Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой сменял ли е батерия на Iphone?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой сменял ли е батерия на Iphone?

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    Казвали са ми, че подменят оригиналните части и ги продавам. Май не смея да си я сменя сам. Гаранцията пада като я сменя, нали? Май ще изчакам още малко докато станат 2 години.
    Ако телефона ти е още в гаранция и е в това състояние, поне в нормална държава би трябвало да ти го заменят или поправят гаранционно.

Колкото до батериите със златно фолио - дайте ми коя да е и ще я получите със златно фолио, и капацитет какъвто поискате. Даже можем и да го премерим, ама само с мой уред, и само аз ще го пипам.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ябълки" или "no comment".
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Тоя Теленор далече ми идва,а под гаранция сменят само от даден до даден номер на 6цата.

Я питай твоя човек какви батерии ползват или поне каква аз да ползвам,че тая на лонка горе добре ма аз да сьм сигурен,че следващия му собственик няма да вика Ало бееее......пьк то ни вопьл ни стон
        Босе , вземай АйФиксит-а и не се притеснявай
        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ако телефона ти е още в гаранция и е в това състояние, поне в нормална държава би трябвало да ти го заменят или поправят гаранционно.

Колкото до батериите със златно фолио - дайте ми коя да е и ще я получите със златно фолио, и капацитет какъвто поискате. Даже можем и да го премерим, ама само с мой уред, и само аз ще го пипам.
          Утре ще звънна на Техно***кет, но се съмнявам. Гаранцията от Apple ми е изтекла, останала е само тази към тях. Ще видим.
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
            Утре ще звънна на Техно***кет, но се съмнявам. Гаранцията от Apple ми е изтекла, останала е само тази към тях. Ще видим.
            Еми прочети си условията на гаранцията. Като са давали 2 годишна гаранция, да са мислили. Ако никъде не пише че гаранцията не покрива батерията, би трябвало да ти оправят или заменят телефона. На жена ми го смениха, 2 месеца преди да изтече гаранцията. Не е iPhone, Samsung e, но пък за сметка на това беше тотално умрял - ей така, изведнъж.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Календжиев Преглед на мнение
              Аз каквото знам - и от човека, който отговаря за айфоните в Теленор, и от Криейтив Център, и от сервиза към bgiphone форума - "оригинални" части за тези телефони няма. При проблеми се заменят директно. А върнатите се пращат на Епъл, от където после излизат като refurbished.
              Та ако някой твърди, че предлага "оригинални" резервни части за iPhone, смятам е редно да се коментира в другата тема за измамниците.
              А по темата, не знам дали ще се приеме за реклама, но аз наскоро сменях екран и батерия на старата ми 5-ца в горепосочения форумен сервиз и съм крайно доволен.
              Действително така се говори от много години. Но това пък което мен ме караше да се съмнявам е, че преди година или две имаха кампания за подмяна на батериите гаранционно. Определени модели от определена серия имаха фабричен дефект и им сменяха само батериите. Или са слагали китайци или пък правят и части. Неясна политика... не им хващам нещата...

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                Действително така се говори от много години. Но това пък което мен ме караше да се съмнявам е, че преди година или две имаха кампания за подмяна на батериите гаранционно. Определени модели от определена серия имаха фабричен дефект и им сменяха само батериите. Или са слагали китайци или пък правят и части. Неясна политика... не им хващам нещата...
                Извън България гаранционния срок е една година само, осигурен от Епъл. При нас по закон е 2 години и втората е за сметка на продавача - дали мобилен оператор или магазин.
                Акцията за която говориш се отнасяше за телефони които са подминали тази въпросна една година гаранция - един вид допълнителен жест от тяхна страна.
                А за частите имах предвид, че на местна почва няма кой да подменя компоненти (предполагам не само у нас, а навсякъде, където Епъл нямат представителство) с "оригинални". Просто защото няма от къде да ги вземат. И по тази причина телефони в гаранция не се ремонтират, а заменят.
                Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Много е прав та и от там моите вьпроси - година и 2 месеца и батерията на дупе,тьрси се оригинална и няма,ония галфони в Епьл искат едни пари които не ми се дават за телефон който няма да ползвам пьк и за 2 болтчета 60 кинта за работа не давам.

Май ще се минава на комплект батерия с отверки,пия една рИкия и му скачам
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Направо иди в магазина и си купи нов iPhone. Те под сурдинка това ти казват.

Коментар

Направо иди в магазина и си купи нов iPhone. Те под сурдинка това ти казват.

ГОТОВО,на мен работата ми идва по телефона та и 1000 да ми искат пак ще ме навият без бой.

Тук вьпроса е какво правя сьс стартия който е като нов и с нова батерия си е 3 яки напивания пари в БГто.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Някой сменял ли е батерия на Iphone?

Ами вземаш оная, дето ти показах, сменяш за 5 минути и можеш да зарадваш някой
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Трябва много да внимаваш с разлепването на старата, залепена е за панела с два двойно залепващи стикера, много здраво хващат. Нагрей с топъл въздух (сешоар на най силно) гърба на телефона и подпъхни с тънка шпатула под батерията, но не от към горната част където е камерата защото там има лентов кабел който меже да скъсаш. После дърпаш здраво като преди това си отвил двете болчета на ламаринката на батерията и си я откачил от платката. Важно е също батерията да е разредена на максимум и да внимаваш да не я пробиеш с нещо остро. Новата е добре да я позалепиш после или с частите от оригиналното стики или с нещо друго за да не хлопа.
                          Операцията не е толкова просто нещо от 5s нагоре заради здравото залепване. Успех желая!
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            ГОТОВО,на мен работата ми идва по телефона та и 1000 да ми искат пак ще ме навият без бой.
                            Мен пък ще ме навият единствено с много бой. За мен телефон, дето след година и половина е изпръцал е откровен боклук. Както ще да си го ползвал, няма как да си го ползвал 5 пъти повече от сегашния ми (то и предишния така), а той, гадината, не иска да се скапе и още изкарва по 3-4 дена с едно зареждане, нищо че вече е на над 4 години.

Коментар

Фаст чарджа който имат новите телефони товари и батериите им, освен това изчислителната им мощ е много пъти над твойта и особено при стартиране процесорите така харчат и греят че не можеш да си държиш пръста върху процесора, а това дори не е процесора а РАМ-а сложен като стек върху процесора, така че колко грее самия процесор не е истина направо. Тези термо-физични натоварвания след време ги скапват и започват да късат връзки с платката, в един момент започват масово да мрат телефони от един и същи модел.
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Мен пък ще ме навият единствено с много бой. За мен телефон, дето след година и половина е изпръцал е откровен боклук. Както ще да си го ползвал, няма как да си го ползвал 5 пъти повече от сегашния ми (то и предишния така), а той, гадината, не иска да се скапе и още изкарва по 3-4 дена с едно зареждане, нищо че вече е на над 4 години.
                                Дай ми го на мен да го метна в лодка с почти никакъв обхват,да го включа в зарядното за десетина дни и да видим колко ще изкара.Това защото го ползвам и за друго освен за телефон,на жената държи,моя загря в Мексико до горещо и спря.Купуването на друга марка или модел не е оферта,аповете които имам ще ми струват вече повече от телефона на месец та.......скапе ли се си купувам нов ако не е 2 бона или децата гладни стоят.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X