме, упорити пичове... И ми върнаха парите. После друг от екипа ни с друг телефон, пробва - със същия резултат. Изводът ми е че не може да се разчита на тях, поне засега.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
В ЕС нали няма роуминг, за какво ти е там еСим отделен?
Коментар
-
Я раздуй, че тъкмо днес забелязах, как ме таксуват за резговори с Испания.
-
Моето беше абсурд некЪв. Имам 5 карти в бизнес група и точно моята, на титуляра, и тази за данни само, която е в колата ми, при излизане зад граница, независимо къде, отказваха да се свързват в мрежи за данни, само разговори имаха. Страшно и с години ходене по мъките...
-
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеСега го пробвах Револютския еСим в Тасос, Гърция. Ми не работи. След контакти със съпорта им, поименно: Фаруг, Сиет и Мюмюн, не се разбрахме, упорити пичове... И ми върнаха парите. После друг от екипа ни с друг телефон, пробва - със същия резултат. Изводът ми е че не може да се разчита на тях, поне засега.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар