Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от SONIM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Впечатления от SONIM

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    Здравейте ,
    имам едно малко терзание
    Искам да си прехвърля контактите от ябълката на Сони-ма.
    Телеонит :
    1. Ябълка 4
    2. Соним XP3.20 Pro
    Инсталирах виртуална машина на компютъра , за да сложа Прозорец ХР, успях да свържа даже Сони-ма.Смъкнах си контактите от нахапаната ябълка 3 пъти - 2 пъти през две различни приложение и един път директно от облака.Единия файл от приложенията е "*.CSV" , от другото приложение и от облака файловете са "*.VCF".
    До тук добре , мислех , че вече съм решил всички проблеми, да ама не . Програмата на сонима казва , че тези форамати не са били телефонни указатели и отказва да ги отвори .
    Та , помагайте моля Има ли начин да се обърне файла по някакъв начин , ил ида си прехвърля контактите по някакъв друг начин освен на ръка естествено
    Може и аз да не чета внимателно, но не виждам да споменаваш Outlook-а и синхронизиране през неговата адресна книга. А именно чрез него става синхронизиране, а не качване на контакти от файл с някакво разширение .CSV или .VCF. Явно Sonim и "придружители" са тъпи и не разпознават тези, макар и разпространени формати.
    Радвам се, че си успял все пак.
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от монио Преглед на мнение
      Имам апарат соним ,преди няколко месеца излезе от гаранция -няма година.Извън гаранционния сервиз е приключение , много е дразнещо.

Я разкажи с подробности

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
      Може и аз да не чета внимателно, но не виждам да споменаваш Outlook-а и синхронизиране през неговата адресна книга. А именно чрез него става синхронизиране, а не качване на контакти от файл с някакво разширение .CSV или .VCF. Явно Sonim и "придружители" са тъпи и не разпознават тези, макар и разпространени формати.
      Радвам се, че си успял все пак.
      Алекс , прав си че не описах всичко , но правих синхронизацията с аутлук и от там експорт на файла , а то трябвало пак синхронизация със на соним програмата
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Чак подробности! Общо взето става въпрос че като ти изтече гаранцията плащаш 50лв телефона ти да иде в Полша после ти казват колко ще струва ремонта .Ако не ти харесва цената или не си заслужава ти го връщат .Един вид 50 лв диагностика от там на татък каквото решат че трябва да се смени.Да не говорим че трябва да опираме до сервиз по принцип .

Коментар

Е толкова ли няма сервизи в България , след като не е в гаранция вече ? А за опирането до сервиз, нали знаеш , че във всяко производство има брак

A1+

Коментар

М да .Така е и аз на това разчитам.Искам сигурен издръжлив телефон предполагам и вие ,не да показвам с него (приема се по скоро като грозен от хората) не са евтини .Втори апарат и втория е за ремонт. А дори не може да се каже че е надраскан(да не си кажете тоя какво причинява на телефоните).Още не съм решил да го пращам ли?

Коментар

Хмммм , ама софтуерно нещо ли ? Аз с моя, даже паднах в Дунава, когато бях на обучението за спасителив Румъния, телефона се озова на дъното, след 10-15 минути зацепих , че го няма в джоба ми, добре че симулацията беше на 2-3 метра от брега и на дълбочина 50-60 сантиметра и го намерихме за 25 минути 10 човека звънеше и светеше под водата още си работи

A1+

Коментар

За този чули ли сте? http://www.gsmarena.com/sonim_xp7-6828.php

Цената му коментират, че е около 570 щатски долара...
                ------------------

... когда кто то тупой, это навсегда !

Коментар

Има някои хора, които не желаят да виждат и чуват за хемороид ос в телефоните си [emoji2]
                  Враг усраине

Коментар

Има и други хора..
                    Всъщност има много видове хора.
                    И всички те имат що-годе доволен избор
                    ------------------

Коментар

Аз май пак съм влязъл в черната серия
                      Сега какъв е проблема ?
                      Ами ползвам Сонима за служебен , поради естеството на работата ми . Дадоха ми карта и си я сложих в телефона и се почна една . .всеки ден получавам СМС , че съм почнал интернет сесия и тинтири минтири , обаче аз нищо не съм правил , изтрил съм всички възможни флаш приложения, изтрих профила за ДжиПиАрЕс на Глобул(ТелеЧвор) и пак същата работа , начилсяват си всеки ден 1,20 лева. Ходих до магазин , служителя ми каза че не могат да ми спрат интернета , вика от настройките , хвърлих му телефона и му викам ай да те видя .. гледа пули се ... нищо , продължава същата глупост. И един ден хоп надвиши ли сте лимита си , нямате изходящи. Говоря с колежката , която се грижи за телефоните , тя с Теленор , от там и казват не може ли да го спрат те , да съм го спрял аз от телефона.
                      А сега ми кажете какво да правя
                      Благодаря предварително

A1+

Коментар

Според мен нещо оператора те клати...
                        Няма как да прави данни без наличен профил в телефона.
                        За гласовите услуги виж все пак дали се заключва клавиатурата...
                        Освен това ми прави впечатление, че някак трудно прекъсвам разговор.... Случва за да се наложи на натсикам бутона 2 пъти.
                        Случвало се е да не прекъсна разговор и забелязвам товаслед сума време...
                        Какъв е модела на соним-а?
                        Да не е от умните, с хемороит?
                        Враг усраине

Коментар

Модела е : Sonim XP 3.20 E Quest
                          Натрупаните суми не са от разговори , провереное е , точпо по 1,2 на ден за започната няква услуга за интернет

СМС от 125 :
                          Вие започнахте интернет сесия, с което активирахте достап за 24 часа. Имате 20 Мб, след което скоростта пада на 64 К. Цена 1,20 лв. Инфо : hhtp://wap.telenor.bg/daily

Всеки път като си включа телефона се получава това съобщение , когато съм бил извън обхват и се закача пака. На обекта имам доста места без обхват , на ден съм стигал до 5 съобщения.

Ясно ми е , че ТелеЧвор са лакоми задници, ама как да им затворя устата ? Как да изолирам телефона си от интернет и да го ползвам амо кат отелефон ?

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение

Как да изолирам телефона си от интернет и да го ползвам амо кат отелефон ?

Аз имах същия проблем,като звъннах на оператора и ми каза,че само аз мога да си го изключа от настройките на телефона.
                            Ако искаш звънни ми.
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

Да знаете кой е вносителя на Соним че има един сайт sonim.bg ама там е майка плаче ....

Коментар

Ами те трябва да са. Всички останали са вече дистрибутори
                                ------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X