Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв часовник (smartwatch)?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
    Има ли някой от вас смарт часовник Garmin и как работи със iPhone, четох че Garmin били единствената марка която работила на 100% извън техните си iPhone часовници, като причината за това е че Garmin не произвеждат смартфони и затова от Епъл са дали зелена светлина за 100% съвместимост , има ли сред вас Garmin с iPhone и да драсне преки наблюдения и впечатления?
    Не знам откъде е информацията, че само Garmin работи с iPhone на 100%, но аз съм с Huawei и си работи абсолютно безгрижно на 100% с iPhone.
    יעבור
    «И това ще мине»

    Коментар


    • Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      В крайна сметка, за кой ли път се убедих лично чрез проба тест в магазина, че ако искаш 100% от приложенията да ти работи на даден смарт часовник, трябва да са от една марка, Гармина и др марки, също работят, но все са с някои орязани и ограничени функции, така че си оставам на Самсунг часовника и смартфона ми от същата марка.

      Имах желание да премина за разнообразие към apple системата, но това ще стане след като техния им часовник получи също БГ интерфейс, както го има в момента официално за iPhone.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X