Здравейте,шофьор на камион съм и си търся някаква играчка която да ми върши и малко работа. Естествено не разбирам от такива играчки и се надявам някой по разбиращ да си даде мнението за това у-во *Таблет-PRESTIGIO-Multipad-4v1---10.1-инча-3G-Quad-Цифрова-телевизия-GPS-навигация-за-камиони* или да ми препоръча нещо подобно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Таблет 4в1
Свий
X
-
От: Таблет 4в1
Виж как работи гпс,колко е чувствителен и колко бързо се връзва,имал съм 3 таблета престиджио,два телефона,за парите си са добри,с изключение на 3047 3g на другите гпс е зле,бавно се връзва независимо от интернет поддръжката,понякога над 15 мин. Този 3047 ме изненада,броиш до седем и се е вързал със сателита,Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
-
От: Таблет 4в1
Ако има пара айпада май най-хубаво ама са скъпи да им се не види.Самсунг също така.Абе пробвай примерно в някой голям сайт за таблети и нацъкай каквото ти трябва да има за еди какви си пари и виж какво ще излезе.После дай моделите тук да видим кой какво е имал или ползва в момента и от какво е доволен.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар