Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телефон с радиостанция - ревю

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телефон с радиостанция - ревю

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
    Как мога да разбера дали е два радио модула? .
    Тури 2 симки и от два други телефона звънни едновременно и на двата номера в твоя без да вдигаш, ако и на двата дава свободно са два модула. Макар че надали.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Тури 2 симки и от два други телефона звънни едновременно и на двата номера в твоя без да вдигаш, ако и на двата дава свободно са два модула. Макар че надали.
      Имали светлина с колко радио модула е телефона?
      "Докато умните се намъдруват,лудите се налудуват"
      "LZ1WAN"

Коментар

Току що проверих, телефона е с един радио модул.
        Последно редактирано от The Back Bone; 15-07-14, 20:28.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Малко нова информация, че все не остава време и най-накрая се наканих да пиша. Софтуера за радиостанцията поддържа до 20 честоти в списъка с каналите. Въвел съм няколко репитера, GMRS, и почнах PMR-a и греда. Знам, че стъпките са само две (12,5 и 25), но се оказа, че софтуера позволява до 4 знака след десетичната запетая. Сега ще се разровя дали в нета има софтуера за радиостанция за андроид, ако има ще направя тестове и сравнение и ще споделя резултати.

Коментар

Здравейте,
            Моят доиде вчера и бих искал да добавя няколко нещо към това което е казал колегата:
            Моят доиде с голяма антена и ден по рано директно в пощата.
            Софтуера на радиостанцията е тотално омазан без всякаква логика. Всичко трябва да се прави с опити и грешки, работи обаче учудващо добре.
            Мерих мощноста, без да съм 100% сигурен предвид буксата на антената/ "дупка с резба"/ на 50 ома товар е 1,5 вата голяма и 0.7 малка.
            Има и опция SOS бутона да му бъде запаметен друг номер.
            Единствения телефон който съм пипал с които мога да го сравня е RUNBO X6. По ярък е дисплея, чисто субективно е по-удобен в ръката, макар и двата да са си "тухли".
            на прима виста е това, за друго питаите

Поздрави

Коментар

Пробвахте ли GPS-a как работи,бързо ли намира спътниците при студен старт без 3G?
              LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
              Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Моя работи отлично, задавам си маршрута, слагам го на стойката в колата и докато изляза от паркинга ГПС-а вече ми дава направление.

Коментар

Софтуера на радиостанцията е тотално омазан без всякаква логика.
                  Не знам дали софтуера е като моя. Ако не е, как мога да ти дам моя софт? Ако му направя backup с Titanium Backup и ти пратя backup-a ще може ли да се инсталира при теб?

Коментар

Благодаря ти но не е нужно, вече му научих номерата
                    радиото е изключително чуствително приема повечето репитри и без антена, не ми стиска да пробвам дали ще ги и задеиства без нея.
                    Работи добре и ПМР обхвата пробвах го с едно ПМР радио кенууд, никъкъв проблем.

ГПС: още нямам навигация, но на теста първия път откара над 15 минути, след това се връзва за 3,4 минути максимум.

поздрави

Коментар

При мен се свързва много бързо ако съм в движение. Ако стоя на едно място процеса е доста по-бавен, нямам идея защо.

Коментар

За пмр-а на най-близката честота ли го слагаш ? Ако имаш възможност пробвай и с други радиа, в повечето случаи на по-големи разстояния ти чуваш , а теб не .
                        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

за пробването на ПМР каналите:
                          малко условно е дадена стъпката 12.5 и 25 Кхз. Самото радио позволява да му зададеш четири знака след запетаята. В повечето случаи е достатачно.
                          Чисто експериментално в събота и неделя ще спретна една практическа постановка и ще пиша пак, тъкмо ще извадя ПМР тата и без това от години събират прах

поздрави

Коментар

Не съм доволен от две неща:

1. качеството на снимките
                            2. батерията

Съответно взех мерки и теглилки по двата въпроса

1. Камера.

Ще я сменям. Ако намеря съвместима. Отворих телефона, камерата е на лентов кабел със "светкавицата" и с двуредова 24 пинова букса. Гледам, че има доста китайски камери за телефони, все някое ще стане, ако не - здраве да е. Сега ровя да видя какъв стандарт се води тази букса и кой пин за какво е.

Телефона се отваря много лесно, сваля се капака на батерията, сваля се батерията, сим картите у картите памен, след това целия заден пане с еврейска звезда Т6. И по този начин имаме достъп по всичко. Снимките са с лошо качество, понеже са правени с нискобюджетен телефон.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0042.jpg
Прегледи:1
Размер:147.0 КБ
ID:5607522

Име:Photo-0045.jpg
Размер:108.6 КБ
ID:5607523

Камерата е поставенав гнездо на черната плочка с 3 болтчета.

Име:Photo-0044.jpg
Размер:64.3 КБ
ID:5607524

Вади се много лесно.

Име:Photo-0050.jpg
Размер:92.5 КБ
ID:5607525

24 пиновата букса за каметара.

Име:Photo-0051.jpg
Размер:86.2 КБ
ID:5607526

Лентовия кабел

Име:Photo-0048.jpg
Размер:87.8 КБ
ID:5607527

Този телефон все е копие на някой друг. Никой няма да тръгне да разработва и проектира такова устройство от нулата и тепърва да прави и настройва поточни линии и заводи. Убеден съм, че вътрешността е или някое Леново или някой прехвален Самсунг. Склонен съм да вярвам, че ще намеря нова камера, по-добра и на разумна цена, примерно 10 американски пари.

2. Батерията. С много ръчкане издържа малко повече от ден. Това в район където сигнала постоянно се губи и двете карти работят и се ползва и wifi. При нормална експлоатация през отпускарския период с една зарядка изкарва 48 часа. По официални данни батерията е 3000 мач, което дълбоко ме съмнява. Поръчах резервна, струва $10. Поръчах и индукционно зарядно с индукционна "лепенка", която ще монтирам (побългаряване ще има). Така че след месец телефона ще се зарежда безжично на индукционен пад. Отворих батерията. Прави се, като се разлепи лепенката обгръщаща черната кутийка. Вътре има малка батерия и малка платка с няколко СМД елемента. Спойките към платката и към батерията са "студени" и ги повторих. Интересното е, че при запояване се ползва флюс, който всъщност е киселина. След като се направи спойката китаеца не е почистил флюс-а. Месец, два три - всичко е ОК, но идва един момент в който благодарение на киселината спойките стават "студени". Лесно се поправят, за 2 мин работа е.

Батерията. Пластмасова кутийка, обвита с лепенка, под лепенката има капаче. Чисто декоративна функция, без тази кутийка може да се събере значително по-голяма батерия. Имам и друга идея, по-голяма батерия (елемент) без кутийка + индукционната "лепенка".

Име:Photo-0052.jpg
Размер:106.5 КБ
ID:5607528

Име:Photo-0053.jpg
Размер:79.1 КБ
ID:5607529

Име:Photo-0054.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5607530

Елемента е значително по-тънък от кутийката. Нейното премахване ще има само плюсове - по-добро охлаждане, батерия с по-голям капацитет, място за "лепенката" + някой друг "тел" за да я свържа.

Име:Photo-0055.jpg
Размер:109.5 КБ
ID:5607531

Име:Photo-0056.jpg
Размер:70.0 КБ
ID:5607532

Име:Photo-0057.jpg
Размер:109.0 КБ
ID:5607534

Безжичното зарядно, поръчано е преди няколко дни, вчера е изпратено от Китай. Няма да слагам снимките на поръчаното зарядно, понеже имат лого на сайт, слагам примерни снимки.

Име:HT1rb_rFJtaXXagOFbXh.jpg
Размер:30.0 КБ
ID:5607538

Име:wireless-charger.jpg
Размер:42.5 КБ
ID:5607539

Коментар

Бравост!
                              Малко ме съмняват тези изходни 1000мА на зарядното но и на половина да е, за една нощ ще си свърши работата. Ама си си за убиване де, като знаеш, че ще правиш такива тнтм-та, що не си зареди батерията на фотоапарата?
                              42

Коментар

Като пристигне индукционната зареждачка, може ли да споделиш конкретни впечатления от работата и?
                                Много се колебая дали да си поръчам такова нещо, и някак си не съм убеден вътрешно, че е ползвателна тая вещ?

И някой друг ако има такава, може да каже една-две думи за нея.
                                Може би не е съвсем в темата, за което се извинявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X