Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления от SONIM

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Хайде да се придържаме към соним в темата все пак?
    Не че на соним-а не пише чайна но за чистокръвните китайци има достатъчно много теми и не бият през пръстине за нови!
    Може и да съм сноб и ксенофоб но някак съвременната китайщина ми докарва стомашни киселини и тикове на ръката към дясното бедро.
    Враг усраине

Коментар

От: Впечатления от SONIM

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
      Хайде да се придържаме към соним в темата все пак?
      Не че на соним-а не пише чайна но за чистокръвните китайци има достатъчно много теми и не бият през пръстине за нови!
      Може и да съм сноб и ксенофоб но някак съвременната китайщина ми докарва стомашни киселини и тикове на ръката към дясното бедро.
      Колега, аз не споря, аз питам, щото незнам.
      Просто, защото в първия линк в по-горния ми пост прочетох само гадни работи за Сонима, просто прочети коментарите на хората, и не са китайци, а както виждаш пишат от Англия, Германия, Италия .........
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Забележката не беше по повод споменатите негативи - това е нелепо.
        Просто има тенденция за разводняване с друга техника а темата я пуснах за конкретна марка и нека да си остане с нея.
        Между другото четох същото място преди да го купя.
        Спомням си че имаше сериозни оплаквания по отношение на регистрирането в GSM мрежи в роуминг.
        За съжаление аз нямам никакви впечатления в тази насока.
        Придобих го след като се върнах от Италия и в последните няколко месеца не се налагало да проверя твърденията.

Иначе определено работата с блутут слишалка изобщо не му е силна страна.
        Същата слушалка я ползвах с хемероида без никаква забележка.
        Сега се налага почти винаги преди да я ползвам да ръчкам настройките за да работи с стерео режим.
        Враг усраине

Коментар

Аз да попитам някой от вас подлагал ли го е на изпитания,поне подобни от рекламите на соним,защото аз с два катерпилара(б10/б15),се убедих,че за нищо не става и по-никакъв начин не отговаря,и не се доближава дори до това,за което го представят,общо взето супер не надежден телефон(единия от падане от джоба му се разлепи стъклото,добре смениха ми го.другия прсосто почна сам да си умира,а андроида пък ме убиваше просто,по гаден андроид не съм виждал,него го ремонтираха,вече не ги сменявали ми обясниха от обслужващият ги сервиз),а аз търся точно това,на познат му сменят сонима за 3ти път заради разлепен панел,което ми се вижда леко несериозно,та питането ми е единичен случай ли е това,или си е масова практика и при соним и те да се чупят и да ти ги сменят после.

Коментар

На сонима съм причинявал като бедствие само наводнението, за което писах по-горе.
            CAT B10-ката препати доста повече като дизастър - като се почне от наводнения и се стигне до неколкократни тежки механични сътресения.
            Само последното беше умишлено и доста брутално - засилих го в стената със всичка сила.
            И въпреки това все още работи.
            Не зная през какво точно очакваш да преминат но за мен е достатъчно.
            Нямам намерение да го газя с кола но съм сигурен, че сонима ще оцелее.
            Враг усраине

Коментар

Благодаря за отговора,ще обмисля още малко на какво да се спра и ще пиша отново.

Коментар

Не мислих много,купих си МТТ,ако го скълча и него идвам във вашият отбор.цената просто ме разубеди да бъде соним.

Коментар

Със здраве да си го ползваш.
                  Мен търговците също се опитаха да ме убедят да купя МТТ.
                  Като се има предвид, че са доста по-евтини подобен ход от страна на търговеца е похвален и може би обоснован.
                  Аз обаче бях решил точно какво искам и удържах "атаката".
                  Освен това не съм склонен на повече експерименти.
                  КАТ-а с хемородиа ми стига за доста време.
                  Враг усраине

Коментар

Благодаря,иначе сигурно,ако беше края на месеца и аз Соним щях да взема,ама сега пък МТТ-то ще има кой да го тества,обещавам веднага да изкажа мнение в другата тема,не бих пестил критики.

Коментар

Здравейте ,
                      имам едно малко терзание
                      Искам да си прехвърля контактите от ябълката на Сони-ма.
                      Телеонит :
                      1. Ябълка 4
                      2. Соним XP3.20 Pro

Инсталирах виртуална машина на компютъра , за да сложа Прозорец ХР, успях да свържа даже Сони-ма.Смъкнах си контактите от нахапаната ябълка 3 пъти - 2 пъти през две различни приложение и един път директно от облака.Единия файл от приложенията е "*.CSV" , от другото приложение и от облака файловете са "*.VCF".
                      До тук добре , мислех , че вече съм решил всички проблеми, да ама не . Програмата на сонима казва , че тези форамати не са били телефонни указатели и отказва да ги отвори .

Та , помагайте моля Има ли начин да се обърне файла по някакъв начин , ил ида си прехвърля контактите по някакъв друг начин освен на ръка естествено
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Ванка, тръгни от там какъв формат иска Сонима.
                        После ваденето от Айфона може да го направиш по доста начини, но докато не знаеш в какво трябва да ги обърнеш, няма как да ти каже някой.
                        Seat Leon FR 2017 1.8 TSI
                        Seat Leon 2007 1.9 TDI

Коментар

Ники , нали това питам в общи линии .. как да разбера къв формат иска това животно ?

A1+

Коментар

На Sonim XP3 Quest аз синхронизирах всички контакти чрез MS Outlook от MS Ofice. Нагризания дали ще иска да синхронизира контактите с адресната книга в MS Outlook или ще приеме unkle Billy`s software за отявлен враг? Ако стане, то софтуера за Sonim XP3 Quest PC Tools няма проблем да синхронизира контактите от Outlook-а. При Sonim XP3, също така питаше дали свързването с PC да е като com port или storage device, като за синхронизиране трябваше да е като com port. В телефона трябва да е сложена активна SIM карта, при която той да може да се регистрира в мрежата. С нея свързването с PC даже през Bluetoot стана от "раз", синхронизира всички контакти, календара от MS Outlook и т.н. Мултимедията също е активна, качват се без проблеми картини, звуци, изобщо - всички функции на програмата Sonim XP3 Quest PC Tools стават активни. Качените картини в .jpeg формат могат да се използват за wallpaper или да се асоциират към контакт, а звуците в MIDI или даже в mp3 формат са достъпни и могат да се използват като тон на звънене.
                            Успех!
                            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                            First impression is not always true. Get inspired.
                            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                              На Sonim XP3 Quest аз синхронизирах всички контакти чрез MS Outlook от MS Ofice. Нагризания дали ще иска да синхронизира контактите с адресната книга в MS Outlook или ще приеме unkle Billy`s software за отявлен враг? Ако стане, то софтуера за Sonim XP3 Quest PC Tools няма проблем да синхронизира контактите от Outlook-а. При Sonim XP3, също така питаше дали свързването с PC да е като com port или storage device, като за синхронизиране трябваше да е като com port. В телефона трябва да е сложена активна SIM карта, при която той да може да се регистрира в мрежата. С нея свързването с PC даже през Bluetoot стана от "раз", синхронизира всички контакти, календара от MS Outlook и т.н. Мултимедията също е активна, качват се без проблеми картини, звуци, изобщо - всички функции на програмата Sonim XP3 Quest PC Tools стават активни. Качените картини в .jpeg формат могат да се използват за wallpaper или да се асоциират към контакт, а звуците в MIDI или даже в mp3 формат са достъпни и могат да се използват като тон на звънене.
                              Успех!
                              Не четеш внимателно , или аз не пиша подробно ... Както и да е успях накрая
                              Ето как :
                              На инсталираната виртуална машина инсталирах 32 битов Айтюнс; с него синхронизарх контактите с Уиндоус ( не ми даваше аутлука) , след което отворих аутлука и контактите си бяха там , обаче тези на кирилица не се четяха , експортнах в ЦеЕсВе формат, пробвах да кача , през програмата , но греда , тя ми казва , че не е съвместима тази телефонна книга. Точно преди да тегля една майна и да се захвана с ръчното въвеждане, реших да видя какво ще стане ако натисна не фонбука, а бутона за синхронизация и ооо чудо , контактите се качиха сами , че даже и се чете кирилицата

A1+

Коментар

Имам апарат соним ,преди няколко месеца излезе от гаранция -няма година.Извън гаранционния сервиз е приключение , много е дразнещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X